از اونجایی که من تا قبل از این که بیام پارتاک نامحدود داشتم
از کجا معلوم که مخابرات نفهمید و از اینترنت نامحدود لذت بردیم
از اونجایی که من تا قبل از این که بیام پارتاک نامحدود داشتم
از کجا معلوم که مخابرات نفهمید و از اینترنت نامحدود لذت بردیم
Last edited by vorojak2m; 03-11-2014 at 18:57.
خب از کجا معلوم شاید خود سروش یکی از اعضای گروه باشه
delete....
Last edited by Hamed-M1; 03-11-2014 at 19:07.
بچه ها انقدر به هم مشکوک نباشید. یا حداقل بیان نکنید
اینجوری دلخوری هم پیش نمیاد
مخلص همگی
فقط به آن چیزی که عیان است و چه حاجت به بیان است بچسبید !![]()
یعنی قبلا مفتی استفاده میکردی ؟
چرا اتفاقا مخابرات خیلی سریع میفهمه همین وایرلسم رو وقتی میخام شارژ کنم بعضی وقتها فاکتور میزنم ولی پول پرداخت نمیکنم تمام این فاکتورها توی سیستم ثبت میشه حتی خودمم میتونم ببینمشون .بعد از چند روز که توی سیستم نگاه میکنم میبینم اونایی رو که پولشون رو ندادم پاک شدن و فقط پرداختی هام موندن.این نشون میده که همه ی شرکت ها اون چیزی رو که میفروشن با اون چیزی که باید بیاد تو حسابشون چک میکنن و سریع میفهمن .این کارایی که دارید میکنید خیلی خطرناکه اگه مخابرات بفهمه مفتی شارژ کردین سرویستون رو مسدود میکنه تازه ممکنه جریمه هم بکنه .به قول فرشاد تازه ممکنه دست فتا هم بدتمون .
بی خطر ترین راه اینه که سرویس حجمی بگیریم پولش رو هم پرداخت کنیم ولی یه کاری کنیم که از ترافیکمون کم نکنه یا مثلا یک سوم کم کنه .اما اینطوری که مفتی شارژ کنیم خیلی تابلو و خطرناکه .من که حاضر نیستم همچین کاری کنم.
فرشاد نه سروش نیست .اون که انگار دزفوله مخابرات هم که مال اهوازه چه طوری میتونه کارمند باشه ؟ مگر اینکه دروغ گفته باشه که دزفول زندگی میکنه
حامد چه ربطی داره ؟ مگه اعضای قدیمی نمیتونن کارمند باشن ؟ مگه مخابرات تازه راه افتاده ؟ من فقط یه چیزی برام سوال شده که بعضی ها از کجا سریع میفهمن که چه اتفاقی قراره بیفته و قبلش میان میگن ؟ ها فرشاد ؟
نه آقا من که همچین چیزی نگفتم
من گفتم اون موقع که همهی نامحدودا دو برابر شدن و بعدشم حذف شدن من همون نامحدودای قدیمی رو تمدید میکردم (تو سیترا)
بعدشم فرض کنید مخابرات بفهمه،مثلا چه غلطی میتونه بکنه؟؟؟؟؟
فوق فوقش خطمون رو تخلیه میکنه (که کارمون رو برای گرفتن سرویس های دیگه راحت میکنه )
فتا کیلو چنده؟؟اگه کار به اونجا رسید میگی اکانتمو -- کردن اصلا من روحمم از این قضیه خبر نداره.با عرض معذرت باید بگم که ..... نمیگیرن
اگه شد من خودم اولین نفر این کارو میکنم
کارمند مخابرات بودن جرم نیست، بیماریست! بیایید با آنها مهربان باشیم!
حتما چندتاشون اینجا پلاسن شک نکنید باور کنید حالا فهمیدم چه بی شرف هایی هسن من چند روزه که مشکل واسم پیش اومده یبار زنگ زدم پشتیبانی یارو وسط حرفت گوشی قطع میکنه:| حالا خوبه من این 1 سال زنگ نزده بودم!
بچه ها گناه داره امشب شب تاسوعاست .مردم دارن تو مسجد و حسینیه ها عزاداری میکنن الان که از بیرون اومدم یکی رو دیدم از جلوی اسم سیدالشهدا که به در مسجد زده بودن رد میشد جلوی اسمش ایستاد تعظیم کرد و بهش سلام کرد بعد رفت اونوقت ما اینجا داریم به همدیگه فحش و بد و بیرا میگیم .امشب واقعا گناهه .امرور فردا رو بیخیال شید تا چهارشنبه .برای من هم دعا کنید مشکلاتم زودتر حل بشه.این صحنه رو که دیدم از حرفهایی که زدم کلا پشیمون شدم من دیگه کاری با کارمندای مخابرات ندارم بیان یا نیان جای ما رو که تنگ نمیکنن اینا هم دارن از این راه شکم زن و بچشون رو سیر میکنن پس بی خیال.
اقایون کارمند مخابرات :
اگه من یه وقت حرفی گفتم که ناراحت شدید من رو حلال کنید من دیگه کاری ندارم .ببخشید.
التماس دعا
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)