کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیدونم تا چه حد اعتبار داره چون ساعت 4 صبح هست حس دنبالش رفتن نیست ولی جایی خوندم این خبر رو راجع به کپی خور شدن این new xbox 360
تا فردا که صحت و تایید رسمی رو در بیاریم !درایو این دستگاه توسط C4eva حک شده (این خبره جدیده)، باید منتظر فریمور باشیم تا 1 ماه آینده احتمالاً بیاد البته بازم گمانه هست ممکنه زودتر هم بیاد یا دیرتر.
خدا به داد برسه اگه حک نشه. قول میدم ارکید میره بالای ۳۲۰ تومنتا فردا که صحت و تایید رسمی رو در بیاریم !
Last edited by joykiller360; 15-08-2010 at 03:39.
سام بچه ها امروز یه مشکل برای من پیش اومد
داشتم بازی مترو 2033 بازی می کردم که یهو تصویر بازی واسه 2 - 3 ثانیه رفت و مشکی شد و دوبره برگشت می خواستم بدونم مشکل از چی بوده ؟
اقا سریعا مارو با خبر کنید............اگه کپی خور بشه من slim میگیرم
![]()
سلام من سه تا سوال داشتم یکی اینکه وقتی کنسول رو باز میکنم چه جور کنم تا تو پروفایلم باشه من الان وقتی کنسول رو روشن میکنم بعدش باید برم پروفایلم رو انتخاب کنم تابیاد
دومی اینکه جای کابلی که جلوی دسته هست چیه
سوم وقتی بازی مورتال کامبت رو میزارم هیچی نمیاره و اجرا نمیکنه
سلام به تمام دوستان عزیز
من قیمت یه xbox 360 رو میخوام.
از مدل هاش هم سر در نمیارم لطفا راهنمایم کنید.
نه عزیز برنامه ریزی داخل Nand اختصاصی هست.
ممنون ایشالا میام ازت یکی میگیرم.
100% امکان داره ولی خب زیاد نیستن که این کارو بکنن چون همه الان رقابتوشن سره اصل بودن جنس هست. ولی خب باز هم باید خیلی حواستون رو جمع کنید.
هیچی سامان جان داستان خاله خرسسزیاد بهش توجه نکن.
نه , تو تست هایی که انجام شده یکی هستن.
بستگی به نوع باطری و میزان mAh داره. بگید تا بهتون بگم چقدر شارژ کنید. در ضمن مدل شارژر رو هم بگید.
اووووووووففففففففففداداش اینطوری در عرض 1 هفته باطری میپوکه !!!
یه زمانی قرار بود Platform اصلی بازی Xbox 360 باشه !!!
نه عزیز مشکلی نیست نگران نباش .
شما قسمت My Xbox وارد پنجره ی دوم شو و بعد وارد قسمت Profile شو و وارد Auto Sign-In شو و گزینه ی Windows Live رو Enable کن.
اون برای شارژ باطری های Li-ion هست که توسط سیم مخصوص شارژ میشن.
یعنی چی هیچی نمیاد ؟! قبلا سالم بوده ؟ iXtreme درایوت LT هست ؟
سه مدل داره
الایت=یه دسته سیاه+یه هارد120+کنسول سیاه رنگ+هدست+آداپتور
آرکید=یه دسته سفید+کنسول سفید رنگ+هدست+آداپتور
باندل ادیشن=کنسول با رنگ ها وطرح های مختلف+دو دسته+یه بازی اصل+آداپتور+هدست
قیمت الایت350تا370
آرکید رو نمیدونم
باندل هم 450 تا 500
تمامی ایکس باکس ها مثل هم اند فقط محتویات ورنگشون فرق داره
موقع خرید دقت کن بردش جاسپر باشه
---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------
ممنون از پاسخت نمیدونم درایوم چیه ولی فکر کنم از ریجن باشه رو قوطیش نوشته بودpalرو دی وی دیntscاز کجا بفهمم ریجینش چیه تازه این بازی رو سه ساعت پیش گرفتم
اقا قضیه ی این چیه ؟ هارد هم داره ؟ جائی هست که بتونم ببینم پک هاشون رو ؟باندل ادیشن=کنسول با رنگ ها وطرح های مختلف+دو دسته+یه بازی اصل+آداپتور+هدست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)