خفاش !!!!
واقعا این رو درست میگید ، الان که دارم این نظر رو میدم ، همه اینجا خوابند و ققط یه خفاش پشت سیستم در حال تایپه .
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
در مورد اون خره هم نظری ندارم ، مگه باغ وحشه !!
خفاش !!!!
واقعا این رو درست میگید ، الان که دارم این نظر رو میدم ، همه اینجا خوابند و ققط یه خفاش پشت سیستم در حال تایپه .
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
در مورد اون خره هم نظری ندارم ، مگه باغ وحشه !!
Last edited by abbasi.naft; 14-03-2016 at 04:19.
دانلوداتون را با ایرانسل با سرعت 2مگابایت انجام بدین. حالشو ببرین
يادش بخير
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
اول اینکه 6گیگ یک حالت فوق العاده است برای 512 وگرنه 24 ساعت هم روشن باشه بیشتراز 5گیگ نمی شه با بالا وپایین شدن سرعت که یک روزکامل باید سیستم روشن باشه
بعد اینکه دیگه وقتی عادت می کنی به سرعت های بالا مثل 7 مگ یا 8مگ دیگه برگشتن وکارکردن با سرعت 512kb عذاب اور خواهد بود کاری به حجم واین حرفا ندارم خود سرعت رو می گم فقط
نامحدود فقط یک مگ به بالا خوبه اونم با همون قیمت قبلی 40تومان نه با این قیمتی که بیشتر ازدوبرابر شده
آقایون داداشا الان این مخابرات چه طرحی داره که شبانه رایگان داشته باشه؟ و هزینه اش چقدره؟
برای ثبت نام جدید فعلا هیچ طرحی.
دوستان سرعت شبانه کسایی که DSL باز دارند چند هست ؟
درخواست دادم پاسخشون این بود :
با سلام
با توجه به موصبه 152 و 181 کمیسیون تنظیم مقررات , سرویس اینترنت بصورت حجمی ارائه می شود.
گفتم پس برای چی بعضی استانها هنوز شبانه رایگان میدن یا دانلود نامحدود میدن گفتش تنظیم مقررات در هر استان یه نمایندگی داره که خود اون نمایندگی واسه استان تصمیم میگیره
Last edited by mahdi-mo; 16-03-2016 at 00:13.
سلام دوستان خواستم بگم که مخابرات درقسمت شارژ اکانت
3 تا گزینه دیگه هم اضافه کرده و روش هم زده عیدانه
به این ترتیبه که میگم 1)50 گیگابایت 55 هزارتومن
2)100 گیگابایت 100 هزار تومن
3) 25 گیگابایت 30 هزار تومن
من یک حساب سر انگشتی کردم دیدم تو حالت اول اگه بخوای بدون عیدانه یگیری که یک چهارم ترافیک هم اضافه میشه 62.5 گیگابایت از اون طرف هم قیمت 50 گیگابایت که میشه 62.5 با احتساب مالیات تفریبا میشه 103 هزار تومن
پس 62.5 گیگابایت رو میخریم 103 هزار تومن ( قیمت هر گیگ میشه تقریبا 1600 تومن)
تو طرح عیدانه 50 گیگابایت رو با احتساب مالیات میخریم 60 هزار تومن (قیمت هر گیگ میشه تفریبات 1200 تومن )
نتیجه بحث اینه که بخرید بد نیست
موفق باشید و عید شادی داشته باشید
دوستان واسه شما هم اینطوری شده که هر چند ساعت یه بار نت قطع میشه و باید چند بار مودم ریست بشه تا وصل بشه ؟ از پریروز اینطوری شده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)