شما کدام مرکز هستی؟ بعضی مراکز احتمالا پهنای باند کم اورده که این بلا سرت امده
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
شما کدام مرکز هستی؟ بعضی مراکز احتمالا پهنای باند کم اورده که این بلا سرت امده
نه بابا چه خبره 2048 کیلوبایت بر ثانیه !، شبانه سرعت 2 مگابیت بر ثانیه هست یا همون 250 کیلوبایت بر ثانیه.
البته این سرعت شبانه رایگان برای سرویس 10 مگابیت بر ثانیه با ترافیک 20 گیگ در ماه هست. از سرعت دانلود نیم بهای شبانه سرویس های با ترافیک کمتر، اطلاع ندارم چون نداشتم این سرویس ها رو تا بحال.
Last edited by keyvan360; 08-02-2014 at 23:57.
دوست عزیز با تشکر از جوابت .دو تا سوال دارم.اول اینکه منم دقیقا میخواهم همین سرودس 10 مگابایت با حجم 20 گیگ در ماه را بگیرم.آیا سرعت دانلود رایگان شبانه شما در همه ایام همین 250 کیلو بایت بر ثانیه هست یا فقط همون اوایلی که شارژ میکنی این سرعت رو داره؟دوم هم اینکه آیا شما در کل از این سرویس و از آسیاتک راضی هستی یا نه؟
نویز داشتن خط ممکن هست تنها روی Downstream تاثیر بزاره ؟
خط من Upstream روی حدود 30 هست ولی Downstream مدتی هست حدود 12 رسیده که باعث قطعی های زیاد شده.
Last edited by farshad9; 09-02-2014 at 12:22.
سلام دوستان - واسه من ریز مصرف بالا نمیاد - واسه شما هم به همین شکله ؟
سلام.من تازه از مخابرات اومدم آسیا تک البته بهمون گفتن یعنی خودمون نخواستیم.چجوریاست اینجا الان؟
این قیمتاش عجیبه . زده سرویس نامحدود با حداقل ... گیگ .اگر نامحدوده چرا گیگ گذاشته؟
من تا دیشب حدود 1.5 گیگ داشتم ولی الان نوشته نامحدود !
به مناسبت 22 بهمن 22% تخفیف حجم اضافه و دو برابر شدن تخفیف خرید و تمدید سرویس 3و 6 ماهه هدیه آسیاتک به کاربران قدیمی و جدید بمدت 4 روز
میگم دوستان سرعت دانلود ۱۲۸ نقره ای اسیاتک چنده?تا امشب میشه راهنمایی کنید خیلی لازم ذارم مرسی
Sent from my K00E using Tapatalk
1 مگ محدود
سرور داخلی
سرور خارجی
![]()
Last edited by gmuosavi; 09-02-2014 at 19:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)