داداش ۵۱۲ کیلوبیت میشه ۶۴ کیلوبایت[emoji23] نهایتا بتونن گوگل یه سرچی بزنن یه پیامی بفرستن ! همین و بس
پس همچین فرقی هم ب حالشون نمیکنه خیلی
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
داداش ۵۱۲ کیلوبیت میشه ۶۴ کیلوبایت[emoji23] نهایتا بتونن گوگل یه سرچی بزنن یه پیامی بفرستن ! همین و بس
پس همچین فرقی هم ب حالشون نمیکنه خیلی
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
دست و دلبازی های وب هست دیگه ...براش تبلیغ هم میکنه .. روتون میشه, مثل ایرانسل 5 مگ اینترنت هدیه میده برات مسیج هم میفرسته که فعال شد
دوستان من تازه اومدم های وب چند دفعه هم سوال کردم و کسی جواب نداده ... ما آخر نفهمیدیم این حجم مصرفی رو چجور حساب کنیم ..الان 29 روز هست دارم از های وب استفاده میکنم تو سایت که زده 76 روز.. تو اپ اندروید یه 53 تا دانلود داشتم و یه 4 گیگ هم اپلود که میشه حدودا 57 گیگ ( که فکر میکنم ترافیک بین الملل باشه) تو همون اپ ولی زده ترافیک کسر شده 77 گیگ ( که فکر کردم شاید حجم داخلی و بین المللی رو زده باشه) ... من سرویس 2 مگ با 40 گیگ حجم دارم که هنوز سرعتم 2 مگ هست و نیومده روی 128... توی پنل هم یه 50 گیگ دانلود داشتم و 4 گیگ اپلود که میشه 54 گیگ ...والا قبلا پارس انلاین بودم با نمودار خیلی شیک حجم اینترنت و اینترانت و مجانی رو نشون میداد...الان نمیدونم 54 مصرف کردم یا 57 تا یا 77 تا و اینکه اگه مصرف منصفانم از 40 رد شده چرا سرعتم رو 128 نیست![]()
Last edited by m123f; 11-01-2018 at 17:37.
اپلیکیشنشون قاطی داره
حجم درست رو فقط تو پنل اون بالا میزنه
۱۸:۱۸ دقیقه پایان سرویس من هست و بعدش زنگ میزنم برای جمع آوری
خب دوست عزیز تو پنل زده 50 تا دانلود و 4 گیگ هم اپلود که جمعا میشه 54 گیگ .. حالا این 54 گیگ چقدرش حجم داخلی هست و چقدر اینترنت بین الملل ؟؟؟ اگه همش بین الملل هست با توجه به اینکه من 40 گیگ حجم داشتم خیلی وقت پیش سرعتم باید میومد رو 128...اون بالا هم این و زده![]()
Last edited by m123f; 11-01-2018 at 17:49.
شنیدم جمع اوری سرویس نسبت به گذشته زودتر انجام میشه درسته؟
اینجوری که تو پنل شما زده شما الان 163 گیگ حجم هنوز دارین ! البته به نظرم پنل شما کلا قاطی داره چون روزهای باقیمانده رو هم 17541 روز زده !
اون بالا منظورتون چیه؟
بلعه باید سریع تر انجام بدن
![]()
منظورم همین عکسی که گذاشتم بود از روز اول هم همین 160 گیگ بوده و فرقی نکرده ..قسمت گزارش هم روی هم 54 گیگ حجم کم کرده که نمیدونم داخلی هست یا بین الملل.. هر جا میرم یه چیزی مینویسه اینم قسمت اطلاعات سرویس..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)