من ازon*speed استفاده میکنم اکانتش را خریدم!
بدون برنامه فکر نمیکنم اعدادش به دردت بخوره ...
توی تنظیمات idm قسمت ------ 127.0.0.1 و پورت 5405
میتونی از چیز پی ان استفاده کنی و ------ را ست کنی توی idm...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من ازon*speed استفاده میکنم اکانتش را خریدم!
بدون برنامه فکر نمیکنم اعدادش به دردت بخوره ...
توی تنظیمات idm قسمت ------ 127.0.0.1 و پورت 5405
میتونی از چیز پی ان استفاده کنی و ------ را ست کنی توی idm...
دوستان این نتایج تست دانلود من هستش خوشبختانه شب و روز فعلا فرقی نداره
اکو 512
رپیدشیر با اکانت
رپیدشیر همون لینک با V*p*n
هاتفایل با اکانت بدون v*p*n
با سلام.اینجانب فیضی هستم.لطفا در صورت داشتن مشکل فنی شناسه خود را بفرمایید.در ضمن در حال حاضر به علت مشکل افت سرعت از سمت مخابرات ایران شاهد افت سرعت سراسری میباشیم(این مشکل افت سرعت بسیار زیاد بوده و در اکثر مراکز فقط دسترسی به سایت شاتل امکان پذیر میباشد.مخابرات نیز به همکاران بنده جوابگو نمیباشد.و بنابر این زمان برطرف شدن مشکل نیز معلوم نیست).این مشکل سراسری بوده و از مخابرات ایران است.و بنده از زمان برطرف شدن آن اطلاع ندارم.در ضمن باز نشدن جی میل از مخابرات میباشد.. جهت بررسی مشکلات مالی خود با امور مشترکین تماس حاصل نمایید
.................................................. ........................
اينم آخرين سرويس شاتل! ديگه زحمت رفتن تو چت نكشيد.
دوستان شما هم با youtube مشکل دارید ؟
چیزی پخش نمیشه
Last edited by pedram_sad; 16-02-2010 at 21:55.
با v*p*n مشکل حله ولی بدون اون ارور میده
موفق باشید
ما چیزی به عنوان قرارداد ندیدیم!
فقط یه فاکتوره ، آرم شاتل روشه!
گفتن یوزر پسوردتون رو بعدا میفرستیم در خونتون!![]()
منم شدیدا همین مشکلى که ۲ تا پست بالا گفت رو دارم و متاسفانه اىنترنت تعطىل شده .
بجز ۳ - ۴ تا ، هىچ ساىتى باز نمىشه . حتى همىن P30 رو هم ارور مىده و اىن پستم دارم با گوشى مىدم .
بابا خوب بنده خدا ها راست ميگن. خدا وكيلي من 3 سال هست كه شاتل دارم خيلي كم قطع شده يا مشكل سرعت داشتم و هر بار هم كه قطع شده بود يا مشكلي بود با تأكيد ميگفتن مشكل از طرف شاتل هست تأمل () بفرمايين تا مثلاً 1 ساعت ديگه حل ميشه و ميشد. ولي اينبار واقعاً سراسريه. دوست منم صبانت داره از قبل از دهه... خيلي راضي بود ولي الآن اونم مشكل داره. جيميل اينا هم كه مطمئن باشين سراسريه. شك نكنيد. بايد قبول كنيد كه مسائل س*_يا**_سي چند هفته هست وضعمون رو داغون كرده. تازه باز شاتل نسبت به بقيه اين طور كه ميخونيم بهتره! اينبار ديگه واقعاً بايد تأمل بفرماييم ببينيم چي ميشه
![]()
ما هم دلمون خوشه والا
به سلامتی مخابرات و شرکت های ISP![]()
اینجاست که باید بگیم ما با س.یاست کار نداریم ، ولی سیا.ست با ما کار داره!
هم اکنون 46 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 46 مهمان)