تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1728 از 1746 اولاول ... 72812281628167817181724172517261727172817291730173117321738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,271 به 17,280 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

دوستان من لولم 30 هست ولی وارد لیگ برنز نشدم
    چجوری باید وارد لیگ برنز بشم؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ده تا رنک برو تا جات بیاد ممکنه سیلور بشی ده تا اول خیلی مهمه بری برنز در اومدن کار حضرت فیله

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

ده تا رنک برو تا جات بیاد ممکنه سیلور بشی ده تا اول خیلی مهمه بری برنز در اومدن کار حضرت فیله
    هی بگید برنز کار حضرت فیله و فلان بیسان
    اصلنم سخت نیست اگه بازیت خوب باشه میری بالاتر اگه بد باشه میمونی همون برنز و ب فکر خودت نمیشه اومد بیرون

4. این کاربر از mr_prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

دوستان من لولم 30 هست ولی وارد لیگ برنز نشدم
    چجوری باید وارد لیگ برنز بشم؟؟؟
    16 تا چمپ میخری میری رنکد اگه س تا ب بالا ببری فک کنم میوفتی سیلور همونطور ک دوستمون گفت ده تا بازی اول مشخص میکنه کجا میوفتی

فقط این رو بگم هیچوقت فکر نکن ک تیمت بد بوده سر همین تو گیر کردی برنز(اگه ی موقع گیر کردی برنز)تنها دلیلی ک باعث میشه کسی از ی رنک ای بالاتر نیاد خودشه و بس
    هیچ عیبی نداره اگه بمونی تو برنز فقط باید قبول کنی ک بازیت خوب نیست ک بخوای بری بالاتر تنها راهش اینه ک بهتر ی توی این بازی

6. این کاربر از mr_prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اصلنم سخت نیست اگه بازیت خوب باشه میری بالاتر اگه بد باشه میمونی همون برنز و ب فکر خودت نمیشه اومد بیرون
    خوبه خودمم همیشه دارم همینو می گم ولی برا برنز بازی باید در سطح گلد باشه احتمالا به هر حال سه به هفت باید اومد بیرون

اگه نباشه جاش خالی می مونه msgcpp's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Freljord

پيش فرض

دوست عزیز
    گفتنش خیلی راحته
    ولی وقتی تو Promotion بودی دو تا از تیمت afk شدن 3vs5 شدی اونوقت بیا بازیرو جمع کن !!!!
    بله گفتنش راحته

solo نمیشه با این وضعیت رفت گلد (3 ساله نتونستم)
    ولی اگه تیم داشته باشی راحته

چندین بار تو promotion به گلد بودم که یا تیم بدی برام افتاد یا afk شدن تیمم یا ترول کردن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام دوستانمسابقات لیگ که جدیدا شروع شده ر. چجوری باید ببینم
    با تشکر
    از twitch میتونی از youtube هم میتونی پارسال azubu هم بود ولی نمیدونم امسالم هست یا نه
    twitch بهترینو راحتترینشه

twitch.tv/riotgames

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

دوست عزیز
    گفتنش خیلی راحته
    ولی وقتی تو Promotion بودی دو تا از تیمت afk شدن 3vs5 شدی اونوقت بیا بازیرو جمع کن !!!!
    بله گفتنش راحته

چندین بار تو promotion به گلد بودم که یا تیم بدی برام افتاد یا afk شدن تیمم یا ترول کردن
    afk troll همیشه هست
    اگه س ساله نتونستید برید گلد تنها دلیلش خودتونید ناراحت نشید از حرفم ولی خوب شاید بازیتون در حد گلد نبوده ک نتونستید

گفتنش راحته چون خودم دوبار از برنز 4 و 3 رفتم بالا یبار ک سیزن قبل بود تا سیلور 3بیشتر نتونستم برم بالا(placement انداخت سیلور 4 و بازیم خوب نبود و تا برنز 4 دیموت شدم) و این سیزن هم از برنز س اومدم تا پلات پنج

من خودم بودم تو برنز و خودم تجربه کردم اره توی برنز خیلی بیشتر dc هست اتفاقن بخاطر همون نت خرابه خیلیا تو برنز ان تنها حرفم اینه بازیت در هر حدی باشه همونجا میری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

دوست عزیز
    گفتنش خیلی راحته
    بله گفتنش راحته

afk troll همیشه هست
    اگه س ساله نتونستید برید گلد تنها دلیلش خودتونید ناراحت نشید از حرفم ولی خوب شاید بازیتون در حد گلد نبوده ک نتونستید

گفتنش راحته چون خودم دوبار از برنز 4 و 3 رفتم بالا یبار ک سیزن قبل بود تا سیلور 3بیشتر نتونستم برم بالا(placement انداخت سیلور 4 و بازیم خوب نبود و تا برنز 4 دیموت شدم) و این سیزن هم از برنز س اومدم تا پلات پنج

من خودم بودم تو برنز و خودم تجربه کردم اره توی برنز خیلی بیشتر dc هست اتفاقن بخاطر همون نت خرابه خیلیا تو برنز ان تنها حرفم اینه بازیت در هر حدی باشه همونجا میری

داره خودمونی میشه tygod4everything's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

همیشه هست

من اکانت اولم که بن شد هیچی

اکانت دومی که خریدم با رونه تایر 2 از سیلور 4 تا گلد 4 با لطف و کمک خدا رفتم؟ یعنی بازیم خوبه یا بده؟

بعد اکانت سومم تو برنز 4 بود فکر کنم تا برنز 1 اوردم ولی بعد از چند بازی تو همون برنز 1 موند دیگه حالش رو ندارم بیارم بالا. این یعنی بازی من مثلا تو گلد خوبه؟ تو برنز بده؟

نه عزیزم

خود اسمورف ها میگن سخت ترین بالا اومدن برای برنز و سیلور هستش. بعدش راحت میشه

شما هم یا بچه ها رو ترول کردی. یا کلا حالت خرابه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •