بله مخابرات این تاپیک رو چک میکنه. بدون هیچ شکی.
بله مخابرات این تاپیک رو چک میکنه. بدون هیچ شکی.
پ این تعرفه ها رو کی میزنن تو پرتک ؟ واسه چی پاکشون کردن ؟ یعنی زدن تعرفه جدید اینقدر کار داره میزاشتن ثانیه اخر پاکش میکردن و جدیدا رو میزاشتن بهتر نبود ؟ حالا ما تا یه ماه دیگه باید تو کفش بمونیم تا تعرفه های جدید بیان .
مخابرات اگه این تاپیک رو میخونی حتما سرعت عمل کارتون رو ببرید بالا خیلی کند عمل میکنید مردم زجرکش میشن![]()
ساعت 2:20 زنگ زدم 2020 میگم سرویس من 2 مگه، آپ استریمم روی 512 بسته شده. واسم روی 2 مگ ببندید
میگه باشه یادداشت میکنم انجام بدم واستون. از 10 دقیقه الی یکی دو ساعت طول میکشه
------------
ساعت 4 شد ولی درست نشده بود، دوباره زنگ زدم، مشکلمو گفتم.. اینم گفت یادداشت میکنم سریع انجام میشه !!!
--------
الان 5:45 دوباره تماس گرفتم.. این یکی گفت : من دسترسی ندارم، چهارشنبه صبح تماس بگیرید !!
گفتم این بار سومه تماس میگیرم، همکاراتون گفتن امروز انجام میشه!!
از بغل دستیش پرسید شدنیه ؟! یارو گفت نه
آخرش شد همون چهارشنبه صبح !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مملکته داریم؟!!!
امروز باید حدود 800 مگ فایل واسه یه جایی میفرستادم. مجبور شدم به سرعت 45k آپلود قانع باشم!
هنوز 300 مگ دیگه مونده. نوشته 2 ساعت دیگه تموم میشه !!!!!
--دم تو مخابرات استان خوزستان با همه ی کارکنانش! بدون استثنا !!!!!!
الانم منتظرم این ali بیاد بگه رعایت کن.. میدونم چه جوابی بهش بدم!!!
Last edited by Ehsan ZD; 03-11-2014 at 18:06.
اگه کسی از مخابرات اینجا هست بگید یه احوال پرسی صمیمی(از اون احوال پرسی ها) باهاش بکنیم
اون قضیه چیز هم فعلا با این وضعیت منتفیه تا ببینم چی میشه
پست های صفحه قبل رو بخون میفهمی کارمند مخابرات کیه![]()
حالا خوبه برای تو گوشی رو برداشتن من که هر چی زنگ میزنم بگم 5 مگ رو روی 2 مگ بستی هیچکس جوابگو نیست
من کاربر ضحی کیش هستم. تو کاربر کجایی؟
ضحی کیش
too
Last edited by Hamed-M1; 03-11-2014 at 18:29.
یعنی تو واقعا فکر کردی اینا یادداشت میکنن ؟ خوب بنده ی خدا وقتی میگه یادداشت میکنم یعنی نمیتونم .منم یه بار همچین مشکلی داشتم حدود 20 بار زنگ زدم همینو بهم گفتن اخرش مجبور شدم حضوری برم تا درستش کردن .اون موقع هم که رفتم فکر کنم فقط چند تاشون دسترسی داشتن دقیق یادم نیست
راستی تو فکر میکنی کارمند مخابرات تو این تاپیک همینیه که براش عکس درست کردی ؟ اینجا بیش از پنج نفر مخابراتی هست .تازه این چند نفر که بچه ها میگن تابلو میکنن اعضای فروم هستن .خود مخابرات هم به صورت مهمان ممکنه تاپیک رو چک کنه حتما که نباید عضو باشه .نمیبینی هر وقت میای پایین تاپیک نوشته 4 نفر مهمان ؟ خوب این مهمان ها احتمالا رفیقای این بابایی هستن که ذکر خیرشی
Last edited by ahwazp30; 03-11-2014 at 18:32.
شما خوبه کسی جوابگو نیست
من زنگ میزنم میگه سرویس adsl روی خط شما موجود نمیباشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)