تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1725 از 4428 اولاول ... 725122516251675171517211722172317241725172617271728172917351775182522252725 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,241 به 17,250 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینطوری که نمیشه گزارش رو دید خیلی بده . 24 ساعت باید وایسی . اگر هم چیزی زیاد بردارن یا بدزدن آدم یادش میره خدا خفه شون کنه

2. این کاربر از Mehran14233 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

واسه بازی آنلاین فک کنم مخابرات از همه بهتر باشه ، تا جایی که من میدونم پینگش از همه کمتره
    من 256 مخابرات رو تست کردم 180 بود پینگش 512 از این بیشتره یا پینگ به سرعت ربطی نداره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام من تو تهران 1mgپارس انلاين ميخوام بگير 2gigترافيك در ماه سرعتش تو منطقه ي تندگويان (2253) خوب هست براي دانلود شبانه صبحا فقط وب گردي دارم ولي شب 1.5 گيگ دانلود دارم لطفا كمك كنين

داره خودمونی میشه mob110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام.من 512 دارم مرکز مخابراتمم هجرته شبا میانگینه سرعت 40 تا 45 بد نیست.
    شما شبی چقدر دانلود می کنی تو روز سرعتت چقدره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mag net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

با این کارشون که گزارش مصرف رو تا 48 ساعت نمیشه دید دارن خوب دزدی میکنن امروز از من 300 مگ در حین وبگردی و 1 ساعت بازی آنلاین کم شد خودم هم موندم چجوری این همه حجم کم شده روزهای قبل 50-60 کم میشد امروز کردن تو پاچه

از این پارس دزدتر ندیده بودم خدا لعنتشون کنه

داره خودمونی میشه pc-wans's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوست من دزد که این چیزها حالیش نمیشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

باید از این به بعد بگیم دزد انلاین به جای پارس افلاین ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه poolpool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من 256 مخابرات رو تست کردم 180 بود پینگش 512 از این بیشتره یا پینگ به سرعت ربطی نداره؟
    پینگ هیچ ربطی به سرعت نداره ، پینگ میزان زمانیه که سروری که پینگ میکنین ب شما پاسخ میده ، و ربطی به حجم و سرعت دریافتتون نداره . و تو بازی های آنلاین مهمتر از سرعت ، زمان پاسخ (پینگ ) سرور هست .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

"مشترک گرامی، گزارش مصرف حداکثرتا 48 ساعت گذشته قابل دسترس شما می باشد "
    دیگه کفرمو در اوردن!
    واقعا این یعنی چی؟!! علنا دارن به آدم توهین میکنن، احساس میکنم یه تیکه فحش بالای فرم گزارش گیریم نوشتن!
    مملکته داریم؟! اگه وضغ مملکت درست بود و این شرکتها واقعا با هم رقابت داشتن باید منت مشتری هاشون رو هم میکشیدن و برای اینکه یوزر رو از دست ندن مدام امکانات جدید و سرعت بالاتر و... فراهم میکردن چون اگه خدماتشون ذره ای به مذاق مشتری خوش نمیومد سریع میرفتن از یه شرکت بهتر میگرفتن و... ولی الان چی؟! خودشون میدونن مشتری هیچ غلطی نمیتونه بکنه و هیچ راه دیگه ای نداره چون همه شرکت ها از هم بدترن برای همین با خیال راحت اینطوری...
    فقط هم بحث اینترنتمون نیست همه چی همینطوره از اپراتورهای موبایل گرفته تا شرکت های خودرو سازی و... همه ضرر و بدبختی مال مردمه، مردم باید خدا تومن پول بدن برای آشغالی مثل پراید چون راه دیگه ای ندارن...
    چی بگم دیگه؟ دلم برای خودمون میسوزه، فقط باید رفت

Last edited by mitraryan; 03-06-2012 at 23:48.

11. این کاربر از mitraryan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Shayan AW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    On Earth

پيش فرض

از وقتی که گفتن تا 48 ساعت میتونیم گزارش مصرف رو دید گزارش مصرف اخرین باری که استفاده کردم رو نمیده.یعنی کل 24 ساعت گدشته رو نمیده.برای کس دیگه هم این مشکل بوده؟
    چرا پارس دیگه گزارش مصرف روز قبلو نمیده؟یعنی از 48 ساعت به قبل گزارش مصرف میده.دیگه داره اعصابم میریزه بهم.اهه.بچه ها برید توی سایت پارس شکایت بزارید شورشو دراووردن
    اینطوری که نمیشه گزارش رو دید خیلی بده . 24 ساعت باید وایسی . اگر هم چیزی زیاد بردارن یا بدزدن آدم یادش میره خدا خفه شون کنه
    با این کارشون که گزارش مصرف رو تا 48 ساعت نمیشه دید دارن خوب دزدی میکنن امروز از من 300 مگ در حین وبگردی و 1 ساعت بازی آنلاین کم شد خودم هم موندم چجوری این همه حجم کم شده روزهای قبل 50-60 کم میشد امروز کردن تو پاچه

از این پارس دزدتر ندیده بودم خدا لعنتشون کنه
    "مشترک گرامی، گزارش مصرف حداکثرتا 48 ساعت گذشته قابل دسترس شما می باشد "
    دیگه کفرمو در اوردن!
    واقعا این یعنی چی؟!! علنا دارن به آدم توهین میکنن، احساس میکنم یه تیکه فحش بالای فرم گزارش گیریم نوشتن!
    مملکته داریم؟! اگه وضغ مملکت درست بود و این شرکتها واقعا با هم رقابت داشتن باید منت مشتری هاشون رو هم میکشیدن و برای اینکه یوزر رو از دست ندن مدام امکانات جدید و سرعت بالاتر و... فراهم میکردن چون اگه خدماتشون ذره ای به مذاق مشتری خوش نمیومد سریع میرفتن از یه شرکت بهتر میگرفتن و... ولی الان چی؟! خودشون میدونن مشتری هیچ غلطی نمیتونه بکنه و هیچ راه دیگه ای نداره چون همه شرکت ها از هم بدترن برای همین با خیال راحت اینطوری...
    فقط هم بحث اینترنتمون نیست همه چی همینطوره از اپراتورهای موبایل گرفته تا شرکت های خودرو سازی و... همه ضرر و بدبختی مال مردمه، مردم باید خدا تومن پول بدن برای آشغالی مثل پراید چون راه دیگه ای ندارن...
    چی بگم دیگه؟ دلم برای خودمون میسوزه، فقط باید رفت

اگه موافقید یک پتنشن تشکیل بدیم

13. 2 کاربر از Shayan AW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •