دوستان امریه وزارت علوم چطوریه ؟؟ چه زمانی سرباز میگیره ؟ حقوق هم داره یا مثل سربازای عادیه ؟؟![]()
دوستان امریه وزارت علوم چطوریه ؟؟ چه زمانی سرباز میگیره ؟ حقوق هم داره یا مثل سربازای عادیه ؟؟![]()
سلام
دوستان من که کسری شامل حالم میشه باید چی کار کنم؟
باید یا برگه سبزاعزام به خدمت داشته باشی یا درحین خدمت باشی اگه برگه اعزام به خدمت داری باید با دوقطعه عکس 3*4 و شناسنامه کل خانواده وکپی از کل صفحاتش با برگه نشان دهنده آخرین وضعیت تحصیلی خودت یا پدربری به یگانی که پدرت از اونجا اعزام شده به جبهه اگرم درحال خدمتی باید از یگانت نامه بگیری که درحال خدمتی.اما اگه داری درست میخونی یا تصمیم نداری حالا حالاها بری خدمت نمیشه کاری کرد.بازم سوالی بود درخدمتم
دادش شما در حین تحصیل تنها 1بار اجازه انصراف داری هر مقطعی یه سقف سنوات یعنی تو هر مقطعی تنها چند سال اونم تعداد سال هاش رو نظام وظیفه تایین میکنه.که این سقف سال هم به خیلی چیزا بستگی داره.مثلا اگه دیپلم فنی داشته باشی 1سال به نفعته اگه پشت کنکورنمونده باشی باز به همین ترتیب خوب چرا بری بعد انصراف بدی اگه وقت داری کلا نروچون با کلی مشکل روبرو میشی.
شما تا خرداد 93 فرصت داری که یا بری دانشگاه یا بری خدمت اما اگه 1روز از 1سال فرصتت بگذره وارد غیبت میشی.چیزی هم احتیاج نیست ببری یا جایی بری
دوستان الان دقیقا آموزشی چند روزه؟
برا امریه چقدر قبل باید اقدام کنیم؟
سلام دوست خوبم الان آموزشی از 55 روز تا62روز متغیره شماهم برا امریه قبل از پست دفترچه باید اقدام کنی.
فرقی نمیکنه کجا باشی، هرجا باشی دژبان این حق رو داره که از روی لباس همه جاتو بگرده.
آباده شیراز بودم![]()
سلام دوستان
یه سوال در مورد معافیت پزشکی داشتم، می خواستم ببینم کور رنگی شامل معافیت میشه؟
چون اگه آدم کور رنگ باشه نمی تونه تو ارتش و سپاه بره، حالا می خواستم ببینم باعث معافیت هم میشه؟
سایتشون اون قدر داغونه که هیچی ازش سردر نیاوردم.
ممنون
مشکلاتش چیاست ؟
من خرداد 92 فارغ التحصیل شدم ، پشت کنکور مونده محسوب میشم سال قبل رو ؟
یعنی تو هر مقطعی چند سال ؟ چند سال چی ؟
این سقف سنوات و اینارو یکم برام ساده تر بگو ، ممنون
Last edited by کاربر شماره ی یک; 17-08-2013 at 12:03.
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)