حمید خان میگم این آمپلی پایونییر 3602 که فرمودید برا 6965s میتونم بندازم میشه به جاش یه 5602 پایونیر بگیرم با این باند سر کنم تا جنس co 609 به دستتون برسه دیگه آمپ عوض نکنم ..فقط میخوام بدونم برای باندا مشکلی پیش نمیاد ؟
حمید خان میگم این آمپلی پایونییر 3602 که فرمودید برا 6965s میتونم بندازم میشه به جاش یه 5602 پایونیر بگیرم با این باند سر کنم تا جنس co 609 به دستتون برسه دیگه آمپ عوض نکنم ..فقط میخوام بدونم برای باندا مشکلی پیش نمیاد ؟
نه نیاز ندارم به سیستم قوی فقط به باند احتیاج دارم که کیفیت داشته باشه.شما چه باندی رو پیشنهاد میکنید بوجه هم تا 200-250(بیشترم میتونم خرج کنم ولی فعلا تو این رنج بهم پیشنهاد بدید)محمد جان اگر لینکهای داخل امضاء بنده رو مطالعه نمائید اطلاعات خوبی دستگریتون خواهد شد. من پیشنهاد میکنم حتما این کار رو سر فرصت انجام بدید.
آمپلیفایر یا تقویت کننده صدا از اسمش مشخص هست. سیگنال رو از خرجی پخش میگیره و بعد از تقویت کردن به اسپیکرها و ساب ووفرها ارسال میکنه.
ساب ووفر هم نوعی یاسپیکر هست که طراحی شده برای تولید صدای باس عمیق و اجرای فرکانسهای زیر 100HZ
سلام دوستان من می خوام یه هد تصویری که gps داره واسه ماشینم بگیرم می خواستم بدونم پیشنهاد شما چیه ؟؟؟؟
اگه قیمت پایین باشه بهتره .....
در ضمن ماشینم mvm315 هست
ممنون
Last edited by rubusta; 26-02-2015 at 00:03. دليل: از دوستان کسی نیست که بنده را رهنمایی کنه ؟؟؟
معذرت به خاطر فارسی ننوشتن و مرسی از اینکه پاسخ دادین
خب اگه ممکنه یه مقایسه بین همین مدل اینفینیتی و جی بی ال gt5-12 بفرمایید که مدل بدون باکس جی بی ال ۱۲۰۴ است، ولی خب نهایتا خیال دارم یکی از این دو مدل رو در باکس بذارم و استفاده کنم.
یه مقایسه کیفیتی و نوع ایجاد بیس میخواستم کنید. با تشکر
مرسی از راهنمایی شما
ببخشید من اصلا سر در نمیارم از اینت چیزا
پخشش 8350 هستش
یعنی باید آمپشم عوض کننته واسه 6975؟؟
نمیتونه رو یه ساب استفاده کنه واسه بانداش به آمپ دیگه بگیره؟
میگه نمیخوام زیاد خرج کنم نهایت تا 500 تومن با کمتر واسه یه ساب و آمپ
ماشینش 405 و بیشتر بیس واسش مهمه
سلام
آمپ 8604 پایونیر ساب باکس هم پایونیر TS-WX 305 B
آمپ 470 و باکس هم 300 تومن.
ولی آمپ رو خیلی بهتون توصیه نمیکنم. یعنی بهتره یه آمپ بهتر بگیرید.
اسپیکر ها رو SPR-13C بگیر.خواستی منم هم میتونم برات تهیه کنم.
اگر بیس خوب میخوای باید یا 9*6 بگیری و یا ساب. اسپیکر 16 سانتی بیس خوبی نمیتونه اجرا کنه.
بله 5602 بهتره.ولی من پیشنهاد میکنم ،حالا که میخواید co بگیرید بهتره از آمپلیهای خود گلیدن برای درایو کردنش استفاده کنید،خیلی عالی با اسپیکرهاشون مچ میشه.5602 برای اسپیکرهای معمولی خوبه.
6965V2 بدون امپ هم صداش بد نیست.
دوست عزیز باید از همین کالاهی چینی استفاده کنید.اگر بخواهید برند تهیه کنید هزینه خیلی بالا میره.
خواهش میکنم.
هر دو در یه حد هستند.البته من از روی پارامترها دارم عرض میکنم. 120.3 هست تو بازار؟
شاید اینفی کمی بهتر باشه. 50 وات هم قویتره.
اگر بیس خوب و کیفیت بالا میخواید ساب بهتر هم هست.هلیکس سابهای عالی داره.هم با باکس فابریک و هم بدون باکس.
بله آمپ قوی نیاز داره این اسپیکر.
خیر برای ساب نمیتونند استفاده کنند.
با 500 هیچی نمیشه گرفت مگه کالاهای فیک که اونم هزینه نکندد خیلی بهتره.
مرسی داداش...ببخشید بازم سوال:
1-اینکه گفتی دو جفت باند منظورت 4تا هست؟یعنی 2تا واسه تاقچه و دوتا واسه درهای جلو؟یعنی به درهای جلو هم راحت نصب میشه این باندا؟
2-اگه بخوام 6*9 بزارم هم میشه یک مدل خوب 6*9 هم بگی؟
3-پخش بلوتوث دار پایونر بهتر از این نیست؟تا800 تومن؟(اگه کلا ضبط و باندم تا 1200 هم بشه اشکال نداره.)
سلام
1- بله دیگه.بله تو جای فابریک نصب میشه. ولی من جای شما بودم اون قاب مشکیها رو در می آوردم و سایر 16 حد اقل برای درهای جلو نصب میکردم.
2-آلپاین SPR 69
3-بستگی به نیاز شما داره.میتونید X6750BT بگیرید حدود 400 یا X8650BT حدود 500
اگر بلوتوث دار میخوای من 7056 کن وود رو پیشنهاد میکنم. 565 تومن
حمید خان سلام....یه بنده خدایی پیام داده یه co609 داره آکبنده اینطور که خودش میگه 520 خریده و الان 480 میفروشه ..میخواستم بدونم اصل و فرع این مشخص میشه ؟ اصلا تقلبی داره؟ اون سری تولید که کیفیتشون پایین بود و شما به مسوولین شرکت هم اعلام کرده بودین مشخصه و رده تولیدی خاصی داره چک کنم!!
نوشته شده توسط rubusta مشاهده تاپيکسلام دوستان من می خوام یه هد تصویری که gps داره واسه ماشینم بگیرم می خواستم بدونم پیشنهاد شما چیه ؟؟؟؟اگه قیمت پایین باشه بهتره .....در ضمن ماشینم mvm315 هست ممنوندوست عزیز باید از همین کالاهی چینی استفاده کنید.اگر بخواهید برند تهیه کنید هزینه خیلی بالا میره.می خواستم بدونم اگه بخوام ضبط اصلی بگیرم چه مدل و مارکی هست و چه قیمت ؟؟؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)