دوستان من لولم 30 هست ولی وارد لیگ برنز نشدم
چجوری باید وارد لیگ برنز بشم؟؟؟
دوستان من لولم 30 هست ولی وارد لیگ برنز نشدم
چجوری باید وارد لیگ برنز بشم؟؟؟
ده تا رنک برو تا جات بیاد ممکنه سیلور بشی ده تا اول خیلی مهمه بری برنز در اومدن کار حضرت فیله
هی بگید برنز کار حضرت فیله و فلان بیسان
اصلنم سخت نیست اگه بازیت خوب باشه میری بالاتر اگه بد باشه میمونی همون برنز و ب فکر خودت نمیشه اومد بیرون![]()
16 تا چمپ میخری میری رنکد اگه س تا ب بالا ببری فک کنم میوفتی سیلور همونطور ک دوستمون گفت ده تا بازی اول مشخص میکنه کجا میوفتی
فقط این رو بگم هیچوقت فکر نکن ک تیمت بد بوده سر همین تو گیر کردی برنز(اگه ی موقع گیر کردی برنز)تنها دلیلی ک باعث میشه کسی از ی رنک ای بالاتر نیاد خودشه و بس
هیچ عیبی نداره اگه بمونی تو برنز فقط باید قبول کنی ک بازیت خوب نیست ک بخوای بری بالاتر تنها راهش اینه ک بهتر ی توی این بازی
خوبه خودمم همیشه دارم همینو می گم ولی برا برنز بازی باید در سطح گلد باشه احتمالا به هر حال سه به هفت باید اومد بیرون
دوست عزیز
گفتنش خیلی راحته
ولی وقتی تو Promotion بودی دو تا از تیمت afk شدن 3vs5 شدی اونوقت بیا بازیرو جمع کن !!!!
بله گفتنش راحته
solo نمیشه با این وضعیت رفت گلد (3 ساله نتونستم)
ولی اگه تیم داشته باشی راحته
چندین بار تو promotion به گلد بودم که یا تیم بدی برام افتاد یا afk شدن تیمم یا ترول کردن
از twitch میتونی از youtube هم میتونی پارسال azubu هم بود ولی نمیدونم امسالم هست یا نه
twitch بهترینو راحتترینشه
twitch.tv/riotgames
afk troll همیشه هست
اگه س ساله نتونستید برید گلد تنها دلیلش خودتونید ناراحت نشید از حرفم ولی خوب شاید بازیتون در حد گلد نبوده ک نتونستید
گفتنش راحته چون خودم دوبار از برنز 4 و 3 رفتم بالا یبار ک سیزن قبل بود تا سیلور 3بیشتر نتونستم برم بالا(placement انداخت سیلور 4 و بازیم خوب نبود و تا برنز 4 دیموت شدم) و این سیزن هم از برنز س اومدم تا پلات پنج
من خودم بودم تو برنز و خودم تجربه کردم اره توی برنز خیلی بیشتر dc هست اتفاقن بخاطر همون نت خرابه خیلیا تو برنز ان تنها حرفم اینه بازیت در هر حدی باشه همونجا میری
afk troll همیشه هست
اگه س ساله نتونستید برید گلد تنها دلیلش خودتونید ناراحت نشید از حرفم ولی خوب شاید بازیتون در حد گلد نبوده ک نتونستید
گفتنش راحته چون خودم دوبار از برنز 4 و 3 رفتم بالا یبار ک سیزن قبل بود تا سیلور 3بیشتر نتونستم برم بالا(placement انداخت سیلور 4 و بازیم خوب نبود و تا برنز 4 دیموت شدم) و این سیزن هم از برنز س اومدم تا پلات پنج
من خودم بودم تو برنز و خودم تجربه کردم اره توی برنز خیلی بیشتر dc هست اتفاقن بخاطر همون نت خرابه خیلیا تو برنز ان تنها حرفم اینه بازیت در هر حدی باشه همونجا میری
همیشه هست
من اکانت اولم که بن شد هیچی
اکانت دومی که خریدم با رونه تایر 2 از سیلور 4 تا گلد 4 با لطف و کمک خدا رفتم؟ یعنی بازیم خوبه یا بده؟
بعد اکانت سومم تو برنز 4 بود فکر کنم تا برنز 1 اوردم ولی بعد از چند بازی تو همون برنز 1 موند دیگه حالش رو ندارم بیارم بالا. این یعنی بازی من مثلا تو گلد خوبه؟ تو برنز بده؟
نه عزیزم
خود اسمورف ها میگن سخت ترین بالا اومدن برای برنز و سیلور هستش. بعدش راحت میشه
شما هم یا بچه ها رو ترول کردی. یا کلا حالت خرابه![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)