تکبیر !!!!!
تکبیر !!!!!
چیزی برای گفتن ندارم ...
میدونم دوست عزیز. ولی چاره چیه؟! روز تاسوعا کجا پاشم برم؟
آره میدونم هم اعضایی که کارمندن بیشترن و هم بصورت مهمان نظارت میکنن روی تاپیک. ولی فعلا این آقا تو چشمه !!
اون بخاطر ماجرای همکد سازیه
بعد اینکه گفت روی خط شما سرویس Adsl موجود نمی باشد میگه سرویس دهندتو انتخاب کن
1- ضحی کیش
2 ..
3 ..
4 ...
Last edited by Ehsan ZD; 03-11-2014 at 18:36.
این اعضای تیم ملی مخابرات(5نفری که میگید) کیا هستن بگید ما هم بشناسیمشون یدفعه تو تلشون گیر نیفتیم
Last edited by farshad0123; 03-11-2014 at 18:40.
احسان ای کاش بقیه هم مثل این بابا تابلو میکردن .خیلی دوس دارم بدومن اون چند نفر دیگه کیان .تا وقتی که بقیه رو پیدا نکنم خوابم نمیبره
فرشاد این سرویس 20 مگ نامحدود که گذاشته بودی واقعیه یا با فوتوشاپ درست کردی ؟ مگه مخابرات بیشتر از 10 مگ هم داره اونم نامحدود ؟
یه چیزای جدیدی از اون قضیه چیز در اوردم که ادم شاخ میکنه
من نمیدونم سرویس اقا فرشاد واقعیه یا نه
ولی با اون قضیه چیز میشه یه چیزایی مثل این گرفت
نوع سرویس مهم نیست قیمت سرویس مهمه![]()
Last edited by vorojak2m; 03-11-2014 at 18:50.
با این قضیه چیز میشه بجای سرویس رایگان، ترافیک اضافه رایگان گرفت؟
بله ساختن سرویس جدید تو ibs که کاری نداره
چند وقت پیش یه نفر یه پیشنهادی بهم داده بود گفت بزار با teamviewer بیام تو سیستمت واست 512نامحدود تمدید کنم![]()
خوب چطوری تمدید کرد؟؟؟؟؟
من نگفتم 5 تا هستن گفتم بالای 5 نفرن .من نمیشناسم سروش میدونه ولی به منم نگفت .اما اگه ناراحت نمیشی من به تو و saminem شک دارم .چون تو اول از همه خبرگذاری میکنی معلوم نیست از کجا خبرا بهت میرسه حتی گاهی زودتر از این یارو خبر میدی .saminem هم که تا حدودی مشکوک میزنه .بقیه رو از سروش بپرس .اگه بهت گفت کیان به منم تو پ خ بگو .
voroojak تو که از تو نرم افزار مخابرات هی نامحدود درمیاری از کجا معلوم بعد از پرداخت هزینه سرویس مورد نظر فعال بشه ؟ اگه مخابرات فهمید و بیچارمون کرد چی ؟
نه
یه نگاه به عکس بنداز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)