این مشخصات ارتباطه
![]()
این مشخصات ارتباطه
![]()
یوتیوب دوباره از دسترس خارج شد! برای شما هم همینطوره؟
سلام
خیلی پایین بستن (۴ مگابیت)
خط شما تا ۲۴ رو کشش داره، خیلی با کیفیته...
من با پشنیبانیشون صحبت کردم
این خریدن هیچ ربطی به مشترکین نداره
شما اگه بخوای بری پارس مشترکه پارسی و با همون پشتیبانی و همون تعرفه های پارس میتونی استفاده کنی و ربطی به های وب نداره
حتی ازش پرسیدم که همه ی اینایی که میگی مربوط به پایانه امساله دیگه گفتش نه
شما تا 10 سال دیگه هم اگه بخوای مشترک مایی و این حرفا
(عزیز همه اینا رو پشتیبانی بهم گفت راست و دروغش دیگه گردنه خودشه)
برای من که دوباره فیلتر شده.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
دوست عزیز کیفیت خط شما خیلی خوبه ولی خطتتون رو روی 4 مگ بستن ...من ماه قبل سرویس 2 مگ داشتم و دو سه روز پیش که مهلتش تموم شد 4 مگ تمدید کردم تا یکی دو روز سرعتم پایین بود و پنل رو چک کردم دیدم زده 4 مگ ولی وقتی تنظیمات مودم رو نگاه کردم دیدم خط رو همون 2 مگ هست و زنگ زدم پشتیبانی درستش کرد..اینم یه جور کلاه برداریه دیگه تا حالا من هر شرکتی بودم و هر سرویسی خریدم اتوماتیک رو همون سرعت تنظیم شده .. من چند بار نیترو استفاده کردم چطور وقتی من نیترو فعال میکنم سرعتم رفت روی 16 و بلا فاصله که مهلت نیترو تموم شد برگشت رو 2 مگ ... همچنین نیترو 8 مگ و 4 ...حالا اگه من زنگ نمیزدم همینجور رو 2 مگ میموند ولی پول 4 مگ ازم گرفتن.. حالا که سرعتم 4 هست و ماه دیگه میخوام همون 2 مگ رو تمدید کنم اونوقت ببینم سرعتم رو همون 4 میمونه؟؟اگه مشکل از سیستمشون باشه طبیعتا باید اینجوری باشه ولی میدونم بدون یه لحظه درنگ سرعت رو کم میکنن
![]()
آره متاسفانه
هم یو تیوب هم reddit
رددیت، یوتیوب، ساندکلاد و پینترست همه و همه بسته شدن و اینا فکر نمیکنن که این همه حجم تنفر از کجا میاد.
پس اگه اینجوریه من برم پارس انلاین - کیفیت بهتری داره - حجمشون هم که مثل همه
وقتی ملت میان جار میزنن همه جا ، داد و فریاد میکنن که فلان سایت تو فلان ISP فیـلتر نیست خبرش همه جا پخش میشه و یه سریا میرن اعتراض که چرا فلان سایت برا فلان جا بازه ، خب برادره من نکن ، بشین اون لعنتی رو خودت استفاده کن صداشم در نیار تا کی باید بفهمونیم به کسی اینجا ایرانه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)