تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1724 از 3347 اولاول ... 724122416241674171417201721172217231724172517261727172817341774182422242724 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,231 به 17,240 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

1. Auto
    2. ستاره 99 مربع
    3. mtnirancell
    4. خالی (نمیخواد)
    مرسی، امتحانش میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1. Auto
    2.
    3. mtnirancell
    4. خالی (نمیخواد)
    کشور هم مهم نیست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

امشب یک ترکیب جدید رو امتحان کردم که در کمال ناباوری جواب داد ترکیب مودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تی پی لینک
    در این ترکیب شما خروجی یو اس بی مودم رو به ورودی روتر 3020 می زنید و اینترنت وارد روتر میشه و از طریق اون می تونید با کابل لن و یا وایرلس اینترنت داشته باشید.
    1- مهم ترین مزیت این روش اینه که می تونید از طریق کابل لن اینترنت داشته باشید و این برای بعضی ها یک مشکل بود.
    2- کیفیت اینترنتی که با کابله از وایرلس خیلی بهتره مخصوصا از وای فایی که مودمهای 4 جی می دن
    3- وای فای مودمهای 4 جی خیلی ضعیفه و افت کیفیت در فاصله یه کم زیاد محسوسه اما وای فای این روتر خیلی قوی تره
    4- از طریق همین یو اس بی، مودم هم شارژ میشه

نمونه تست همین ترکیب

ضمنا اگر کسی روتر ای دی اس ال داره که خروجی لنش می تونه به عنوان wan و اکسس پوینت کار کنه می تونه اینترنت مودمش رو که با دانگل یا سیم وصله از طریق وایرلس مودمش شیر کنه. کافی روی مودم و شبکه روتر کلیک کنه و اونها رو بریج کنه البته قبلش باید روتر رو از حالت dhcp خارج کرد و disable کرد. آموزش کامل در
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بهتر نیست برای کاهش هزینه و کابل تو کابل نکردن یدونه E3372 بگیرن دوستان + همین Tplink 3020 ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام . من هم ۴جی ایرانسل دارم هم adsl
    ۴جی ۶ یا ۷ مگ هم میرسه اما adsl
    ۱ مگ هستش. با این حال سرعت باز شدن صفحات و هچنین سرعت تلگرام با ای دی اس ال بسیار بیشتره. سرعت دانلود ایرانسل اما بیشتره. مشکل کندی سرعت باز شدن صفحات با ایرانسل چی میتونه باشه ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . من هم ۴جی ایرانسل دارم هم adsl
    ۴جی ۶ یا ۷ مگ هم میرسه اما adsl
    ۱ مگ هستش. با این حال سرعت باز شدن صفحات و هچنین سرعت تلگرام با ای دی اس ال بسیار بیشتره. سرعت دانلود ایرانسل اما بیشتره. مشکل کندی سرعت باز شدن صفحات با ایرانسل چی میتونه باشه ؟؟؟
    همونطوری که بنده در چند صفحه قبل هم گفتم 3G/4G ایرانسل علیرغم سرعت بالای دانلود ولی متاسفانه رو اکثر رینج آی پی هاش مشکل کندی سرعت باز شدن صفحات داره.
    بنده از طریق ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در حال پیگیری این مشکل با ایرانسل هستم ولی بعید میدونم به نتیجه ای برسه.
    اکثر کاربران از 3G/4G ایرانسل برای دانلود استفاده میکنن و ممکنه اصلا" مشکل کندی سرعت باز شدن صفحات رو تجربه نکرده باشن یا براشون اهمیتی نداشته باشه.

6. این کاربر از iDownload & iGame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

تست 3G ایرانسل در شهر اصفهان با سرور خارج
    بسته 20 گیگ 2 تا 6 صبح

واقعا دست ایرانسل با این بسته با صرفه و کیفیت خوب اینترنتش به خصوص کیفیت بالای سرورهای خارج و پینگ خوب خارج درد نکنه ...
    با فول کانکشن برنامه IDM سرعت دانلود بین 1.1 تا 1.4 مگ هست دیشب از 20 گیگ حدود 18 گیگ تونستم دانلود کنم ...

اینم تست تک کانکشن ایرانسل :

Last edited by masoudboy; 07-12-2015 at 04:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

چی شده ؟ چه کمکی؟
    مودم وایمکس هستش ؟ مودم LTE ؟

وای خدای من گفتم که من روستا زندگی میکنم هیچکدوم از اپراتورها اینجا تری جی نشده یه مودم سیمکارت خور دارم با کابل افزایش طول یو اس بی ده متری چهار متر بالای پشت بام نصبش کردم دو خط انتن تری جی ایرانسل اومد فعلا دارم اینجوری استفاده میکنم یه کمک میخاستم به جای این کار چه کاری میتونم انجام بدم آنتن رایتل هم میاد بالا ولی سیمکالرت رایتل رو ریجیستر نمیکنه نمیدونم چرا ... حالا میخام نظرات شما دوستان رو در مورد راهکار واسه دریافت این سیگنال ضعیف داشته باشم

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

چند روز پیش یه بسته ۳۰ گیگ شش ماه فعال کردم امروز پیغام داده که حجم بسته تمام شده

راهی هست که بشه ترافیک مصرف شده رو چک کرد؟ من نمی دونم چطور ۳۰ گیگ توی چند روز تمام شده اتفاقا توی این چند روز هم اصلا سرعت نسل ۳ و ۴ خوب نبوده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

من رفتم پیششون گفتن ایرانسل ولی نه 3جی میاد نه 4 جی
    چی بگم من که دیدم از rru معلومه همراه اول هست چون اینجا چند تا تجهیز شده دیدم گفتم نسل 3 رو میگم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

محتوای مخفی: سوال 
    کدام شهر هستید؟
    دقیقآ همچین rru در شهر ما بر روی دکل ایرانسل نصب کرده اند.
    ایرانسل معمولا از این نوع rru جایی ندیدم که استفاده کنه چی بگم دوستان بیشتر وارد تر هستن مهندس ها نظر بدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •