تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1725 از 1849 اولاول ... 7251225162516751715172117221723172417251726172717281729173517751825 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,241 به 17,250 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اگه بخوام برات به ساعت بگم برا من که از پارس انلاین اومدم های وب 20 ساعت شد..البته در شیراز ...ساعت 11 صبح حضوری رفتم برا تخلیه خط پارس انلاین .. ساعت 5 و 6 عصر دیدم دیدم چراغ دی اس ال چشمک میزنه همون موقع زنگ زدم های وب گفتم خط من تخلیه شده(چون صبح که تو دفتر پارس بودم از های وب زنگ زدن گفتن ما چک کردیم خطتون رانژه یه شرکت دیگه هست که من بهش گفتم آره الان اومدم برا تخلیه خط بعد طرف گفت که هر وقت خطت تخلیه شد بهمون زنگ بزن) بعد پشتیبانی بهم گفت شما صبح رفتید برا تخلیه خط چجوری خطتون تخلیه شده دو سه روز کاری زمان میبره من هم الکی گفتم من یه هفته پیش به صورت آنلاین درخواست تخلیه دادم و صبح حضوری رفتم ببینم چه خبره و چرا خطم رو تخلیه نمیکنن .. خلا صه یوزر نیم و پسورد رو هم همون موقع ازش گرفتم ...فردا صبح ساعت 7 دیدم چراغ دی اس ال ثابت شده یوز و پسورد های وب رو دادم و مودم رو کانفیگ کردم و اینترنت وصل شد..یه نکته اینکه من یکی دو روز قبل تو وب سایت های وب ثبت نام کرده بودم و طرحم رو خریده بودم..بعد اینکه منتظر پارس نشدم تا بهم خبر بدن خطتم تخلیه شده چون دقیقا 4 روز بعدش بهم زنگ زدن که خطتون تخلیه شده در حالی که من سه روز داشتم از اینترنت های وب استفاده میکردم و نکته آخر به محض اینکه از دفتر پارس اومدم خونه یه شکایت به 195 زدم چون تو دفتر پارس بهم گفتن 3 تا یه هفته تخلیه خط طول میکشه و من همین رو تو شکایتم عنوان کردم
    شنیدم جمع اوری سرویس نسبت به گذشته زودتر انجام میشه درسته؟
    Last edited by m123f; 11-01-2018 at 22:02.

2. 2 کاربر از m123f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال TranceaweSome's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اگه بخوام برات به ساعت بگم برا من که از پارس انلاین اومدم های وب 20 ساعت شد..البته در شیراز ...ساعت 11 صبح حضوری رفتم برا تخلیه خط پارس انلاین .. ساعت 5 و 6 عصر دیدم دیدم چراغ دی اس ال چشمک میزنه همون موقع زنگ زدم های وب گفتم خط من تخلیه شده یوزر نیم و پسورد رو ازش گرفتم ...فردا صبح ساعت 7 دیدم چراغ دی اس ال ثابت شده یوز و پسورد های وب رو دادم و مودم رو کانفیگ کردم و اینترنت وصل شد..یه نکته اینکه من یکی دو روز قبل تو وب سایت های وب ثبت نام کرده بودم و طرحم رو خریده بودم..بعد اینکه منتظر پارس نشدم تا بهم خبر بدن خطتم تخلیه شده چون دقیقا 4 روز بعدش بهم زنگ زدن که خطتون تخلیه شده در حالی که من سه روز داشتم از اینترنت های وب استفاده میکردم و نکته آخر به محض اینکه از دفتر پارس اومدم خونه یه شکایت به 195 زدم چون تو دفتر پارس بهم گفتن 3 تا یه هفته تخلیه خط طول میکشه و من همین رو تو شکایتم عنوان کردم
    پارس آنلاین خوب نبود؟تک کانکشن و .... قبلا پارس انلاین داشتم خوب بوده
    کدوم مرکز مخابراتی هستین؟

4. 2 کاربر از TranceaweSome بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من از سال 90 پا رس آنلاین بودم برا من خوب بود پینگ و سرعت واقعی رو بهم میداد ولی تک کانکشن خیلی برام جالب نبود و گاهی اوقات نصف 2 یا چند کانکشن بود .. بخاطر اون طرح مضخرف اولیه که داد من رفتم های وب و چند روز بعدش هم طرح هاش رو عوض کرد..من مرکز مخابرات مدرس هستم و کمتر از 200 متر باهاش فاصله دارم و کیفیت خطم خوبه و تا 23 مگ کشش داره
    پارس آنلاین خوب نبود؟تک کانکشن و .... قبلا پارس انلاین داشتم خوب بوده
    کدوم مرکز مخابراتی هستین؟

6. 2 کاربر از m123f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بلعه باید سریع تر انجام بدن
    از الان شکایت نامه ای برای ۱۹۵ تنظیم کنم

8. 3 کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اگه بخوام برات به ساعت بگم برا من که از پارس انلاین اومدم های وب 20 ساعت شد..البته در شیراز ...ساعت 11 صبح حضوری رفتم برا تخلیه خط پارس انلاین .. ساعت 5 و 6 عصر دیدم دیدم چراغ دی اس ال چشمک میزنه همون موقع زنگ زدم های وب گفتم خط من تخلیه شده(چون صبح که تو دفتر پارس بودم از های وب زنگ زدن گفتن ما چک کردیم خطتون رانژه یه شرکت دیگه هست که من بهش گفتم آره الان اومدم برا تخلیه خط بعد طرف گفت که هر وقت خطت تخلیه شد بهمون زنگ بزن) بعد پشتیبانی بهم گفت شما صبح رفتید برا تخلیه خط چجوری خطتون تخلیه شده دو سه روز کاری زمان میبره من هم الکی گفتم من یه هفته پیش به صورت آنلاین درخواست تخلیه دادم و صبح حضوری رفتم ببینم چه خبره و چرا خطم رو تخلیه نمیکنن .. خلا صه یوزر نیم و پسورد رو هم همون موقع ازش گرفتم ...فردا صبح ساعت 7 دیدم چراغ دی اس ال ثابت شده یوز و پسورد های وب رو دادم و مودم رو کانفیگ کردم و اینترنت وصل شد..یه نکته اینکه من یکی دو روز قبل تو وب سایت های وب ثبت نام کرده بودم و طرحم رو خریده بودم..بعد اینکه منتظر پارس نشدم تا بهم خبر بدن خطتم تخلیه شده چون دقیقا 4 روز بعدش بهم زنگ زدن که خطتون تخلیه شده در حالی که من سه روز داشتم از اینترنت های وب استفاده میکردم و نکته آخر به محض اینکه از دفتر پارس اومدم خونه یه شکایت به 195 زدم چون تو دفتر پارس بهم گفتن 3 تا یه هفته تخلیه خط طول میکشه و من همین رو تو شکایتم عنوان کردم

ممنون از توضیحاتتون

اخرین بار یادم نیست چقدر طول کشید اما من زنگ زدم غروب بهشون درخواست رو دادم گفتن شنبه نامه رو مخابرات میزنن و فکر نکنم از دو روز بیشتر طول بکشه خط آزاد بشه اما می‌خوام ی شکایت هم بزنم ۱۹۵ که حساب کار دستشون بیاد چون خیلی اصرار میکردن بمون و از این حرفا

10. 3 کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadv2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    قزوين

پيش فرض

سلام
    امروز برای من یوتیوب به طور کامل قابل مشاهده هست. قبلا ویدئو قابل دیدن بود ولی عکسها فیلتر بود. الان فقط عکس پروفایلم فیلتره!!

12. 2 کاربر از mohammadv2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام جالبه روزهای جمعه های وب سرعت را بیش از حد کم میکنه / علتش معلوم نیست

14. این کاربر از cartesiba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه .s.a.e.e.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

جالبه توی پنل برای من هم سرعت بالای ۴ مگ وجود نداره در صورتیکه ماه قبل با این سرویسهای جدید هشت مگ گرفته بودم ۵۰ تومن
    زنگ زدم پشتیبانی گفتم میخوام‌جمع اوری کنم دیوونم کرد میگفت شما که مشترک ۷ ستاره هستی چرا میخوای بری بمون‌جمع‌نکن ممکنه سرویس ۸ و ۱۶ مگ اضافه شه به پنل
    خلاصه از من اصرار از اون انکار که نباید بری.فردا پسفردا زنگ میزنم به یه بهونه دیگه جمع میکنم این سرویس مزخرفو
    جالبه میگفت حالا این‌ماه ۴ مگ بگیر با نیترو که برای دانلودت سرعتت بره بالا
    همین مونده ۴۰ تومن بدم برای اینترنت ۴ مگ بعد راه به راه نیترو و فشفشه و ترقه وسیگارت بخرم

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
    Last edited by .s.a.e.e.d; 13-01-2018 at 01:33.

16. 5 کاربر از .s.a.e.e.d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت atreto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بنده هم مشکل شما رو دارم. دلیل اینکه چرا سرعت 8 و 16 از پنل حذف شده رو نمیفهمم. در صورتی که همین الان خطم روی 16 بسته شده

18. این کاربر از atreto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه t800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بنده هم مشکل شما رو دارم. دلیل اینکه چرا سرعت 8 و 16 از پنل حذف شده رو نمیفهمم. در صورتی که همین الان خطم روی 16 بسته شده
    من کامل مطمئن نیستم دلیلش چی میتونه باشه اما چیزی که به ذهن من خطور میکنه اینه که چون در سرعت 8 و 16 شرکت متعهد شده سرعت واقعی و ذکر شده رو به کاربر بده و تضمینش کنه بخاطر اینکه اینها توان و عُرضه ارائه دادن این سرعت هارو به هر دلیلی حالا یا جذب کاربر بیش از ظرفیت موجودشون یا امکانات و تجهیزات شون ندارند و از ترس شکایت کاربران اقدام به حذف خدماتی کردن که از عهده و توان و عُرضه شون خارج هست، من بعد از اون همه اذیت شدن از طرف های وب و به نتیجه نرسیدن به 195شکایت کردم و موضوع جالب اینجاست از اون موقع به بعد بجز دو ساعتی توی این مدت اصلا قطعی نداشتم من در اولین فرصت تصمیم دارم یه مودم روتر 4جی بگیرم حالا میخوان بعدش جمع آوری کنن یا نه واقعا شرایط اینترنت ADSl بخصوص های وب واسه کاربرهایی مثل من قابل ادامه دادن نیست.

20. 6 کاربر از t800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •