اهل کجایی؟رشته ات چیه؟کدوم شرکت افتادی؟ اونا می دونن من کدوم شرکت افتادم یا کدوم منطقه؟![]()
اهل کجایی؟رشته ات چیه؟کدوم شرکت افتادی؟ اونا می دونن من کدوم شرکت افتادم یا کدوم منطقه؟![]()
یه نقر جواب منم بده
سلام داداش برای گرفتن معافیت پزشکی باید سه بارکمیسیون بری و شما دوتاش رو رفتی که تایید کردن این آخریشم که بری ایشالله معافی
هتل سیرجان 6/2 از تهران کسی نیست؟
سلام
من هم 2/6 اعزامم
وسایلهاتو هرچی داری همه رو ببر،چون یوقت ممکنه واسه لباسهات کم مرخصی بدن و ممکنه ارزش اینکه برگردی به خونه رو نداشته باشه،شما بالاخره باید ببری،چه چند روز دیرتر چه چند روز زودتر...
یه مسئله دیگه:
بعضی از دوستان میگن اشکالی نداره که روز اعزام کچل نکرده باشی چون اون روزهایی که واسه لباس بهت مرخصی میدن میتونی بعدا که رفتی کچل کرده باشی،اما پیشنهاد من اینه که قبل از اعزام کچل کن تا راحت باشی،حداقل دغدغه شانه زدن موهات رو نداری
اصلا توی این ایام مو میخواییم چکار...
موفق باشید
دوستان مراحل اعزام به خدمت رو مینویسم اگه نکته ای هست بگید ، ضمن اینکه برای همه کسایی که میخوان درخواست بدن میتونه مفید باشه
1.تکمیل برگ شماره 1 ، 2 و 5
2.مراجعه به پزشک برای معاینه
3.تزریق واکسن مننژیت و دوگانه
4. جمع اوری مدارک ( اصل و کپی کارت ملی ، اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه، اصل و کپی اخرین مدرک تحصیلی ، یک قطعه عکس سیاه و سفید 4*3 )
5.باز کردن حساب عابر بانک سپه
6.تحویل مدارک به پلیس +10
فقط سوالم اینه که همون فرمهای داخل دفترچه رو باید پر کنیم یا باید به پلیس +10 مراجعه کنیم و فرم بگیریم ؟؟ و سوال بعدی اینکه فرم شماره 3 رو نیاز نیست پر کنیم ؟؟
Last edited by majid322; 27-08-2013 at 16:33.
اطراف شیراز، لیسانس برق، نیروگستر، آره قرب مرکز باهات تماس گرفته و حتما میدونن
سلام
منم بعد کلی سوال پرسیدن نیم ساعت پیش دفترچه پر کردم.پس فردا هم میرم واسه المثنی برگ سبز
از همه دوستان که سوالامو جواب دادن ممنونم
همون فرمهای دفترچه رو پر کن کفایت میکنه(یعنی فرم دیگه ای هم نداره)
فرم شماره 3 رو یادم نیست چی بود
سلام اعزامی 2/6 پدافند سمنانم. کلا تو آموزشی و خدمت میشه تیغ برد ؟یا نمیشه ؟اگه ممنوع باشه چجوری پشمارو بزنیم ؟
مخفیانه میشه برد ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)