با چی حساب کردی 52 روز درآوردی؟؟؟
من همین که دیدم میدونستم که از 1 سال بیشتر میشه بعد رفتم دقیق توی اون سایته حسابش کردم
اینم مدرکش
اینم روز به سال
اینم واسه اینکه بفهمیم سایتش خرابه یا درسته
![]()
با چی حساب کردی 52 روز درآوردی؟؟؟
من همین که دیدم میدونستم که از 1 سال بیشتر میشه بعد رفتم دقیق توی اون سایته حسابش کردم
اینم مدرکش
اینم روز به سال
اینم واسه اینکه بفهمیم سایتش خرابه یا درسته
![]()
سلام بچه ها 2 تا اکانت لول 30 دارم باهم میدم 80 تومان کسی خواست پیام بده euw هستن
والا تا اونجا ک من میدونم ب دقیقه میزنه بازی رو ن ب ساعت![]()
salam doostan , man 1 sale ke baziro bedune dardesar bazi mikonam ama az vaqti patche 6.19 umade hamash error mide baziro 2bar pak kardam baz DL kardam doros nashod kesi age midune rahkaresh chiye mamnon misham.. in erroro hamash mide
The login server did not respond. You may have a connection issue that is not related to the League of Legends server. See our current Service
![]()
مشکل ار اینترنتته
یه بار این heca کشت lee sino بعد rage کرد شدید چه کرد lee sin
سلام 2 تا اکانت لول 30 دارم توی euw هر دوتارو با هم 50 تومان میدمش هرکس خواست بهم توی تلگرام پیام بده
idi telegram : @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _fox123
منم یک پیغامی بدم یک سلامی بکنم به دوستای قدیمی
آقا کانال تلگرام من بیایید
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] khan
مجله علمی و سرگرمی چیزخان
بیا کیفیت کانال مارو با این کانال های معروف که فقط شرو ور میزارن و اعضاشون هم ماشالا فیک هستش همشون.
بهشون تبلیغ ندید. از 120000 مثلا 2000 تاش شاید واقعی باشه فکر کنم. مواظب باشید. چه خبرا
سلام دوستانمسابقات لیگ که جدیدا شروع شده ر. چجوری باید ببینم
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)