خو ب پیشنهاد شما چیست؟
یعنی به ساب 400 نمیخوره به آمپش؟؟
اگه بخواد یه آمپ 4 کانال که بانداش و یه ساب رو جواب بده و ساب بگیره چی پیشنهاد میکنید شما؟؟
بازم تشکر میکنم از راهنماییتون
خو ب پیشنهاد شما چیست؟
یعنی به ساب 400 نمیخوره به آمپش؟؟
اگه بخواد یه آمپ 4 کانال که بانداش و یه ساب رو جواب بده و ساب بگیره چی پیشنهاد میکنید شما؟؟
بازم تشکر میکنم از راهنماییتون
سلام دوستان من بخوام کانال های تلوزیون رو تو ماشین ببینم از چه دستگاهی باید استفاده کنم؟؟؟ماشین پرشیا هست.قیمتم مناسب باشه
ممنون
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
سلام خواهش میکنم.
من یه توضیح کلی عرض میکنم.
ببین رادیو پخشها که خروج RCA دارند یه ولتاژ خروجی دارند Pre Aout
. برخی از اونا 2 ولت هستند برخی 2.5 ولت. و برخی هم که معروف به های ولتاژ هستند از 4 ولت به بالا محسوب میشوند.
حالا با توجه به خروجی پخش ما باید گین آمپلیفایرمون رو تنظیم کنیم. یعنی اگر پخشی خروی pre Amp ش 2.5 ولته باید گین رو اینقدر باز زکنیم تا روی 2.5 ولت ست بشه و اگر پخشی خروجیش مثلا 5 ولته یا گین کالام بسته هست یا کمی باز میشه. بستگی به Input Level آمپلیفایر داره که از چه ولتاژی شروع میشه.
ضمنا تنظیم گین رو هم تو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیح دادم.
دوستان حتما این لینکها رو مطالعه نمائید.خیلی از سوالهاتون پاسخش در آنها هست
شما باید جهت دریافت شفافیت میدرنج و کلاو تفکیک صدای خوب حتما از کامپوننت استفاده کنید.
برای داشتن بیس نرم نیاز به ساب ووفر با متریال ووفر از نوع کاغذی هستند در باکس سیلد
پخش رو هم من پیشنهادم حد اقل x400 کن وود هست.ولی بهتره 7056 کن وود تهیه کنید.
در خاتمه با توجه به سلایق و خواسته های شما حد اقل باید حدود 1500-2000 هزینه نمائید.
خیر برای درایو کردن یه ساب ووفر 400 وات RMS واقعی شما باید حد اقل 450 وات بهش ورودی بدید.
با توجه به موجودیهای بازار من درگ استر dak 1204 رو پیشنهاد میکنم.آمپ خوش ساخت و تو رنج قیمتش امپ خوبیه.دارای گارانتی هست .4*120 وات روی 4 اهم و 2*360 وات هم روی 4 اهم میده.
برای یه ساب 10 کافیه.اما اگر بخواد 12 نصب کنه باید یا یه دو کانال قوی بگیره و بریج کنه بده به ساب و یا یه مونو بگیره مثل کن وود 917D
این آمپ که عرض کردم برای درایو کردن اسپیکر کاملا مناسبه.قیمتش هم 750 تومن هست.
سلام
شما باید یه tvدیجیتال تهیه کنید و یه مانیتور رو داشبوردی یا اینکه پخشتون 2DIN باشه و قابلیت رو داشته باشه.
مانیتور از 140 تومن هست به بالا و tv دیجیتال هم 260 تومن.
دوستان من یه کنوود X400 یه امپ 7541 با کامپ گلیدان MX 165
دارم و تو دره جلو پراید نصب کردم ولی صدا وقتی ولوم میدم خیلی تیز میشه!! تنظیمات خاصی داره؟ البته گین امپلی رو کامل باز نکردم! می تونه به اون ربط داشته باشه؟ یعنی تیزی صدا میتونه مربوط به تنظیم نبودن گین امپلی داشته باشه؟
بازم تشکر
ولی چیزی با قیمت مناسب تر وجود نداره؟
آخه این دوست من این هزینه یخورده واسش زیاده
سلام دوست عزیز,
منم این کامپ رو داشتم,
توی برگه راهنما نوشته اگه صدای کامپ تیز بود,اون سیم قرمز روی کراس اُور رو قطع کنید,
ولی بازم آقا حمید باید نظره نهایی رو بده.
عذر میخوام از اساتید![]()
سلام آقا حمید، با زحمتای ما
اقا خدمت شما عرض شود که برای ماشین جدید بنده میخوام یه سیستم صوتی عالی ببندم تا حدود 4 تومن در نظر بگیرید بودجه رو. پولم قلمبه نیس! کم کم میخرم
اول از همه که تا جایی که میشه کیفیت و قدرت با هم باشه، ینی حجم صدای بالا میخوام و بیس سنگین ولی نمیخوام گوش خراش باشه مثلا خیلی تیز باشه یا خراب شه
ماشین هم پرایده
اولین قدم که پخش باشه ب نظرتون 80PRS یا 7056 یا 8019?
سوال دیگه این که اگه بخوام سیستم رو نتورک ببندم (با توجه به هزینه واسه این که حداقل تفکیک بالایی داشته باشم.) میشه!؟
و این که اگر با هزینه کمی بیشتر خیلی تفاوت توی کل مجموعه ایجاد میشه لطف کنین بگین.
ممنون میشم مثل همیشه روی این یه مورد یکم وقت بزارین و بهترین هارو (تا جایی که بودجه راه میده) پیشنهاد بدین
تشکرررررررررررررر![]()
سلام.اول بابت طولانی بودن پوزش می طلبم.قصد دارم سیستم شامل پخش و آمپلی و باند نصب کنم.خواهش میکنم نسبت به شرایطم بهترین(با نیم نگاهی به اقتصادی ترین)سیستم رو پیشنهاد کنید.
1.کنوود: برای پخش X400 و یه جفت 6995EX بهترین و مچ ترین آمپلی که کیفیت و عمر قطعات رو تضمین کنه در عین حال ارزون باشه چیه؟
خودم مدل 4670XL ام بی آکوستیک رو پیدا کردم.گزینه خوبیه؟
------
2.پایونییر:پخش 2750 و یه جفت 6965V2
آمپلی هم باز مطمئن نیستم چی باهاشون خوب مچ هست.527 کنوود شاید
=>من سیستم باز نیستم.قصد ارتقا هم ندارم.بگیرم تا مدتها دارمشون.کیفیت بالا و بیس مناسب برام مهمه.متاسفانه نمیتونم خودم شخصا تفاوت جنس صدای کنوود و پایونییر رو مقایسه کنم.
پ ن:ماشینم پرایده.احتمالا هر چی بگیرم.توی داشتبورد یه جفت 1045 پایونییر همینطوری اضافه میکنم.
Last edited by farzad3260; 02-03-2015 at 00:57.
سلام آقا حمید،این آمپ TC4004 برای یه جفت کاپا 9i و کامپ 1605 مناسبه ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)