رانس چیه ؟![]()
رانس چیه ؟![]()
اگه بعده 2 ساله که برگشتی اون خیلی طول میکشه تا آپدیت بشه بعدش باز تازه لانچر اصلیش باز میشه اونم باید آپدیت بشه !
به نظر من بری نسخه ی آپدیت شدش رو از یه سایت با دانلود منیجر دانلود کنی خییییییلییییی سریع تر میشه
سلام دوستان میخوام لول بازی کنم
اما سطح بازیم در حد دوتا بیگینر هستش
یک لینک مستقیم و اپدیت برای دانلود بگید تا با خیال راحت دانلود کن..در ضمن حجم بازی با همه ملحقات و اخرین اپدیتها چقدر است؟
ممنونم 5-6 ماه پیش تو تعطیلات عید دانلود کردم الان هم ی 500-600 مگ بیشتر نمی خواست برای دانلود که اونم حل شد
ولی این چه وضعیه چرا چهره این هیرو ها انقدر عوض شده warwick چرا این شکلیه من با قدیمیا بیشتر حال می کردم محیط بازی هم بنظرم قبلا بهتر بود با این گرافیکش ی مقدار تو ذوقم خورد
دوستان اکنتم رو میخوام بفروشم ...
lvl 30 + همه هیرو هارو داره
اسکین هارو هم میتونید از اینجا ببینید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 سیزن پلت بودم الانم پلت 5 ـه
7 صفحه Rune Page با کلی Rune
همینطور که میبینید خیلی زحمت کشیدم برای این اکانت , هرکس مایل به خریده قیمت مورد نظر رو پیام بده
این اکانت بخاطر رنک و تعداد چمپیونش بیشتر از 700 تومن میارزه اما مشکل اینجاس که هیشکس نمیخره..
--------------------
راستی این عکس آواتارتون کیه ؟؟ عکس خودتونه؟؟؟
اتفاقا warwick تنها چمپیه که نسبت به بقیه هیچ تغییری نکرده هنوزمنم محیط بازی رو قبلا بیشتر دوس داشتم اما الانم زیاد بد نیست عادت کنی ممکنه خوشت بیاد
Last edited by Fiddle; 20-09-2016 at 06:08.
runs? اگه منظورت اونه میری تو پروفایلت قسمت runes میچینی اونجا
چرا دیگه عکسش عوض شده
ولی باید عوض ش ی ریورک حسابی خیلی داغونه(چند وقت دیگه ریورک میشه البته)
ی سوال داشتم
ب نظرتون این بازی اصلن عادلانه اس؟ کاری ندارنم ک اسکور ها چجوریه فقط عادلانس؟چرا اینقد بازیای اینجوری میندازه بهم
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)