تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1728 از 3745 اولاول ... 728122816281678171817241725172617271728172917301731173217381778182822282728 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,271 به 17,280 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

داداش گلم.پس بالاخره اگر من پهنای باند 10 مگ آسیاتک را بگیرم از اون نوعی که دانلود رایگان شبانه داره(نه نیمه بها) سرعت دانلود رایگانم به 200 کیلو بایت بر ثانیه میرسه؟بعدشم این سرعت دانلود مربوط به لینکهای مستقیم یا مثلا میهن دانلود است یا نه هر لینک غیرمستقیمی هم همین سرعت دانلود را دارد؟بعدشم با پهنای باند 10 مگ قانونا اگر خط جواب بده باید سرعت دانلود روزانه به 1.25 مگا بایت بر ثانیه برسه(با توجه به قانون 1به8).آیا تا به حال کسی از دوستان به این سرعت دانلود دست پیدا کرده؟
    به دقیقا
    نه نباید به این سرعت برسه به خاطر اینکه خطوط نویز دارند هر چه سرعت بالاتر باشه افت سرعت هم بیشتر هست به همین خاطر آسیاتک خطوط شهابش رو روی 12 مگ می بنده که خط تا 10 مگ جواب بده که معمولا خطوط روی 12 مگ جواب نمیده خطوط کمی هستند که این سرعت را میکشند به خاطر همین خط شما روی 10 مگ میاد و سرعت دانلود شما عملا نمیتونه از 8.5 مگ بیشتر بشه که با نرم افزار دانلود البته به یک گیگ در ثانیه که شما فرمودید گاها میرسه نوع لینک چندان تفاوت نداره شما اگر از .... شکن خوب استفاده کنی مشکلی نداری بعضی سرعت را پائین میاورند این ...شکن ها

2. این کاربر از mehdidotcom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یک نکته هم بگم سرعت و کیفیت سرویس شما به مرکز مخابراتی شما و همچنین کیفیت خطوط تلفنی شما بستگی داره مورد اول مهم تر هست یک سرویس دهند ه ای ممکن هست در مرکز شما عالی باشه در یک مرکز دیگه بد و برعکس که به تجهیزاتی که در اون مراکز و پنهای باندی که استفاده میکنه بستگی داره .قبل از خرید سرویس از همسایه ها پرس و چو کنید بهتر نتیجه میگیرید

4. این کاربر از mehdidotcom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amin714's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان خدا رو شکر من از آسیاتک اومدم بیرون.
    اینو هم بگم که آسیاتک واقعا منو اذیت کرد.

اینم دلیلهاش:
    یکیش اینکه من سرعت "512 محدود" گرفته بودم ولی سرعتم روی 1 مگ بسته شده بود، در صورتی که قبلا روی 4 و قبلترش روی 6 مگ بود.
    هرچی بهشون زنگ زدم که بابا چرا روی 1 مگ بستین، فقط من رو سر دوندن.
    من رو مسخره میکردن و هی میگفتن درست میکنیم که نکردن.

یکی دیگش جالبه، اینکه من از نمایشگاه بن تخفیف برای تمدید سرویس خریدم(چندتا خریدم)، ولی گویا به من بن اشتباه فروختن.
    باز هرچی بهشون میگم بابا من از فروشنده احمقتون 100 بار پرسیدم، "این بن تخفیف تمدید سرویسه؟" و فروشنده میگفت آره.
    ولی انگار باید 1000 با میپرسیدم تا از بین حماقتش چیزی متوجه بشه.
    به هر حال باز هم خیلی شیک میگفتن باشه درست میکنیم ولی انگار تنها حرکتشون همون حرکت دهنشون برای گفتن باشه بود!!

یکی دیگه، نویز زیاد روی خط که مشکل از خودشون بود.
    یکی دیگه، پینگ بالای 400
    یکی دیگه، در ساعات مختلف سرعت، پینگ و غیره تغییر میکرد، البته منظور از تغییر یعنی بدتر شدن

ولی بدترینش این بود که اگه مشکلی برات بوجود بیاد، پشتیبانیش یه جور دکوره که فقط تو رو احمق فرض میکنه، و ماتحت مبارک رو حتی سانتیمتری تکون نمیده.

شرمنده زیاد نوشتم، ولی دلم پر بود، البته بیشتر هم بود ولی اگه مینوشتم رمان میشد.
    من آسیاتک رو به دوستدارانش میذارم، ولی صبر من یکی تمام شد.

*" بس بود مرا این ناخوشی "*
    Last edited by amin714; 08-02-2014 at 11:06.

6. 5 کاربر از amin714 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

8. این کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m.reza7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

حرف شما درست کیفیت خط من ماه اول چطور تو روز تا 700 تقریبا از هرجا دانلود می کردم و شب 140 تا 150 میرفت ولی تا ماه دوم شارژ کردم سرعت روز پوکید دانلود شبانه از سرور داخلی 120 تا متغییر شده
    کیمیا 10 گیگ

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 2 کاربر از m.reza7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m.reza7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

دمت گرم باید بپرسم از شاتل یا پارس انلاین این دوتا فقط هست بیبنم پورت خالی دارن سریع از این اسیاتک خراب شده میرم

12. این کاربر از m.reza7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی صفایی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دمت گرم باید بپرسم از شاتل یا پارس انلاین این دوتا فقط هست بیبنم پورت خالی دارن سریع از این اسیاتک خراب شده میرم
    منم همین هفته دارم بعد از 9ماه تخلیه میکنم
    بچه های این تاپیک به جون هر کی دوست دارین نیاین آسیاتر که جز وقت تلف کردن وهدر دادن پول هیچ چیز دیگه ای گیرتون نمیاد
    از ما گفتن بود . همه با هم پیش بسوی هر جایی غیراز آسیاشت

14. 2 کاربر از مهدی صفایی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی صفایی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز میشه بگی روی چه پهنای باندی بودی و تو کدوم منطقه هستی؟
    مرکز طلاب 10 مگ 10 گیگی . عزیز دارم جدی میگم آسیاتر جز بدترین پینگ و ناپایدارترین شبکه هیچی نداره
    البته شاید تا نیای باور نکنی که یک isp میتونه اینقدر مزخرف باشه

16. 2 کاربر از مهدی صفایی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان

من 5 روز به اتمام سرویسم مونده

می تونم الان درخواست جمع اوری بدم؟گور بابای این 5 روز!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

امروز رفتم به دو شرکت پارس انلاین و هایوب واقع در خیابان معلم شرقی - پاساژ ایران زمین کرمانشاه هر دو با احترام با من برخورد کردن و کاملا سرویس ها رو معرفی کردن ولی از شانس من پورت خالی برای مخابرات رسالت نداشتن و ناچارن یک سر رفتم صبانت واقعا برای برخورد بعضی از پرسنل خانمشون متاسفم انگار نه انگار ارباب رجوع نشسته خلاصه باید تا عید اسیاتک رو تحمل کنم چون نماینده پارس انلاین گفت از عید به بعد به اونجا پورت اضافه می کنند.
    راستی سرعت دانلود شبانه اینرنت 512 10 گیگ اسیاتک چنده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •