تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1726 از 2365 اولاول ... 72612261626167617161722172317241725172617271728172917301736177618262226 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,251 به 17,260 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه zanes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بله آمپ قوی نیاز داره این اسپیکر.
    خیر برای ساب نمیتونند استفاده کنند.
    با 500 هیچی نمیشه گرفت مگه کالاهای فیک که اونم هزینه نکندد خیلی بهتره.
    خو ب پیشنهاد شما چیست؟
    یعنی به ساب 400 نمیخوره به آمپش؟؟
    اگه بخواد یه آمپ 4 کانال که بانداش و یه ساب رو جواب بده و ساب بگیره چی پیشنهاد میکنید شما؟؟
    بازم تشکر میکنم از راهنماییتون

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام دوستان من بخوام کانال های تلوزیون رو تو ماشین ببینم از چه دستگاهی باید استفاده کنم؟؟؟ماشین پرشیا هست.قیمتم مناسب باشه
    ممنون

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1-خیلی ممنون من فکر میکردم گین بازه ولتاژ هم میره بالا صدا اسپیکر زیاد میشه با توجه به نوشته شما مثل اینکه برعکسه همه چیز
    2-الان من بخوام شروع کنم مثلا باید از گین 4 شروع کنم کم کم گین رو زیاد کنم تا صدای واضحی از باند بگیرم که آخرش به 0.2 میرسه درسته؟
    3-من الان گین آمپم روی 1 هستش مثلا رو گین 0.2 صدای خوبی گرفتم بعد برای آمپ ضرر نداره بلاخره نهایت توانش هستش معمولا بدون در نظر گرفتن توان باند آخرش گین رو چقدر باز میزارن روی چه عددی میزارن تا به آمپ فشار نیاد من امپم 526 کنوود هستش
    4-ضبطم 456 کنوود هست تا 35 تا ولوم داره برای تنظیم گین صدا رو روی چند بزارم خوبه؟
    5-از 35 تا ولوم صدا مثلا تا ولوم چند باید صدا بدون دیستورت باشه که بگیم حالا آمپ هم تنظیم شده و صدا بدون مشکل هستش و بگیم گین میزانه؟
    شرمنده خیلی زیاد سوال میکنم ببخشید
    سلام خواهش میکنم.
    من یه توضیح کلی عرض میکنم.
    ببین رادیو پخشها که خروج RCA دارند یه ولتاژ خروجی دارند Pre Aout
    . برخی از اونا 2 ولت هستند برخی 2.5 ولت. و برخی هم که معروف به های ولتاژ هستند از 4 ولت به بالا محسوب میشوند.
    حالا با توجه به خروجی پخش ما باید گین آمپلیفایرمون رو تنظیم کنیم. یعنی اگر پخشی خروی pre Amp ش 2.5 ولته باید گین رو اینقدر باز زکنیم تا روی 2.5 ولت ست بشه و اگر پخشی خروجیش مثلا 5 ولته یا گین کالام بسته هست یا کمی باز میشه. بستگی به Input Level آمپلیفایر داره که از چه ولتاژی شروع میشه.
    ضمنا تنظیم گین رو هم تو
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    توضیح دادم.
    دوستان حتما این لینکها رو مطالعه نمائید.خیلی از سوالهاتون پاسخش در آنها هست

تا حدود 800 ، کمی بالا پایین.
    ممنونم
    شما باید جهت دریافت شفافیت میدرنج و کلاو تفکیک صدای خوب حتما از کامپوننت استفاده کنید.
    برای داشتن بیس نرم نیاز به ساب ووفر با متریال ووفر از نوع کاغذی هستند در باکس سیلد
    پخش رو هم من پیشنهادم حد اقل x400 کن وود هست.ولی بهتره 7056 کن وود تهیه کنید.
    در خاتمه با توجه به سلایق و خواسته های شما حد اقل باید حدود 1500-2000 هزینه نمائید.
    خو ب پیشنهاد شما چیست؟
    یعنی به ساب 400 نمیخوره به آمپش؟؟
    اگه بخواد یه آمپ 4 کانال که بانداش و یه ساب رو جواب بده و ساب بگیره چی پیشنهاد میکنید شما؟؟
    بازم تشکر میکنم از راهنماییتون
    خیر برای درایو کردن یه ساب ووفر 400 وات RMS واقعی شما باید حد اقل 450 وات بهش ورودی بدید.
    با توجه به موجودیهای بازار من درگ استر dak 1204 رو پیشنهاد میکنم.آمپ خوش ساخت و تو رنج قیمتش امپ خوبیه.دارای گارانتی هست .4*120 وات روی 4 اهم و 2*360 وات هم روی 4 اهم میده.
    برای یه ساب 10 کافیه.اما اگر بخواد 12 نصب کنه باید یا یه دو کانال قوی بگیره و بریج کنه بده به ساب و یا یه مونو بگیره مثل کن وود 917D
    این آمپ که عرض کردم برای درایو کردن اسپیکر کاملا مناسبه.قیمتش هم 750 تومن هست.

4. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من بخوام کانال های تلوزیون رو تو ماشین ببینم از چه دستگاهی باید استفاده کنم؟؟؟ماشین پرشیا هست.قیمتم مناسب باشه
    ممنون

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
    سلام
    شما باید یه tvدیجیتال تهیه کنید و یه مانیتور رو داشبوردی یا اینکه پخشتون 2DIN باشه و قابلیت رو داشته باشه.
    مانیتور از 140 تومن هست به بالا و tv دیجیتال هم 260 تومن.

6. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان من یه کنوود X400 یه امپ 7541 با کامپ گلیدان MX 165

دارم و تو دره جلو پراید نصب کردم ولی صدا وقتی ولوم میدم خیلی تیز میشه!! تنظیمات خاصی داره؟ البته گین امپلی رو کامل باز نکردم! می تونه به اون ربط داشته باشه؟ یعنی تیزی صدا میتونه مربوط به تنظیم نبودن گین امپلی داشته باشه؟

داره خودمونی میشه zanes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بازم تشکر
    ولی چیزی با قیمت مناسب تر وجود نداره؟
    آخه این دوست من این هزینه یخورده واسش زیاده

داره خودمونی میشه Kingdom of heaven's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

دوستان من یه کنوود X400 یه امپ 7541 با کامپ گلیدان MX 165

دارم و تو دره جلو پراید نصب کردم ولی صدا وقتی ولوم میدم خیلی تیز میشه!! تنظیمات خاصی داره؟ البته گین امپلی رو کامل باز نکردم! می تونه به اون ربط داشته باشه؟ یعنی تیزی صدا میتونه مربوط به تنظیم نبودن گین امپلی داشته باشه؟
    سلام دوست عزیز,
    منم این کامپ رو داشتم,
    توی برگه راهنما نوشته اگه صدای کامپ تیز بود,اون سیم قرمز روی کراس اُور رو قطع کنید,
    ولی بازم آقا حمید باید نظره نهایی رو بده.
    عذر میخوام از اساتید

10. این کاربر از Kingdom of heaven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام آقا حمید، با زحمتای ما

اقا خدمت شما عرض شود که برای ماشین جدید بنده میخوام یه سیستم صوتی عالی ببندم تا حدود 4 تومن در نظر بگیرید بودجه رو. پولم قلمبه نیس! کم کم میخرم

اول از همه که تا جایی که میشه کیفیت و قدرت با هم باشه، ینی حجم صدای بالا میخوام و بیس سنگین ولی نمیخوام گوش خراش باشه مثلا خیلی تیز باشه یا خراب شه

ماشین هم پرایده

اولین قدم که پخش باشه ب نظرتون 80PRS یا 7056 یا 8019?

سوال دیگه این که اگه بخوام سیستم رو نتورک ببندم (با توجه به هزینه واسه این که حداقل تفکیک بالایی داشته باشم.) میشه!؟

و این که اگر با هزینه کمی بیشتر خیلی تفاوت توی کل مجموعه ایجاد میشه لطف کنین بگین.

ممنون میشم مثل همیشه روی این یه مورد یکم وقت بزارین و بهترین هارو (تا جایی که بودجه راه میده) پیشنهاد بدین

تشکرررررررررررررر

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad3260's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام.اول بابت طولانی بودن پوزش می طلبم.قصد دارم سیستم شامل پخش و آمپلی و باند نصب کنم.خواهش میکنم نسبت به شرایطم بهترین(با نیم نگاهی به اقتصادی ترین)سیستم رو پیشنهاد کنید.

1.کنوود: برای پخش X400 و یه جفت 6995EX بهترین و مچ ترین آمپلی که کیفیت و عمر قطعات رو تضمین کنه در عین حال ارزون باشه چیه؟

خودم مدل 4670XL ام بی آکوستیک رو پیدا کردم.گزینه خوبیه؟
    ------
    2.پایونییر:پخش 2750 و یه جفت 6965V2

آمپلی هم باز مطمئن نیستم چی باهاشون خوب مچ هست.
    527 کنوود شاید

=>من سیستم باز نیستم.قصد ارتقا هم ندارم.بگیرم تا مدتها دارمشون.کیفیت بالا و بیس مناسب برام مهمه.متاسفانه نمیتونم خودم شخصا تفاوت جنس صدای کنوود و پایونییر رو مقایسه کنم.

پ ن:ماشینم پرایده.احتمالا هر چی بگیرم.توی داشتبورد یه جفت 1045 پایونییر همینطوری اضافه میکنم.
    Last edited by farzad3260; 02-03-2015 at 00:57.

داره خودمونی میشه amir_9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقا حمید،این آمپ TC4004 برای یه جفت کاپا 9i و کامپ 1605 مناسبه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •