من خودم سرویسهای محدود رو همشون رو تست کردم و قبلا سرعت ها رو گذاشتم ولی نامحدودها رو با توجه به پستهای قدیمی می تونم بگم بعد از اینکه حجم تموم می شه سرعت تقریباً می شه 1/3 سرعت اسمی. یعنی 1 مگ حدود 40 کیلو بهت می ده. کلا سمت سرویسهای نامحدود نروید.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من خودم سرویسهای محدود رو همشون رو تست کردم و قبلا سرعت ها رو گذاشتم ولی نامحدودها رو با توجه به پستهای قدیمی می تونم بگم بعد از اینکه حجم تموم می شه سرعت تقریباً می شه 1/3 سرعت اسمی. یعنی 1 مگ حدود 40 کیلو بهت می ده. کلا سمت سرویسهای نامحدود نروید.
یعنی این ماه به معنای واقعی . . . به اینترنت![]()
512 حجمی دارم
دانلود روزانه م اومده روی 20 !
میخواستم تمدید کنم ولی پشیمون شدم
یا میرم مخابرات یا داتک!البته نیم نگاهی به همیار هم دارم
8 روز دیگه تمومه!
من نبودم خونه 1 ماهه
اومدم میبینم به... رفته نت
بانک ملت بالا نمیاد
الانم با مبین نت هستم 2 تا نت دارم
چرااا واقعا؟؟
امروز خیلی روزه بدی یود واسم از یه طرف نمایندگی شهرمون زنگ میزنی نمیگن مشکل داره مرکز مخابرات امام از یه طرف 1544 بعد 10 دقیقه پشت خطی میگم سرعتم افتضاح شده 40 تا 80 میگه وی پی ان داری باز میگم نه میگه برو میهن دالود تست کن میگم اسپید تست نمیاد بالا میگه اسپید تست خرابه....بعد میگه برون تست کن میگم خرابه میگه برو خدا بخواد کسی ضایع شه از میهن دانلود خودشون 40 تا 80 بشتر 40 بود بهش گفتم گفت با idm دانلود کردی میگم بله بعد میگه پشت خط بمون
10 دقیقه منتظر شدم میگه با مرکز شما تماس گرفتم میگن مشکل پیدا کردن باید افراد بفرستیم عملیات انجام بدن
بعد میگم فقط امروز نیست خدا رو شکر یه کلمه گفت حقیقت گفت نگاه کردم فقط دو شب پیش سرعت رایگان خوب بوده
بعد راجب مشکلات مخابرات میگفت گفتم پهنا باند ندارین چرا مشترک میگیرین گفت مشکل پهنا باند حل شده گفتم چرا 3 هفته اینجوری سرعتم بوق بوق بوق الو الو قطع کرد ممنون مرسی حداقل میزاشتی نمره بدم خیلی رضایت دارم
خیلی کمک کردی
از صبح تا الان دیگه من دیال اپ باز از رو بورد یه صفخه باز نمیکنه
خوردن نداره پول من راضی نیستم هم سرم کلاه گذاشتین هم دزدی![]()
دقیقا یک هفته کار منم همین بود که همش زنگ میزدم اونم همش دری وری جوابمو میداد که سیمکشی تو خونتو چک کن و چمیدونم هیچ مشکلی وجود ندارهبدتر اینکه میگم اسپید تست اینقدر نشون میده دختره برگشته میگه نه شما از میهن دانلود یه دانلود بکن
تخمی ترین جواب ممکن
من که بعد از 9 ماه کلنجار با این شرکت بیخود به خاطر همین 8 روز گذشته تخلیه میکنم یا میرم پارس یا های وب
اینم وصیت ما به همه بچه های این تاپیک : هر جهنمی خواستین برین ولی آسیاتر نیاین نیاین نیاین
512 نامحدود آسیاتک (کافو نوری )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه وذیمکس ايرانسل تو شهر ما انتن میداد، 128 یک ساله12 گیگ 52 تومن میگرفتپ، از 128 12 گیگ آسیاشت که 70 تومن میشه و ساعت رایگانم نداره، خیلی بهتره
دوستان جدی انقدر وضعیت اسیاتک خرابه؟؟؟؟
یعنی نرم شمتش؟
256 میخوام بگیرم
نه نرو! مگه اینکه اصلا قصد دانلود نداشته باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)