خیر نمیشه به احتمال زیاد
چون mac مودم رو قفل می کنه isp و در صورت تعویض مودم به احتمال قوی باید خط ریست بشه تا بتونی استفاده کنی
خیر نمیشه به احتمال زیاد
چون mac مودم رو قفل می کنه isp و در صورت تعویض مودم به احتمال قوی باید خط ریست بشه تا بتونی استفاده کنی
درسته ولی خیلی از آی اس پی ها هم اینکار رو نمی کنند. من خودم تست کردم با دو تا مودم هر دوتا وصل می شدند ولی نه همزمان. دقیق یادم نمیاد هر دو تا با هم رو خط بودند و یکی شون روشن بود یا فقط یکیشون در یک زمان رو خط بود. ولی اینکه با دو تا مودم بدونه اینکه هر دوتا فعال باشن استفاده کنید شدنی هست.
والله من که زیاد وارد نیستم.. اونایی که شرینگ کردن چیکار میکنن؟ لطف کنین راهنمایی کنین ماهم همون کارو بکنیم.. باید مودم وایرلس بگیرم؟
زیاد ربطی به سرعت نداشت این مورد بیشتر به کیفیت خط بود. سرعت تون باید ثابت تر شده باشه البته برای آپلود. والا مدل هارد رو دقیق یادم نمیادنمی دونم Segate یا WD هست اگر سوال سخت افزار داشتید در انجمن سخت افزار بپرسید
راحت ترین و بهترین راهش مودم وایرلس هست. ولی عرض کردم خدمت تون شما تست کنید ببینید جواب میده که یک مودم دیگه هم روی خط باشه. البته باز هم بگم دو تا مودم رو با هم روشن کنید نمی تونید وصل بشید
چرا سرعت دانلود از 4 مگ رسید به 2 مگ؟؟؟
اگر SNR بالاست احتمالا از ای اس پی هست.
اخه من اشتباه نوشتم در واقع سرعت دانلود از 4 مگ شده به 24 مگ یعنی بیشتر شده به نظر شما؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعت دانلودتون شده 24 مگ ؟![]()
شاید Max Rate شده 24 مگ درسته ؟
به نظر شما چرا سرعت دانلود شده 24 مگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من میگم سرعت دانلود و snr رو توی تاپیک مربوط به خودشون پیگیری کنین بهتر نیست؟ یکی میاد اینجا واسه مودم بعد میبینه در مورد نویز و سی پی یو ! و هارد! و سرعت دانلود کم و زیاد بحث شده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)