منم الترا گرفتم و خطم رو 4 مگ بود 10-20 باری زنگ زدم آخرش مجبور شدن رو 8 ببندن.ولی چه فایده روزا با 900 دانلود میکنه و 1 تا 7 مثل مال شما از 130 بالاتر نمیره
با احترام
تیم مدیریت انجمن
منم الترا گرفتم و خطم رو 4 مگ بود 10-20 باری زنگ زدم آخرش مجبور شدن رو 8 ببندن.ولی چه فایده روزا با 900 دانلود میکنه و 1 تا 7 مثل مال شما از 130 بالاتر نمیره
عزیز من خودم از سافت گذار دانلود کردم قشنگ هم کار میکنه اگه خطای فیک سریال میده یا cpu usage 100% میشه برو از اون جا دانلود کن نصبش کن درست میشه
Last edited by arash_scofield; 25-01-2014 at 14:53.
مشکل من اینا نیست منم از همون سایت دانلود کردم
مشکل من دادن این ارور و شروع دانلود از اول فایل هست
اولش فکر میکردم مشکل از مودمه ولی الان متوجه شدم که چند نفر دیگه هم همین مشکلو داشتن و مشکل از IDM هست
لازم به ذکره این مشکل بعد از کار افتادن کرکهای IDM برام پیش اومده یعنی یه چند ماهی میشه و عملا هیچی نمیتونم دانلود کنم
مال من وزژن 6.18.9 هست که از دانلودها گرفتم بدون مشکل کار می کنه شاید مشکل از آنتی ویروس هست که فایل کرک رو پاک می کنه
من از ورژن 6.18 بیلد 11 استفاده میکنم !!! خیلی وقته!! موردی هم باهاش نداشتم
ربطی به ورژن و آنتی ویروس نداره
نمیدونم مشکل کجاست فقط برا چند نفر اتفاق میافته!!
چند ماهیه که دانلود نکردم چون فکر میکردم مشکل از مودمه و به خاطر اینکه بی اینترنت نمونم مودمو نمیبردم گارانتی!!
ویندوز رو هم چند باری عوض کردم
مودم یا کار میکنه یا کار نمیکنه..الان که به اینترنت وصل هستی مشکل از مودمت نبست.. شاید هم از سایتی که داری دانلود میکنی اشکال باشه
سلام
اگر موردی نداره لینک بدین ما هم تست کنیم. فکر کنم از سایتته
در ضمن بعد از کرک کردن، آنتی ویروس کرکم پاک کنه باز هیچ اتفاقی نمیافته و idm کار میکنه
رجایی
سرعت شما از اول 20 بود یا جدیدا کم شده ؟چون 3 تا از دوستان من هم از همین سرویس دارن سرعت همشون مشابه سرعت من است
شاید سرویس شما رو هماراسیستم بستن نه مخابرات
اولش 30 بود ولی الان یک هفته ای هست که شده 20...مخابراته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)