تو رشت کدوم شرکتا هستن که ثبت نام ADSL رو کاملا اینترنتی انجام میدن و نیاز به ثبت نام حضوری ندارن؟ مدارکی که میخوان چیه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تو رشت کدوم شرکتا هستن که ثبت نام ADSL رو کاملا اینترنتی انجام میدن و نیاز به ثبت نام حضوری ندارن؟ مدارکی که میخوان چیه؟
رشت - اندیشه - مرکز 4 - سرویس 1024 محدود
+
واقعا که دیگه کلافه شدیم از این وضعیت مزخرف سرعت و قطعی هادانلود از سرور هایی vip هم 40 تا 80 به زور میچرخه و دانلود شبانه و حتی روزانه یه چیزی اونور تر از اشغاله
هیچ سایتی هم کامل لود نمیشه ... نزدیک 1 ماه شده
.
والا روزای انتخابات اینقد افتضاح نبودسرعت از سرور پر سرعتی مثه مدیا فایر هم حتی تو ساعات اولیه صبح که اوضاع معمولا همش خوبه اینه تهش ...
.
دوستان خبری چیزی ندارید این گند از کجا بلند میشه و تا کی باید تحمل کنیم ؟!
+
امروز رفتیم گوشیمونو اپدیت کنیم سرعت در حد دیال اپوسطش یهو قطع شد گوشیمون برک شد و به فنا رفت
![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 27-07-2013 at 21:14.
من اندیشه دارم
وقتی تلفن رو بر میدارم اینترت قطع میشه (چراق adsl خرماموش میشه
اسپلیتر هم وصله
کسی میدومه مشکل کجاست؟
مخابرات 2020 کارت دانشجویی یا اگه جایی شاغل هستید یه معرفی نامه از شرکتی که شاغل هستید . با کارتهای نظام پزشکی یا غیره هم اگه خانواده کسی هستن میتونید بگیرید . برای 2048
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سوالو صد جا پرسیدیم هیشکی یه جواب درست بهمون نداد، اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
من یه PC با یه لپ تاپ دارم و در ماه 5 گیگ حجم نت دارم
میخوام لپ تاپ بیشتر از یک گیگ در ماه استفاده نکنه
چجوری میشه اینکارو کرد؟
(با شبکه کردن یا نرم افزار خاصی)
این خبر رو ببینید. فقط قسمت اولشو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
این شماره پارس آنلاین رو که تو نظرات دیدم رو بگیرید، اولش یه چیزی در مورد قطعی ارتباط بین الملل می گه:
02182201
راستی در مورد گوشی، من قبلاً حدود 2 سال پیش گوشیمو آپدیت کرده بودم. راه های مختلفی برای آپدیت کردن وجود داره یکیش آپدین از طریق فایل های آپدیت هست و بهتر بود شما به جای آپدیت مستقیم از طریق فایل های آماده آپدیت می کردید (البته اگه این راه واسه مدل گوشی شما موجود باشه). فکر کنم بعد از مشکل در آپدیت یه راه هایی برای بازگشت گوشی وجود داره.
Last edited by ::TeCHnoLogY::; 28-07-2013 at 02:53.
تو مملکت ما همه در حال تکذیبن!! اگه مشکلات تایید بشه جای تعجب داره!! اینترنت دغدغه ما جووناست نه مسئولین!! واسه همین کسی به فکرش نیست..
دستگاه تلفن رو عوض کن.
امروز باز هم مخابرات افت سرعت داشت یه سرعت 60-70 به دلم موندهکی میخواد درست بشه
بعید دیگه درست بشه ما هم الکی دلمون خوش کردیم به درست شدن یعنی واسه مخابرات اینقدر مشکل تامین کردن یه پهنای باند نه خداوکیلی؟ نهایت اینا بخوان 38 میلیون پول بدن واسه خرید یه خط stm1
مشکل هرچی هست پهنای باند نیستخبر پشت پرده هم نداریم کی به کی هست
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)