مرسی، امتحانش میکنم
مرسی، امتحانش میکنم
1. Auto
2.
3. mtnirancell
4. خالی (نمیخواد)
کشور هم مهم نیست
بهتر نیست برای کاهش هزینه و کابل تو کابل نکردن یدونه E3372 بگیرن دوستان + همین Tplink 3020 ؟
سلام . من هم ۴جی ایرانسل دارم هم adsl
۴جی ۶ یا ۷ مگ هم میرسه اما adsl
۱ مگ هستش. با این حال سرعت باز شدن صفحات و هچنین سرعت تلگرام با ای دی اس ال بسیار بیشتره. سرعت دانلود ایرانسل اما بیشتره. مشکل کندی سرعت باز شدن صفحات با ایرانسل چی میتونه باشه ؟؟؟
همونطوری که بنده در چند صفحه قبل هم گفتم 3G/4G ایرانسل علیرغم سرعت بالای دانلود ولی متاسفانه رو اکثر رینج آی پی هاش مشکل کندی سرعت باز شدن صفحات داره.
بنده از طریق ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در حال پیگیری این مشکل با ایرانسل هستم ولی بعید میدونم به نتیجه ای برسه.
اکثر کاربران از 3G/4G ایرانسل برای دانلود استفاده میکنن و ممکنه اصلا" مشکل کندی سرعت باز شدن صفحات رو تجربه نکرده باشن یا براشون اهمیتی نداشته باشه.
تست 3G ایرانسل در شهر اصفهان با سرور خارج
بسته 20 گیگ 2 تا 6 صبح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا دست ایرانسل با این بسته با صرفه و کیفیت خوب اینترنتش به خصوص کیفیت بالای سرورهای خارج و پینگ خوب خارج درد نکنه ...
با فول کانکشن برنامه IDM سرعت دانلود بین 1.1 تا 1.4 مگ هست دیشب از 20 گیگ حدود 18 گیگ تونستم دانلود کنم ...
اینم تست تک کانکشن ایرانسل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by masoudboy; 07-12-2015 at 04:11.
وای خدای من گفتم که من روستا زندگی میکنم هیچکدوم از اپراتورها اینجا تری جی نشده یه مودم سیمکارت خور دارم با کابل افزایش طول یو اس بی ده متری چهار متر بالای پشت بام نصبش کردم دو خط انتن تری جی ایرانسل اومد فعلا دارم اینجوری استفاده میکنم یه کمک میخاستم به جای این کار چه کاری میتونم انجام بدم آنتن رایتل هم میاد بالا ولی سیمکالرت رایتل رو ریجیستر نمیکنه نمیدونم چرا ... حالا میخام نظرات شما دوستان رو در مورد راهکار واسه دریافت این سیگنال ضعیف داشته باشم
چند روز پیش یه بسته ۳۰ گیگ شش ماه فعال کردم امروز پیغام داده که حجم بسته تمام شده
راهی هست که بشه ترافیک مصرف شده رو چک کرد؟ من نمی دونم چطور ۳۰ گیگ توی چند روز تمام شده اتفاقا توی این چند روز هم اصلا سرعت نسل ۳ و ۴ خوب نبوده
چی بگم من که دیدم از rru معلومه همراه اول هست چون اینجا چند تا تجهیز شده دیدم گفتم نسل 3 رو میگم
ایرانسل معمولا از این نوع rru جایی ندیدم که استفاده کنه چی بگم دوستان بیشتر وارد تر هستن مهندس ها نظر بدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)