تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1725 از 3347 اولاول ... 725122516251675171517211722172317241725172617271728172917351775182522252725 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,241 به 17,250 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان جایی هست که اعلام کنیم تو یک محله انتن دهی ضعیف هست تا پیگیری کنن؟

تو کوچه ما -101 تا -107 دسیبل انتن دارم!

200 متر به سمت جنوب، انتن میشه -65 دسیبل
    250 متر به سمت شمال هم انتن حدود -80 دسیبل هست!

یعنی بنظر میرسه دکل ها خوب تنظیم نشده و کل کوچه ما نکته کور هست...

حالا سوالم اینه که اینو پیگیری میکنن یا نه!؟

شما زنگ بزنید اپراتور مشکلو بگید شاید نقطه کور باشید شاید دکل ها از شما دورن از اطراف سیگنال میگیرید اینجوریه.حالا شما بگید.کارشناس باهاتون تماس میگیره بهتون راهکار رو میگه مشکلتون پیگیری میشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

چند روز پیش یه بسته ۳۰ گیگ شش ماه فعال کردم امروز پیغام داده که حجم بسته تمام شده

راهی هست که بشه ترافیک مصرف شده رو چک کرد؟ من نمی دونم چطور ۳۰ گیگ توی چند روز تمام شده اتفاقا توی این چند روز هم اصلا سرعت نسل ۳ و ۴ خوب نبوده
    شما برید تو سایت ایرانسل قسمت کنترل حساب اینترنتی بعد زیر مصرف میتونید ببنید یا زنگ بزنید اپراتور بیشتر راهنمایی میکنن

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

10

داش چند تا سوال دارم

این روتر چند گرفتی ازکدوم سایت گرفتی چند روزه به دستت رسید؟ اونوقت مودم ایرانسل رو چجوری به این روتر وصل کردی؟ تنطیماتشو میگی بهم؟ چون یکی از دوستام داره نتونسته اینارو بهم وصل کنه؟ این روتر که داری مودم e3372 رو ساپورت میکنه؟
    قیمت روتر حدود 80 هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تنظیمات رو کاربر idownload گذاشتن.
    من e3372 رو ندارم اما سیرا 320u دارم که اونم بهش می خوره البته توی این ترکیب مودم e5372t رو با کابل یو اس بی به روتر وصل کردم
    ظاهرا یکی از کاربرها e3372 رو به 3020 وصل کردند و جواب گرفتند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بهتر نیست برای کاهش هزینه و کابل تو کابل نکردن یدونه E3372 بگیرن دوستان + همین Tplink 3020 ؟
    ا با توجه به افت قیمت 3372 ترکیب بسیار خوبی هست. اما نمی دونم اون مودم کیفیت e5372 رو داشته باشه چون ترکیب sierra & 3020 سرعتش از ترکیب جدیدم پایین تره. ضمنا مدل باتری دار طبیعتا حمل و نقل و جابجایی بهتری در خارج از منزل داره ولی برای ترکیب مد نظر شما باید دنبال پریز برق بود یا یه فکری هم برای منبع برقش کرد میشه برای حل برق هم مدل
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفت که باتری هم سرخود داره

اما این ترکیب برای کسانی که مثلا 450 تومن پول مودم دادن می ارزه چون با این 80 تومن کیفیت کار خیلی بهتر میشه و البته یکی از علل اصلیشم هم کیفیت پایین وای فای ای 5372 هست. البته این رو اضافه کنم که منظورم از کیفیت پایین توی سرعتهای 20 مگ 30 مگ هست توی تجربه من استفاده از کابل برای رسیدن به این سرعتها خیلی بهتره
    به هر حال این ترکیب برای خیلی ها اقتصادی نیست

همونطوری که بنده در چند صفحه قبل هم گفتم 3G/4G ایرانسل علیرغم سرعت بالای دانلود ولی متاسفانه رو اکثر رینج آی پی هاش مشکل کندی سرعت باز شدن صفحات داره.
    بنده از طریق ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در حال پیگیری این مشکل با ایرانسل هستم ولی بعید میدونم به نتیجه ای برسه.
    اکثر کاربران از 3G/4G ایرانسل برای دانلود استفاده میکنن و ممکنه اصلا" مشکل کندی سرعت باز شدن صفحات رو تجربه نکرده باشن یا براشون اهمیتی نداشته باشه.
    از همون اولی که ایرانسل تری جی 4 جی داد مشکل وبگردی و کندی باز شدن صفحات رو داشت. الان بهتر شده اما همچنان باقی هست حتی برای 4 جی با سیگنال -60 . تنها راه حلش استفاده از اکانت وی-- پی ان داخلی هست کلا استفاده از هر نوع اکانتی باعث میشه وبگردی خوب و بهتر بشه. البته داخلی بهتره در صورتی که سرور داخلی تک کانکشن خوبی از سرورهای خارجی داشته باشه که میشه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امتحان کرد
    Last edited by ak313; 07-12-2015 at 10:28.

4. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

شما برید تو سایت ایرانسل قسمت کنترل حساب اینترنتی بعد زیر مصرف میتونید ببنید یا زنگ بزنید اپراتور بیشتر راهنمایی میکنن
    سلام دوباره
    در سایت ایرانسل و حسابم که چیزی ندیدم ولی اپ ایرانسل من رو روی گوش نصب کردم و مشخص شد این حجم مربوط به ته مانده تعرفه قبلی هست و ۳۰ گیگ جدید که چندروز پیش خریداری شده هنوز فعال نشده
    داره خودمونی میشه UIWe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

فرکانس ایرانسلای معمولی مگه با ایرانسل ۴جی فرق داره چون ایرانسل معمولی تو تبلتم امتحان کردم جواب میده ولی دوتا ایرانسل ۴جی امتحان کردم نمیشناسدشون . همراه اول و رایتل هم جواب داده
    ضمن اینکه باند فرکانسی تبلت بنده تو عکس مشخصه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

فرکانس ایرانسلای معمولی مگه با ایرانسل ۴جی فرق داره چون ایرانسل معمولی تو تبلتم امتحان کردم جواب میده ولی دوتا ایرانسل ۴جی امتحان کردم نمیشناسدشون . همراه اول و رایتل هم جواب داده
    ضمن اینکه باند فرکانسی تبلت بنده تو عکس مشخصه
    تبلت شما 4 جی رو ساپورت نمیکنه

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

داره خودمونی میشه UIWe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

میدونم ۴جی نداره دلیل نمیشه که سیم کارت ۴جی رو نشناسه ..ضمنا همین سیم کارت ۴جی قبلا با دو بار خاموش روشن و پایین بالا کردن منو ها فعال میشد وh+ میداد

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

از این سایت بامیلو خرید نکنید که خیلی داغون . من یه مودم خریدم خودم خونه نبودم اول اینکه پیکش اصلا نکرده اومده جلو در یه زنگ به من بزن با من هماهنگ کنه اشتباهی زنگ طبقه بالایمون زده تحویل اونا داده . بعد به جای مودم برای من یه لباس اورده که مربوطه به یه نفر دیگه است . الانم یک هفته است هی الکی اینور انور میکنن که پیک میفرستیم میاد میگیره ولی هر روز یه بهونه ای میارن . پشتیبانیش افتضاح .
    Last edited by hmd; 07-12-2015 at 12:41.

10. این کاربر از hmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

4G در گنبد کاووس-یوسف آباد(download=17.73mbps/upload=8.38)

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بهتر نیست برای کاهش هزینه و کابل تو کابل نکردن یدونه E3372 بگیرن دوستان + همین Tplink 3020 ؟
    به نظر من ترکیب e3372 + TL-MR3220

بهتر به چند علت :
    TL-MR3220 روتر ارزونتری
    آنتن خارجی داره
    آداپتور جدا داره

همچنین برای کساتی که میخوان مودم با یه فاصل 10 20 متری از خودشون بذارن خیلی خوبه چون در حالت عادی با پورت usb و کابل usb توی 10 متر افت دارین و بالاتر از 10 متر کلا اتصالتون قطع وصل میشه ولی در این حالت با lan یا wifi میتونین فاصلهای بیشتری استفاده کنین .

13. این کاربر از hmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •