تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1725 از 2605 اولاول ... 72512251625167517151721172217231724172517261727172817291735177518252225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,241 به 17,250 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیشب تو 195 شکایت ثبت کردم. از دسکتاپ هم فیلم گرفتم به عنوان سند فرستادم. امروز یکی دو ساعت پیش تماس گرفتن و پیگیر شدن ، از صبح هم دارم چک میکنم ظاهرا مشکل حل شده.
    مشکل سرور خارجی از کمبود پهنای بانده اگه حل شه برا همه حل میشه، شما 9شب به بعد تست کن.
    بعضی از رنج های ای پی ها سرعتشون یکم بهتره ولی در کل وضعش خرابه.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

2. این کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه netwait's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

وزیر ارتباطات واعظی دو روز پیش گفته بود که فاز سوم فیلترینگ هوشمند از هفته قبل شروع شده و فیلترینگ رو از روی گیت وی برداشتند دوباره بردن در سطحisp ها ( کاری که تو دولت قبل برعکسش اجام شده بود)ااین یعنی اینکه آی اس پی ها الان اختیار بیشتری تو فیلترینگ دارن
    احتمالا کندی سرعت این روزها به این دلیله
    البته سرور دی ان اس مخابرات هم از همون شش سال پیش که من ازش سرویس گرفتم منفی ترین نقطه این سازمانه که میتونه دلیل این کندی بیسابقه باشه
    کسی در مورد این فاز سوم اطلاعات دقیق تری دلرع؟

4. 3 کاربر از netwait بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من به شخصه از این کسایی که ثبت شکایت میکنند و پیگیری میکنند کمال تشکر رو دارم، فکر میکنم وقتی اینترنت کیفیت دوباره عادی میشه نتیجه زحمات همین دوستان هست...

و اما در مورد برداشتن فیلترینگ از روی گیت وی ها .... به نظرم اتفاق بسیار مهمی انجام شده که ما اثرات ش رو در بلند مدت خواهیم دید...
    ببینید وقتی فیلترینگ رو واگذار کردن به شرکت های کوچک تر، چون این شرکت ها درامدشون رو از جیب مردم در میارن، میان سر این موضوع باهم رقابت میکنند، مثل امکانش هست چراغ خاموش یوتوب رو توی ساعت هایی باز کنند و همین باعث ایجاد هیجان و جذب مشتری خواهد شد، و این چرخه رقابت بین شرکت ها برای جذب مشتری در نهایت به نفع مصرف کنند نهایی یعنی ما ها خواهد بود... و از طرفی چون این شرکت ها پول زیادی دارن میتونند سر کم کردن فشار فیلترینگ با حکومت لابی کنند و باز این هم به نفع مصرف کنند نهایی خواهد بود...
    و یه جنبه خوب دیگه قضیه هم، اینه که وقتی isp ها بتونن فیلترینگ رو اعمال کنند کم گم مسیر برای خرید مستقیم پهنای باند براشون باز و امکان پذیر میشه...

وزیر بدی نیست و در حد ایران و در مقایسه با دولت قبلی اتفاقا کار های خوبی چراغ خاموش انجام داده، یکیش رسوندن اینترنت پر سرعت روی گوشی ها و گسترده تر کردن مرز اینترنت تا روستا ها...
    و یکی هم همین اقدام.... ، اگه بتونه انحصار توزیع اینترنت رو هم از دست زیرساخت خارج کنه که دیگه ...

تنها مشکلش اصلاحات اینه که اگه همه چی تازه خوب پیش بره چندین نسل میسوزن، تا یه چیزی تازه درست شه...
    البته نباید فراموش کنیم که همین اینترنت هم قاچاقی اومد تو کشور و اصلا قرار نبود بشه جزوه حقوق شهروندی
    Last edited by Firebirds; 09-03-2016 at 10:13.

6. 4 کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

راست میگی خداییش. وزیر دولت قبلی خیلی تندرو بود. اون زمان مخابرات بیشتر از 128 نمیداد الان راحت تا 10 مگ هم میده.خدا خیرش بده وزیر جدید رو به فکر مردمه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه jabi7joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TehRan

پيش فرض

برگشت به حالت عادی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

من خودم بابت بی کیفیت بودن اینترنت مخابرات دو بار به 195 شکایت کردم....امروز اینترنت بهتر شده روند شکایت رو دوستان ادامه بدید بهترم میشه ایشاالله

اگه نباشه جاش خالی می مونه jabi7joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TehRan

پيش فرض

ای بابا... گوگل باز نمی شه.. گرفتاری شدیمااااااااا...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

کسی الان اینجا هست که ip ش ، با 2 شروع بشه ؟ والا همش یا رو اصفهانیم یا روسیه

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی الان اینجا هست که ip ش ، با 2 شروع بشه ؟ والا همش یا رو اصفهانیم یا روسیه
    کلا با 2 شروع میشه دیگه !برای من که از اول با 2 شروع میشد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

کلا با 2 شروع میشه دیگه !برای من که از اول با 2 شروع میشد
    والا برا من که برعکس شماست ، خیلی وقته یا با 5 شروع میشه یا 93 ، چند بار رسیت کردم مودم رو فایده نداشت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •