اگه بخوام برات به ساعت بگم برا من که از پارس انلاین اومدم های وب 20 ساعت شد..البته در شیراز ...ساعت 11 صبح حضوری رفتم برا تخلیه خط پارس انلاین .. ساعت 5 و 6 عصر دیدم دیدم چراغ دی اس ال چشمک میزنه همون موقع زنگ زدم های وب گفتم خط من تخلیه شده(چون صبح که تو دفتر پارس بودم از های وب زنگ زدن گفتن ما چک کردیم خطتون رانژه یه شرکت دیگه هست که من بهش گفتم آره الان اومدم برا تخلیه خط بعد طرف گفت که هر وقت خطت تخلیه شد بهمون زنگ بزن) بعد پشتیبانی بهم گفت شما صبح رفتید برا تخلیه خط چجوری خطتون تخلیه شده دو سه روز کاری زمان میبره من هم الکی گفتم من یه هفته پیش به صورت آنلاین درخواست تخلیه دادم و صبح حضوری رفتم ببینم چه خبره و چرا خطم رو تخلیه نمیکنن.. خلا صه یوزر نیم و پسورد رو هم همون موقع ازش گرفتم ...فردا صبح ساعت 7 دیدم چراغ دی اس ال ثابت شده یوز و پسورد های وب رو دادم و مودم رو کانفیگ کردم و اینترنت وصل شد..یه نکته اینکه من یکی دو روز قبل تو وب سایت های وب ثبت نام کرده بودم و طرحم رو خریده بودم..بعد اینکه منتظر پارس نشدم تا بهم خبر بدن خطتم تخلیه شده چون دقیقا 4 روز بعدش بهم زنگ زدن که خطتون تخلیه شده در حالی که من سه روز داشتم از اینترنت های وب استفاده میکردم و نکته آخر به محض اینکه از دفتر پارس اومدم خونه یه شکایت به 195 زدم چون تو دفتر پارس بهم گفتن 3 تا یه هفته تخلیه خط طول میکشه و من همین رو تو شکایتم عنوان کردم