تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1728 از 3347 اولاول ... 728122816281678171817241725172617271728172917301731173217381778182822282728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,271 به 17,280 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

روتر TL-MR3020 اینو از کجا میشه چون سایت های مثل دیجیکالا یا بامیلو خیلی گرون میدن جای هست ارزون تر بفروشن؟سریع هم ارسال کنن به دستم برسه؟ بعد یک سوال دیگه اگر مودم LH92 داشته باشم با کابل وصلش کنم به یک روتر وایرلس حالا غیر از روتر های که اینجا نام برده شده کار میکنه؟ منظورم اینه از مودم به روتر اینترنت میره به صورت بسیم پخش کنه ؟ یا نمیشه؟ یا تنطیمات داره؟ من الان E3372 داشتم فروختم یک LH92 سفارش دادم برام قراره بیارن واسه همین سوال کردم؟ یک سوال دیگه هم دارم این LH92 کیفیت وایرلسش چجوریه اینم ضعیفه یا نه؟

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوست عزیز آیا هدیه هنوز هست ؟ میتونم از LTE همراه اول هم استفاده کنم ؟ این سایت مرجوعی هم قبول میکنه( مثلا اگه جنس خراب بود مثه دیجی کالا) ؟
    راستین بازار سایت خوبیه. اگه مرکز استان باشی یه روزه دستت میرسه( با پست هوایی میفرستن) ارسالش رایگانه یعنی بود الانو اطلاع ندارم
    در مورد هدیه ده گیگی برای من بعد 16-17 روز فعال شد. البته با امور مشترکین تماس گرفتم و 7-8 روز بعد تماسم فعال شد!

3. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

راستین بازار سایت خوبیه. اگه مرکز استان باشی یه روزه دستت میرسه( با پست هوایی میفرستن) ارسالش رایگانه یعنی بود الانو اطلاع ندارم
    در مورد هدیه ده گیگی برای من بعد 16-17 روز فعال شد. البته با امور مشترکین تماس گرفتم و 7-8 روز بعد تماسم فعال شد!
    منم از همین سایت خریدم و مشخص نظم داره فقط از بامیلو نخر که خیلی داغونه اصلا پشتیبانی نداره الکی اومده ادای دیجی کالا در بیاره بازگشت 14 روز کالا گذاشته ولی باهات یه کاری میکنن عین چی پشیمون میشی که اشتباه کردی ازشون خرید کردی . همین الانش 17 روز گذشته هنوز دستم مودم نیست تازه میگن باید وایسا چند روز دیگم .
    Last edited by hmd; 08-12-2015 at 09:39.

5. این کاربر از hmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

خوب حالا من چکار کنم همین حالا مودمم رو با یه کابل افزایش طول ده متری ارتفاع چهارمتری پشت بام نصب کردم دو خط ااااااااااااااااااااااااا ااااانتن با کیفیت 97 میاد صبح سرعت دانلودش خوبه ولی ظهر و شب دیگه وب هم باز نمیشه
    سلام یه نگاهی به این ویدیو ها بینداز شاید جواب داد .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by saber73; 08-12-2015 at 04:05.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اینا در نهایت 2 3 dbm افزایش میده برای جاهایی خوبه که خیلی دور باشن از آنتن جلوشون دیوار یا مانعی نباشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از پاسخگوییتون...

فقط هر امور مشترکینی برم انجام میده برام هدیه رو ؟
    بله کلیه دفاتر امور مشترکین ایرانسل یا دفاتر پیشخوان دولت

9. این کاربر از iDownload & iGame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روتر TL-MR3020 اینو از کجا میشه چون سایت های مثل دیجیکالا یا بامیلو خیلی گرون میدن جای هست ارزون تر بفروشن؟سریع هم ارسال کنن به دستم برسه؟ بعد یک سوال دیگه اگر مودم LH92 داشته باشم با کابل وصلش کنم به یک روتر وایرلس حالا غیر از روتر های که اینجا نام برده شده کار میکنه؟ منظورم اینه از مودم به روتر اینترنت میره به صورت بسیم پخش کنه ؟ یا نمیشه؟ یا تنطیمات داره؟ من الان E3372 داشتم فروختم یک LH92 سفارش دادم برام قراره بیارن واسه همین سوال کردم؟ یک سوال دیگه هم دارم این LH92 کیفیت وایرلسش چجوریه اینم ضعیفه یا نه؟
    در خصوص TL-MR3020 غالبا" قیمت سایتها بالاتره. بنده از پاساژ ایران خ ولیعصر تهران خریدم. تو این پاساژ چند تا مغازه هست که تخصصی فقط محصولات TP-LINK میفروشن. شمارشو براتون پیغام خصوصی کردم. مودم LH92 پورت LAN نداره پس نمیتونین به روترهای معمولی وایرلس وصلش کنید. کیفیت LH92 رو تست نکردم این مودم سفارش ایرانسل به شرکت هواوی هست و در خود سایت هواوی این مودم وجود نداره. ظاهرا" آنلاکش هم نمیشه کرد. برای تقویت وایرلس میتونید از WiFi Range Extender مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بقیمت 85 هزار تومن استفاده کنید:
      محتوای مخفی: TL-WA750RE WiFi Range EXtender 

11. این کاربر از iDownload & iGame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud 206-16v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

12

والا من فعال كردم و imei دانگل رو هم زمان فعال كردن سيم كارت ازم گرفت و الان نزديك يكماهي هست و هيچ خبري نيست و بعد از ١٠ روز به پشتيباني تماس گرفتم و گفتند ديگه وجود نداره هديه.
    درضمن وقتي سيم كارت رو داخل دانگل قرار ميدم در قسمت اطلاعات شماره سيم كارت رو نمايش ميده پس بنابراين سيم با دانگل مچ هست. اما خبري از هديه ايرانسل خير.

7cEram
    الان خط هم رو از سایت ایرانسل چک کردم و دیدم آره هدیه برام فعال شده و ممنون از iDownload & iGame(ببخشید اسمتون رو نمیدونستم).

13. این کاربر از Masoud 206-16v بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

دوستان سایت اینترنت معتبری برای خرید TP link TL MR3020 میشه معرفی کنید؟راستین و دیجیکالا نداشتن. ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان خط هم رو از سایت ایرانسل چک کردم و دیدم آره هدیه برام فعال شده و ممنون از iDownload & iGame(ببخشید اسمتون رو نمیدونستم).
    بنده "امین" هستم (آیدی سابقم "امین1356" بود)
    در خصوص اینترنت هدیه 2 تا نکته هست:
    1. اینترنت هدیه بصورت اعتبار ریالی به حساب کاربری اضافه میشه. برای تبدیلش به اعتبار حجمی هر کیلوبایت 0.2 ریال محاسبه میشه.
    2. اگر همزمان بسته ماهیانه هم داشته باشین از اعتبار هدیه کم میشه نه از بسته ماهیانه!

16. این کاربر از iDownload & iGame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •