توی این عید چون ترافیک شبکه اورگان های دولتی تقریبا صفر هست، انواع تست هایی که موقعه های دیگه بدون هزینه دادن نمی تونن انجام بدن، رو انجام میدن...
توی این عید چون ترافیک شبکه اورگان های دولتی تقریبا صفر هست، انواع تست هایی که موقعه های دیگه بدون هزینه دادن نمی تونن انجام بدن، رو انجام میدن...
چرا هزینه نداره؟!!!
یه قبض نمیشه پرداخت کرد! یه خرید اینترنتی نمیشه کرد! گندش رو در آوردن
دوستان این سیستم گزارش کارکرد سرویس واسه شما هم خرابه؟
چند وقته هیچی نشون نمیده![]()
اقا یه مدت برای نامحدود سرعت های بیشتر از 512 رو هم باز کرده بودن
چی شد برداشتنشون
خبری در مورد دوباره گذاشتنشون نیست؟
اخبار چند روز پیش گفت برا عید میخوان بهبود بدن کیفیت رو ، امروز کلا پینگه من رو 120 بود ، حالا نمیدونم ادامه داشته باشه یا نه![]()
یکی از اقوام اواخر بهمن رفته بود مرکز مخابراتی چون اینترنت 1مگ نامحدودش سر اشتباهشون قطع شده بود رفته بود دوباره بگیره گفته بودن 1مگ و 2مگ شاید همین فردا باز کنن شاید یه هفته دیگه یا شایدم تا اخر سال باز کنن معلوم نیست الانم که رو فرومشون میگن سعی میکنیم زودتر راهش بنداریم....ولی من میترسم بخوان با یه تعرفه خیلی گرون(همون مدت که اومده بودم تعرفه اش 2 برابر بود)دوباره برقرارش کنن چون مجوز همون قیمت قبلی که هستش دیگه نباید انقدر طولش بدن مگر اینکه بخوان گرون کنن که رگولاتوری باید اجازه بدن اینا همش احتمالاتیه که من میدم
ما هم منزل عوض کردیم اومدیم یه مرکز دیگه هنوزم خط تلفن وصل نکردن بعد تعطیلات شروع میکنن سیم کشی به داخل ساختمونا برای همین زیاد عجله ندارم ولی با این حال رو فرومشون گفتم که لطفا با همون تعرفه های قدیمی سرویس مجددا برقرار کنید باز اگر تعدادمون زیاد باشه شاید یه اتفاقی بیوفته
با کجا پینگ میگیرید شما میشه 120؟!!!
من همیشه پینگ با سرور لندن اسپیدتست میگیرم زیر 300 نمیاد هیچ وقت!
امشب ساعت ها میره جلو؟سیستم اکانتینگ خودش تغییر میکنه؟ساعت رایگان الان تغییر میکنه؟یعنی الان ساعت تقریبا 1 هست؟
والا منظورم با 4.2.2.4 بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم اسپید دات نت
خارج
من هم رفتم تو فروم درخواست دادم ولی بعید میدونم اینها اصلا مردم براشون اهمیتی داشته باشن تا بخوان به خواسته هاشون عمل کنن
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)