دوستان من دیشب شکایت خودمو ارسال کردم امروز زنگم زدن که در دست پیگیریه
با سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من دیشب شکایت خودمو ارسال کردم امروز زنگم زدن که در دست پیگیریه
با سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت باهاشون تماس گرفتی برا پیگیری یا اونا؟
نه من توی همین سامانه ایی که پست زدم شکایتمو ارسال کردم و امروز از سازمان تنظیم مقررات تماس گرفتن و بعد از تایید شکایت گفتن حتما بررسی میشه
دوستان یه سوالی
من اگه از نمایندگی به نمایندگی برم یعنی هر دو مال پارس انلاین باشن بازم باید پول راه اندازی بدم یا لازم نیست؟ هزینه اضافه یا جدایی داره؟ چقدر طول میکشه؟
من که رفتم ، گفتن که نمیشه !!! از یه شعبه دیگه گرفته بودم ، گفتم که میشه من از شما بگیرم و دیگه اونجا نرم ، یارو گفت که شما باید حتما باید از اون یکی شعبه بگیرید ، چون مشتری اونجا بودید !!!
البته قبلش شماره تلفنم رو جستجو کرد که موجود نبود ! پس یعنی هر شعبه فقط شماره مشتری های خودشو داره و از بقیه خبر نداره ! پس احتمالا اگه اشتراکتون رو لغو کنین ، بعد برین از این یکی شعبه بگیرین و منکر قضیه بشین ! و اگه موقع ثبت نام ، سیستمشون اشکالی نگیره ، مشتری این یکی شعبه میشین !
عجب اما و اگری بود !!! اگه متوجه نشدین یه جور دیگه بگم ؟!!![]()
یه ایمیل ناجور! دادم بهشون برای گزارش گیری
حالا امروز جواب دادن که نه وفلان و...
یه قسمتیش میگه:
احتراما به اطلاع می رساند، شما با زدن گزینه ی گزارش آرشیو( تغییر گزینه از گزارش گیری اصلی به گزارش گیری بایگانی شده یا آرشیو)در هنگام گزارش گیری می توانید تمامی زمانها و مقدار های مصرفی خود را مشاهده فرمایید.
این الان یعنی چی؟! سرکارمون گذاشته؟! اصلا من همچین گزینه ای ندارم شما میدونید کجا رو میگه؟
به منم همینو گفتن:
مشترک گرامی
احتراما به اطلاع می رساند، شما با زدن گزینه ی گزارش آرشیو( تغییر گزینه از گزارش گیری اصلی به گزارش گیری بایگانی شده یا آرشیو)در هنگام گزارش گیری می توانید تمامی زمانها و مقدار های مصرفی خود را مشاهده فرمایید.
باتشکر
واحد صدای مشتری
سهیلی
گشتیم نبوووووووود.![]()
قبلا یکی از دوستان میخواست همچین کاری رو انجام بده گفتن لازم نیست اطلاعات تغییر کنه فقط یک فرم پر کرد که البته بعدا معلوم شد مرکز مخابراتی اون ها رو ساپورت نمیکنن
حالا الان من بخوام نمایندگی به نمایندگی برم چطوریه میشه نمیشه به فرض این که مرکز مخابراتی ما رو ساپورت بکنن...؟
یعنی چی ساپورت نمیکنه ؟!! مگه هر دو تا شعبه پارس آنلاین نبود ؟ یا شماره تلفنش ( خونه شون ) رو عوض کرده بودن ؟
چجوریاست؟کس دیگه ای هم هست که باهاش تماس گرفته باشن؟با من که کسی تماس نگرفته؟کد رهگیری هم وارد میکنم میگه در دست پیگیریست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)