من قبلا دوبار که از طریق سایت شکایت کرده بودم این شماره را میداد، ولی آخرین بار بعد از اون قطعی های چند روزه که شکایت کردم شماره نداد.
من قبلا دوبار که از طریق سایت شکایت کرده بودم این شماره را میداد، ولی آخرین بار بعد از اون قطعی های چند روزه که شکایت کردم شماره نداد.
بازم ممنونم.ولی در این عکس شما،دکلی پیدا نشده.چون باید مشخصات rssi و cinr داشته باشه مثل عکس زیر که دوتا پیدا کرده(امروز صبح،انتهای اشرفی اصفهانی):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اینکه در اسکنر گاهی مشخصات هچ دکلی پیدا نمیشه برای من هم اتفاق افتاده در حالیکه کانکت بودم.
سرویس 2 مگ 3 گیگ ماهیانه گرفتم اینم سرعتش 3 روزه گرفتم زدم پشتیبانی میگه خیلی خوب داره سرعت بهت میده چون یک به چهاره این طوریه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا 30 تومان دادم این سرعت باشه میگه از سرور ایران دانلود نکن سرعت پایینه از ماکروسافت دانلود کن سرعش بالاست میگم ماکروسافت میخوام چه کار میگه پس همینه دیگه
سرویس 512 میگرفتم 60 تا 70 کیلوبایت دانلود میداد 2 مگ هم گرفتم 70 تا 80 سرعت دانلود میده 4 تا دکل رو امتحان کردم همین طوریه مدم هم بیرونیه و بهترین حالت سیگنال رو دارم -44db
![]()
عجیبه. برای من سرویس 2 مگ 1 ماهه یادمه شبیه 1 مگ نوروزی سرعت میداد.
فکر کنم بنده بارها و بارها توی تاپیک های مختلف این انجمن گفتم از هیچ سرویس دهنده ای 2 مگ نگیرید .2 مگ کلا نوسانش زیاده خودشون هم دارن میگن .حداکثر 1 مگ بگیرید ولی با ثبات ترین تعرفه در تمام سرویس دهنده ها 512 هست برای همینه که 80 درصد مردم حتی ادارات با اینکه از جهت هزینه مشکل ندارند اما از 512 استفاده میکنند.
نباید اینطور باشه
سرعت های دیگه ای که گرفتی چطور بودن؟ ا
یه دلیل مهم برای سرعت بدت اینه که به مزخرف ترین ip مبین نت (یعنی افروزنت) وصل شدی. سعی کن IPت رو عوض کنی. حدیدا برای من ای پی 5 مبین نت خیلی خوب شده.
512 گرفتم ماه پیش خوب بود سرعت 60 تا 70 میداد ولی 2 مگ داغونه حالا دارم سعی میکنم ای پی های دیگه هم تست کنم
من که از تهران اومدم چند روز مشهد ، جلوی بازار رضا هتل داریم ، انواع آیپی ها رو میده اینجا همشونم سرعت توپ ، 178 از همه بهتره ، 130 هم عالی هست ، 91 هم خیلی خوبه حتی با سرور خارجی ۲۶۰ پایین تر نمیاد سرعت دانلودش
فقط آیپی 94 بدرد نمیخوره که ماله افروز هست
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
پ می خواستی اونجا سرعت خوب نباشه. کلا هرچی به حرم نزدیک تر باشی سیگنال قویتر میشه. مبین نت که جای خودش
ما هم التماس دعا داریم![]()
همونطور که دوستان گفتن با آی پی های مختلف امتحان کنید. برای من هم هیمنطوره، در تست سرورهای خارجی سرعت پایینی دارم، باید مدام آی پی عوض کنم تا آی پی مطلوب خودمو پیدا کنم. مثلاً یه بار با آی پی رنج 5 سرعت خارجی پایینی داشتم، آی پی 130 گرفتم سرعتم عالی شد. شمام همینکارو بکن. البته در تست سرورهای داخلی همه ی آی پی ها خوب جواب میدن. در حال حاضر ظاهراً رنج 5 خوب جواب میده:
![]()
Last edited by امیر انصاری; 21-08-2013 at 21:40.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)