گوشی هم هست که طبیعتا دیگه نمیشه از تو شبکه ست کرد و باید مودم باشه
مودم هم حقیقتش نمی دونم چطوره
حالا شنبه دوباره با سرپرست فنی isp حرف میزنم ببینم چه میگه
گوشی هم هست که طبیعتا دیگه نمیشه از تو شبکه ست کرد و باید مودم باشه
مودم هم حقیقتش نمی دونم چطوره
حالا شنبه دوباره با سرپرست فنی isp حرف میزنم ببینم چه میگه
اقا لئونارد ورژن دستگاه شما چنده؟
اقا پویا به نظر شما گرمای مودم به خاطر نویز زیاد هست؟و این مقداری که فرمودید استانداردش باید چند باشه؟مثلا مال شما چنده؟ضمنا من یک سیم تلفن رو به صورت روی کار از اتاق خواب دیگه کشیدم اوردم به اتاق خواب خودم (چون اتاق خواب من پریز تلفنش خرابه )و بعدش به اسپلیتر خود مودم وصل شده و از خروجی اسپلیتر وصل شد به مودمم!ضمنا از دیگر خروجی اسپلیتر که مخصوص خروجی تلفن هست وصل کردم به تلفنم اوایل تلفن کار میکرد ولی الان اصلا کار نمیکنه!!مشکل از تلفن نیست چون چک کردم جای دیگه!به نظر شما علت این مشکلات چیه؟؟
نه اصلا نویز ربطی به گرما نداره این رو برای زمان کانکت گفتم. شما بهتره روی یک پریز تلفن و مودم رو باهم وصل نکنی. من مشخصات خطم رو توی تاپیک اسپیدتست گذاشتم صفحات آخرش رو چک کن می بینی. شما با یک پریز سالم مودم رو تست کن ببین چه تغییری می کنه.
استاندارد خاصی هم نداره مقدار SNR هر چی بیشتر باشه بهتره Line Attenuation هم هرچی کمتر باشه بهتره. تو تاپیک نویز خط این مورد نویز رو پیگیر باشید و پست اول اون تاپیک رو بخونید متوجه مقادیر مناسب SNR و Line Attenuation خواهید شد.
احتمالا اشکال از سیم کشی هست چون دانلودت با اینکه 4 مگ ولی SNR اش خوبه ولی آپلودت خیلی کمه.
برای این مورد نویز تو اون تاپیک که مربوط میشه به نویز پیگیر باش ولی گرمای مودم رو اگر طبیعی نیست حتما ببر گارانتی بعد بهشون بگو خودشون هم برات آپدیتش کنند.
موفق باشید
اخه من شهرستان هستم و نمیتونم ببرم گارانتی؟راستی گرمای مودم خودت رو اندازه گیری کردی؟ضمنا من خیلی وقته تلفن رو قطع کردم!راستی نگفتی چرا تلفنم از خروجی اسپلیتر کار نمیکنه؟
ضمنا ادرس تاپیک رو میدی؟؟
شمااین مودم روازکجاوچطوراپ کردی یه توضیح میدی؟
راستش من دماسنج نزدیکم نیست که دماش رو اندازه بگیرم.
احتمالا یا جایی رو اشتباه کردید یا اتصالات تون مشکل داره البته از نویز بالا خط هم می تونه باشه.
شما باید تلفن رو بزنید به قسمت تلفن و مودم رو هم به قسمت مودم و اون سر اسپلیتر رو هم وصل کنید به پریز. البته اسپلیتر با مایکروفیلتر فرق می کنه این رو هم در نظر داشته باشید. این هم آدرس اون تاپیک که برای نویز خط هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر مودم تون ورژن 1 هست لینک آخرین Firmware رو از سایت شرکت سازنده چند صفحه قبل قرار دادم. دانلودش کنید و Extract اش کنید با وین رر یا هر چیز دیگه ای و در تنظیمات مودم SystemTools و FirmwareUpgrade رو بزنید و انتخابش کنید و آپگرید رو بزنید. البته دقت کنید اگر ورژن یک نیست دستگاه تون حتما برید از سایت سازنده Firmware مربوطه رو پیدا کنید. ورژن مودم رو هم اگر زیر مودم رو نگاه کنید روی یکی از همون برچسب ها نوشته شده
موفق باشید
Firmware Version:0.6.0 1.3 v0005.0 Build 131226 Rel.33881n
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)