تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1728 از 2376 اولاول ... 72812281628167817181724172517261727172817291730173117321738177818282228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,271 به 17,280 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

غیبت اكبرپور و منیعی در تمرینات امروز استقلال

تمرین تیم فوتبال استقلال تهران در غیاب سیاوش اكبرپور عصر امروز (جمعه) برگزار شد.
    به گزارش ایرنا، آخرین تمرین تیم فوتبال استقلال تهران قبل از رویارویی با تیم هم نام اهوازی خود با مرور كارهای تاكتیكی برگزار شد.
    در این تمرین كه راس ساعت‪ ۱۴:۳۰‬در ورزشگاه دستگردی آغاز شد بازیكنان پس از گرم كردن كردن بدنهایشان و انجام حركات كششی به مرور كارهای تاكتیكی پرداختند.
    تمرینات امروز بسیار سبك برگزار شد و راس ساعت ‪ ۱۵:۱۵‬پایان یافت.
    بازیكنان ملی پوش استقلال (به جز سیاوش اكبرپور) نیز كه صبح امروز همراه با سایر بازیكنان تیم ملی فوتبال كشورمان وارد تهران شده بودند، در تمرینات امروز تیم حاضر شدند و با سایر بازیكنان تمرین كردند.
    به جز علی علیزاده، ابراهیم تقی پور، سیاوش اكبرپور، میثم منیعی نیز در تمرین تیم استقلال بود

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

امین نوروزی؛امید روانخواه بهبودی چشم گیری داشته است

پزشك تیم فوتبال استقلال تهران گفت: امید روانخواه كه از ناحیه رباط صلیبی مصدوم شده بود، مراحل درمانی را بسیار خوب سپری كرد و بهبودی وی چشم گیر است.

امین نوروزی پزشك تیم فوتبال استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: امید روانخواه بازیكن با استعداد و زحمت كشی در فوتبال كشورمان است و قطعا بهبودی وی كمك بسیاری به استقلال می كند.
    وی ادامه داد: استقلال امسال در سه جبهه مهم خواهد جنگید و بازیكنان تیم همگی كلیدی و با ارزش هستند و قطعا مصدومیت هر بازیكن در تیم بسیار زیان آور است.
    پزشك تیم فوتبال استقلال خاطرنشان كرد: مجتبی جباری نیز وضعیت رضایت بخشی دارد و در بازی های بعد می تواند 90 دقیقه كامل به میدان رود./س

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اشكان نامداری: مطیع برنامه های كادرفنی هستم

دروازه بان تیم فوتبال استقلال تهران گفت: ‌مطیع برنامه های كادرفنی هستم و از نیمكت نشینی ناراحت نمی شوم.

اشكان نامداری دروازه بان تیم فوتبال استقلال به باشگاه خبرنگاران گفت‌: استقلال در این فصل به قهرمانی در لیگ برتر می اندیشد و مطمئن هستم با روندی كه در پیش گرفتیم می توانیم به قهرمانی دست یابیم.
    وی ادامه داد: ‌هیچگاه به نیمكت نشینی اعتراض نداشته و نخواهم داشت چرا كه مطیع دستور كادر فنی است.
    دروازه بان تیم فوتبال استقلال خاطر نشان كرد:‌ اگر كادرفنی تصمیم به استفاده از من در تركیب بگیرد سعی می كنم تا بهترین عملكرد خود را به نمایش بگذارم./ز

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام عماد کجا بیدی نبیدی
    رضاشاید امشب تکلیفش مشخص بشه .
    درمورددواخطاره هاهم باید بگم که باید خیلی مواظب باشند چون طبق جدولی که من چندروزپیش گذاشتم اگرفقط نتایج دوربرگشت راحساب کنیم استقلال اوله و سایپادوم و راه آهن سوم.یعنی بازی باراه آهن رابازی باتیم سوم جدول رده بندی باید حساب کنیم
    سلام اونی..
    بودم، پست نمیدانم. داشتم صفحه های قبل رو میخوندم

باهات موافقم، ولی نباید فراموش کنیم که بازی تو تهرانه. اون جدولی رو که گذاشته بودی، منم دیدم. ما این بازیکنا رو واسه بازی با پرسپولیس بیشتر احتیاج داریم تا بازی با راه آهن. چون بازی با پرسپولیس به خاطر شرایطی که همیشه داشته، از سخت ترین بازی های هر دو تیم پرطرفدار بوده..

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

به نظر من تو دربی مساوی بهترین نتیجه هست!
    تو دربی تیم چه ببره و چه ببازه یک جورای براش حاشیه درست می کنند اما مساوی حسنش اینه که دیگه خبری از حاشیه ها و مغرور شدن بعد از برد نیست.
    البته با تمام اینها به خاطر گرفتن حاله بعضی ها اس اس باید حتما بازی را ببره.
    با چند تا پرسپولیسی تو نت شرط بستم و برای گرفتن حال اونها هم که شده حتما باید بازی را ببریم
    بعد دربی می خوام این بلا را سرشون بیاد

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ملی پوشانی كه نیستند تمرینات جدی نیست
    قلعه نویی:این بار خبری از 6 گل نیست!

ورزش > فوتبال داخلی - « این بار متفاوت از بازی رفت است که ما 6 گل زدیم.»
    امیر قلعه نویی بهتر از هرکس دیگری می داند در بازی برگشت با استقلال اهواز که خارج از خانه انجام می شود ، نمی توانند برد بی دردسر بازی رفت را تکرار کنند. او در این باره می گوید:« هر بازی شرایط مخصوص به خود را دارد، در هر صورت اکنون تیم ها علاوه بر انگیزه دیدار مقابل استقلال انگیزه متوقف کردن صدرنشین را نیز دارند. از این پس کارمان سخت‌تر شده است چرا که باید صدرنشینی خود را حفظ کنیم. استقلال اهواز یک مربی عاشق و بازیکنان جوان و با انگیزه ای دارد. با این حال برای برد به میدان می رویم. در هر صورت بر روی نقاط ضعف و قدرت تیم اهوازی کار کرده ایم و هر سه امتیاز را هم می خواهیم. » او نبود ملی پوشان در تمرینات را باعث افت کیفی تمرینات دانست و گفت:« معتقدم زمانی که بازیکنان اصلی و ملی پوش در تمرینات حضور ندارند انگیزه سایر نفرات کم تر می شود اما در هر صورت سعی کردیم آمادگی بازیکنان را حفظ کنیم و به همین دلیل با تیم ذوب آهن نوین اصفهان دیدار تدارکاتی برگزار کردیم تا هم به بازیکنانی که کمتر بازی کرده اند روحیه دهیم و هم بازیکنانی چون جباری را در موقعیت بازی قرار دهیم.» قلعه نویی درباره احتمال جذب رضا عنایتی گفت:« ابتدا باید وضعیت او با النصر روشن شود اما اگر عنایتی بخواهد درایران بازی کند استقلالی خواهد بود. » او یکبار دیگر از سازمان لیگ تمجید کرد و گفت:« در حال حاضر از اینکه تکلیف خودمان را می دانیم راضی هستم. خوشحالم که تاریخ بازی های ما مشخص شده است. شما اگر نگاهی به لیگ برتر پارسال داشته باشید، می بینید که هر 3 تا 4 روز این مسابقات برگزار می شد. اما در حال حاضر به خاطر یک بازی معمولی باید 14 روز تعطیل باشیم و دوباره پس از 14 روز به میدان برویم که این مسئله تیم ها را دچار مشکل می کند. من با محمدی صحبت کرده ام و از او تشکر می کنم. قبول داریم که روی رئیس سازمان لیگ فشارهای دیگری وجود دارد ولی وی سعی کرده تعامل لازم را با 4 نماینده ایران در آسیا داشته باشد. مطمئنم او به این 4 تیم به چشم نمایندگان ایران نگاه می کند و ما خوشحالیم که از این پس تاریخ بازی های خود را می دانیم. البته بازی در اول فروردین نشان دهنده برنامه ریزی غلط گذشته است. ضمن آن که برای دیدار تیم ملی مقابل سنگاپور 10 روز لیگ را تعطیل کردیم که اعتقاد دارم این 10 روز می توانست حداقل 3 بازی لیگ را جلو بیندازد. ما باید کمک کنیم در آینده سازمان لیگ، فدراسیون فوتبال و 4 تیم نماینده ایران در آسیا مشکلی برای ادامه مسابقات نداشته باشند. » قلعه نویی درباره داور داربی گفت:« به هرحال باید از یک جایی شروع و از داور ایرانی استفاده کنیم. ما 4- 3 داور خوب داریم که می توانند داربی را قضاوت کنند. این کار نیاز به حمایت همه دارد.»

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

جان واریو در گفتگو با مهر:جای خالی من احساس نمی شود/ دوست داشتم در اهواز بازی کنم

هافبک برزیلی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: در تیم ما آنقدر بازیکن خوب حضور دارند که جای خالی من در بازی مقابل استقلال اهواز به هیچ عنوان احساس نخواهد شد.جان واریو در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد وضعیت جسمانی خود گفت: خوشبختانه مصدومیتم برطرف شده و با تمریناتی که زیر نظر دکتر نوروزی در چند روز گذشته انجام دادم به سلامتی کامل رسیده‌ام. با این شرایط می توانم از روز یکشنبه پس از بازگشت تیم استقلال از اهواز با قدرت هر چه تمام‌تر در تمرینات گروهی تیم شرکت کنم.
    وی در خصوص دیدار تیمش مقابل استقلال اهواز اظهار داشت: خیلی دوست داشتم که در این بازی به میدان می رفتم و می توانستم در کنار دیگر بازیکنان بازی کرده و برای تیمم مثمرثمر باشم اما با اخطاری که در بازی مقابل صباباتری گرفتم عملا این بازی را از دست دادم.
    این هافبک برزیلی افزود: هواداران استقلال باید بدانند حتی اگر من هم نباشم استقلال به هیچ مشکلی بر نمی خورد. در تیم استقلال آنقدر بازیکنان بزرگ هستند که جای خالی من در این تیم احساس نخواهد شد.
    جان واریو تصریح کرد: از خدا می خواهم که فردا تیم استقلال با یک برد شیرین بازی را به پایان برساند تا ضمن کسب 3 امتیاز مسابقه، هواداران‌مان را خوشحال کرده و یک قدم دیگر به قهرمانی نزدیک شویم.
    تیم فوتبال استقلال تهران فردا در چارچوب هفته بیست و چهارم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از ساعت 13:30 در ورزشگاه تختی اهواز به دیدار استقلال این شهر می رود

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

قلعه نویی خطاب به آبی‎پوشان:هر کدام معادل 2 بازیکن کار کنید/ به پیروزی پرگل خود مطمئن نباشید

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران در جریان تمرینات امروز تیمش از بازیکنان خواست تا با تلاش تیمی و همکاری گروهی، فردا ارائه گر بازی خوبی مقابل استقلال اهواز باشند.به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال استقلال تهران آخرین جلسه تمرینی خود برای دیدار با استقلال اهواز را امروز در ورزشگاه دستگردی تهران برگزار کرد.
    * تمرین از ساعت 14:30 با صحبت‌های امیر قلعه نویی آغاز شد. سرمربی آبی پوشان خطاب به آنها گفت که فکر نکنید استقلال اهواز تیم ضعیفی است و حتما دوباره آنها را با گل‌های زیادی خواهید برد. از یاد نبرید که یک غفلت موجب از دست دادن امتیاز در این بازی خواهد شد. سرمربی استقلال از بازیکنان خود خواست که در طول 90 دقیقه بازی معادل 2 نفر در زمین بدوند و در خدمت تیم خود باشند.
    * ابراهیم تقی پور پس از مدت‌ها غیبت از امروز به جمع بازیکنان بازگشت اما تمرینات جدی خود را از روز یکشنبه آغاز خواهد کرد. این بازیکن به دلیل مصدمیت مدتی را از تمرینات دور بود.
    * تماشاگران حدود 50 نفر بودند که روز آرامی را پشت سرگذاشتند.
    * سیاوش اکبرپور و میثم منیعی غایبان تمرین امروز تیم استقلال بودند. اکبرپور با هماهنگی کادر فنی استقلال از حضور در تمرین امروز خودداری کرده بود.
    * بازیکنان پس از گرم کردن اختیاری زیر نظر امیر قلعه نویی در قالب 4 تیم به بازی آقا وسط پرداخته و پس از آن در دو گروه سبز و آبی به فوتبال تحت فشار پرداختند. سپس بازیکنان به ارسال از جناحین، حرکت‌های عمقی و شوت از راه دور پرداختند.
    * تمرین در ساعت 16:10 به پایان رسید. در پایان تمرینات بازیکنانی که قرار است به اهواز بروند همگی عازم فرودگاه مهرآباد شدند تا ساعت 5 تهران را به مقصد اهواز ترک کنند.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تیم استقلال ساعت ‪ ۱۷‬امروز به اهواز می‌رود

بازیكنان تیم فوتبال استقلال تهران ساعت ‪ ۱۷‬امروز با پرواز تهران - اهواز عازم شهر اهواز می‌شوند.
    به گزارش ایرنا، تیم فوتبال استقلال تهران پس از انجام آخرین تمرین خود كه عصر امروز در ورزشگاه شهید دستگردی برگزار شد، ساعت ‪ ۱۷‬امروز به سمت اهواز پرواز می‌كند.
    در آخرین تمرین تیم فوتبال استقلال تهران كه در غیاب منیعی و اكبرپور انجام شد، مرور كارهای تاكتیكی در دستور كار قرار گرفته بود.
    تیم فوتبال استقلال تهران در چارچوب هفته بیست و چهارم لیگ برتر باشگاههای ایران، ساعت ‪ ۱۳:۳۰‬فردا میهمان همنام اهوازی خود است.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نتایج امروز لیگ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •