تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1724 از 1759 اولاول ... 72412241624167417141720172117221723172417251726172717281734 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,231 به 17,240 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

lچند تا سیستم الان به مودم وصله یا فقط با یه سیستم از مودم استفاده میکنید؟
    اگر یه سیستم باشه میتونید از تنظیمات کارت شبکه تنظیم کنید ولی اگر چند سیستم و گوشی باشه باید از خود مودم تنظیم کنید
    گوشی هم هست که طبیعتا دیگه نمیشه از تو شبکه ست کرد و باید مودم باشه
    مودم هم حقیقتش نمی دونم چطوره
    حالا شنبه دوباره با سرپرست فنی isp حرف میزنم ببینم چه میگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اقا لئونارد ورژن دستگاه شما چنده؟

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اقا پویا به نظر شما گرمای مودم به خاطر نویز زیاد هست؟و این مقداری که فرمودید استانداردش باید چند باشه؟مثلا مال شما چنده؟ضمنا من یک سیم تلفن رو به صورت روی کار از اتاق خواب دیگه کشیدم اوردم به اتاق خواب خودم (چون اتاق خواب من پریز تلفنش خرابه )و بعدش به اسپلیتر خود مودم وصل شده و از خروجی اسپلیتر وصل شد به مودمم!ضمنا از دیگر خروجی اسپلیتر که مخصوص خروجی تلفن هست وصل کردم به تلفنم اوایل تلفن کار میکرد ولی الان اصلا کار نمیکنه!!مشکل از تلفن نیست چون چک کردم جای دیگه!به نظر شما علت این مشکلات چیه؟؟

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا پویا به نظر شما گرمای مودم به خاطر نویز زیاد هست؟و این مقداری که فرمودید استانداردش باید چند باشه؟مثلا مال شما چنده؟ضمنا من یک سیم تلفن رو به صورت روی کار از اتاق خواب دیگه کشیدم اوردم به اتاق خواب خودم (چون اتاق خواب من پریز تلفنش خرابه )و بعدش به اسپلیتر خود مودم وصل شده و از خروجی اسپلیتر وصل شد به مودمم!ضمنا از دیگر خروجی اسپلیتر که مخصوص خروجی تلفن هست وصل کردم به تلفنم اوایل تلفن کار میکرد ولی الان اصلا کار نمیکنه!!مشکل از تلفن نیست چون چک کردم جای دیگه!به نظر شما علت این مشکلات چیه؟؟
    نه اصلا نویز ربطی به گرما نداره این رو برای زمان کانکت گفتم. شما بهتره روی یک پریز تلفن و مودم رو باهم وصل نکنی. من مشخصات خطم رو توی تاپیک اسپیدتست گذاشتم صفحات آخرش رو چک کن می بینی. شما با یک پریز سالم مودم رو تست کن ببین چه تغییری می کنه.

استاندارد خاصی هم نداره مقدار SNR هر چی بیشتر باشه بهتره Line Attenuation هم هرچی کمتر باشه بهتره. تو تاپیک نویز خط این مورد نویز رو پیگیر باشید و پست اول اون تاپیک رو بخونید متوجه مقادیر مناسب SNR و Line Attenuation خواهید شد.

احتمالا اشکال از سیم کشی هست چون دانلودت با اینکه 4 مگ ولی SNR اش خوبه ولی آپلودت خیلی کمه.

برای این مورد نویز تو اون تاپیک که مربوط میشه به نویز پیگیر باش ولی گرمای مودم رو اگر طبیعی نیست حتما ببر گارانتی بعد بهشون بگو خودشون هم برات آپدیتش کنند.

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اخه من شهرستان هستم و نمیتونم ببرم گارانتی؟راستی گرمای مودم خودت رو اندازه گیری کردی؟ضمنا من خیلی وقته تلفن رو قطع کردم!راستی نگفتی چرا تلفنم از خروجی اسپلیتر کار نمیکنه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

ضمنا ادرس تاپیک رو میدی؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه XXS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من پارس دارم tplink 8968 هم دارم 2 دقیقه طول میکشه کانکت بشه مودم. من به آخرین ورژن آپدیت کردم البته که شما آپدیت نکردی
    شمااین مودم روازکجاوچطوراپ کردی یه توضیح میدی؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اخه من شهرستان هستم و نمیتونم ببرم گارانتی؟راستی گرمای مودم خودت رو اندازه گیری کردی؟ضمنا من خیلی وقته تلفن رو قطع کردم!راستی نگفتی چرا تلفنم از خروجی اسپلیتر کار نمیکنه؟
    راستش من دماسنج نزدیکم نیست که دماش رو اندازه بگیرم.

احتمالا یا جایی رو اشتباه کردید یا اتصالات تون مشکل داره البته از نویز بالا خط هم می تونه باشه.

شما باید تلفن رو بزنید به قسمت تلفن و مودم رو هم به قسمت مودم و اون سر اسپلیتر رو هم وصل کنید به پریز. البته اسپلیتر با مایکروفیلتر فرق می کنه این رو هم در نظر داشته باشید. این هم آدرس اون تاپیک که برای نویز خط هست:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شمااین مودم روازکجاوچطوراپ کردی یه توضیح میدی؟
    اگر مودم تون ورژن 1 هست لینک آخرین Firmware رو از سایت شرکت سازنده چند صفحه قبل قرار دادم. دانلودش کنید و Extract اش کنید با وین رر یا هر چیز دیگه ای و در تنظیمات مودم SystemTools و FirmwareUpgrade رو بزنید و انتخابش کنید و آپگرید رو بزنید. البته دقت کنید اگر ورژن یک نیست دستگاه تون حتما برید از سایت سازنده Firmware مربوطه رو پیدا کنید. ورژن مودم رو هم اگر زیر مودم رو نگاه کنید روی یکی از همون برچسب ها نوشته شده

موفق باشید

10. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

XXS

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اقا لئونارد ورژن دستگاه شما چنده؟
    Firmware Version:0.6.0 1.3 v0005.0 Build 131226 Rel.33881n

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •