اینطوری که نمیشه گزارش رو دید خیلی بده . 24 ساعت باید وایسی . اگر هم چیزی زیاد بردارن یا بدزدن آدم یادش میرهخدا خفه شون کنه
![]()
اینطوری که نمیشه گزارش رو دید خیلی بده . 24 ساعت باید وایسی . اگر هم چیزی زیاد بردارن یا بدزدن آدم یادش میرهخدا خفه شون کنه
![]()
من 256 مخابرات رو تست کردم 180 بود پینگش 512 از این بیشتره یا پینگ به سرعت ربطی نداره؟
سلام من تو تهران 1mgپارس انلاين ميخوام بگير 2gigترافيك در ماه سرعتش تو منطقه ي تندگويان (2253) خوب هست براي دانلود شبانه صبحا فقط وب گردي دارم ولي شب 1.5 گيگ دانلود دارم لطفا كمك كنين
شما شبی چقدر دانلود می کنی تو روز سرعتت چقدره؟
با این کارشون که گزارش مصرف رو تا 48 ساعت نمیشه دید دارن خوب دزدی میکنن امروز از من 300 مگ در حین وبگردی و 1 ساعت بازی آنلاین کم شد خودم هم موندم چجوری این همه حجم کم شده روزهای قبل 50-60 کم میشد امروز کردن تو پاچه
از این پارس دزدتر ندیده بودم خدا لعنتشون کنه
باید از این به بعد بگیم دزد انلاین به جای پارس افلاین ....![]()
پینگ هیچ ربطی به سرعت نداره ، پینگ میزان زمانیه که سروری که پینگ میکنین ب شما پاسخ میده ، و ربطی به حجم و سرعت دریافتتون نداره . و تو بازی های آنلاین مهمتر از سرعت ، زمان پاسخ (پینگ ) سرور هست .
"مشترک گرامی، گزارش مصرف حداکثرتا 48 ساعت گذشته قابل دسترس شما می باشد "
دیگه کفرمو در اوردن!
واقعا این یعنی چی؟!! علنا دارن به آدم توهین میکنن، احساس میکنم یه تیکه فحش بالای فرم گزارش گیریم نوشتن!
مملکته داریم؟! اگه وضغ مملکت درست بود و این شرکتها واقعا با هم رقابت داشتن باید منت مشتری هاشون رو هم میکشیدن و برای اینکه یوزر رو از دست ندن مدام امکانات جدید و سرعت بالاتر و... فراهم میکردن چون اگه خدماتشون ذره ای به مذاق مشتری خوش نمیومد سریع میرفتن از یه شرکت بهتر میگرفتن و... ولی الان چی؟! خودشون میدونن مشتری هیچ غلطی نمیتونه بکنه و هیچ راه دیگه ای نداره چون همه شرکت ها از هم بدترن برای همین با خیال راحت اینطوری...
فقط هم بحث اینترنتمون نیست همه چی همینطوره از اپراتورهای موبایل گرفته تا شرکت های خودرو سازی و... همه ضرر و بدبختی مال مردمه، مردم باید خدا تومن پول بدن برای آشغالی مثل پراید چون راه دیگه ای ندارن...
چی بگم دیگه؟ دلم برای خودمون میسوزه، فقط باید رفت
Last edited by mitraryan; 03-06-2012 at 23:48.
اگه موافقید یک پتنشن تشکیل بدیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)