تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1727 از 2199 اولاول ... 7271227162716771717172317241725172617271728172917301731173717771827 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,261 به 17,270 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

همیشه وقتی این بحث شکایت پیش می‌یاد کنجکاو می‌شم که آیا کسی تابحال شده که به اون شماره پیگیری شکایت که باید خود مبین‌نت بده، دسترسی داشته یا نه؟ من که توی این چند ساله اشتراک و بارها تماس و حتی دو بار اعزام کارشناس به محل هرگز همچین کد و شماره‌ای رو ندیدم.
    من قبلا دوبار که از طریق سایت شکایت کرده بودم این شماره را میداد، ولی آخرین بار بعد از اون قطعی های چند روزه که شکایت کردم شماره نداد.

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

1. یک خونه تا بلوار فردوس فاصله دارم و شمال بلوار فردوس هستم.
    2. به سمت جنوب هست و دیدش هم خیلی خوب هست و ساختمون های اکباتان هم به خوبی دیده میشن.
    3. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بازم ممنونم.ولی در این عکس شما،دکلی پیدا نشده.چون باید مشخصات rssi و cinr داشته باشه مثل عکس زیر که دوتا پیدا کرده(امروز صبح،انتهای اشرفی اصفهانی):
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته اینکه در اسکنر گاهی مشخصات هچ دکلی پیدا نمیشه برای من هم اتفاق افتاده در حالیکه کانکت بودم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سرویس 2 مگ 3 گیگ ماهیانه گرفتم اینم سرعتش 3 روزه گرفتم زدم پشتیبانی میگه خیلی خوب داره سرعت بهت میده چون یک به چهاره این طوریه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    واقعا 30 تومان دادم این سرعت باشه میگه از سرور ایران دانلود نکن سرعت پایینه از ماکروسافت دانلود کن سرعش بالاست میگم ماکروسافت میخوام چه کار میگه پس همینه دیگه
    سرویس 512 میگرفتم 60 تا 70 کیلوبایت دانلود میداد 2 مگ هم گرفتم 70 تا 80 سرعت دانلود میده 4 تا دکل رو امتحان کردم همین طوریه مدم هم بیرونیه و بهترین حالت سیگنال رو دارم -44db

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سرویس 2 مگ 3 گیگ ماهیانه گرفتم اینم سرعتش 3 روزه گرفتم زدم پشتیبانی میگه خیلی خوب داره سرعت بهت میده چون یک به چهاره این طوریه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    واقعا 30 تومان دادم این سرعت باشه میگه از سرور ایران دانلود نکن سرعت پایینه از ماکروسافت دانلود کن سرعش بالاست میگم ماکروسافت میخوام چه کار میگه پس همینه دیگه
    سرویس 512 میگرفتم 60 تا 70 کیلوبایت دانلود میداد 2 مگ هم گرفتم 70 تا 80 سرعت دانلود میده 4 تا دکل رو امتحان کردم همین طوریه مدم هم بیرونیه و بهترین حالت سیگنال رو دارم -44db

عجیبه. برای من سرویس 2 مگ 1 ماهه یادمه شبیه 1 مگ نوروزی سرعت میداد.

5. این کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

فکر کنم بنده بارها و بارها توی تاپیک های مختلف این انجمن گفتم از هیچ سرویس دهنده ای 2 مگ نگیرید .2 مگ کلا نوسانش زیاده خودشون هم دارن میگن .حداکثر 1 مگ بگیرید ولی با ثبات ترین تعرفه در تمام سرویس دهنده ها 512 هست برای همینه که 80 درصد مردم حتی ادارات با اینکه از جهت هزینه مشکل ندارند اما از 512 استفاده میکنند.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

نباید اینطور باشه

سرعت های دیگه ای که گرفتی چطور بودن؟ ا

یه دلیل مهم برای سرعت بدت اینه که به مزخرف ترین ip مبین نت (یعنی افروزنت) وصل شدی. سعی کن IPت رو عوض کنی. حدیدا برای من ای پی 5 مبین نت خیلی خوب شده.

8. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

512 گرفتم ماه پیش خوب بود سرعت 60 تا 70 میداد ولی 2 مگ داغونه حالا دارم سعی میکنم ای پی های دیگه هم تست کنم

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من که از تهران اومدم چند روز مشهد ، جلوی بازار رضا هتل داریم ، انواع آیپی ها رو میده اینجا همشونم سرعت توپ ، 178 از همه بهتره ، 130 هم عالی هست ، 91 هم خیلی خوبه حتی با سرور خارجی ۲۶۰ پایین تر نمیاد سرعت دانلودش

فقط آیپی 94 بدرد نمیخوره که ماله افروز هست

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

11. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

من که از تهران اومدم چند روز مشهد ، جلوی بازار رضا هتل داریم ، انواع آیپی ها رو میده اینجا همشونم سرعت توپ ، 178 از همه بهتره ، 130 هم عالی هست ، 91 هم خیلی خوبه حتی با سرور خارجی ۲۶۰ پایین تر نمیاد سرعت دانلودش

فقط آیپی 94 بدرد نمیخوره که ماله افروز هست

Sent from my iPhone using Tapatalk 2
    پ می خواستی اونجا سرعت خوب نباشه. کلا هرچی به حرم نزدیک تر باشی سیگنال قویتر میشه. مبین نت که جای خودش

ما هم التماس دعا داریم

13. 3 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

همونطور که دوستان گفتن با آی پی های مختلف امتحان کنید. برای من هم هیمنطوره، در تست سرورهای خارجی سرعت پایینی دارم، باید مدام آی پی عوض کنم تا آی پی مطلوب خودمو پیدا کنم. مثلاً یه بار با آی پی رنج 5 سرعت خارجی پایینی داشتم، آی پی 130 گرفتم سرعتم عالی شد. شمام همینکارو بکن. البته در تست سرورهای داخلی همه ی آی پی ها خوب جواب میدن. در حال حاضر ظاهراً رنج 5 خوب جواب میده:
    Last edited by امیر انصاری; 21-08-2013 at 21:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •