برای من که هنوزم روی adsl2+ لینک نمیگیره و فقط روی G.dmt اوکی هست
برای من که هنوزم روی adsl2+ لینک نمیگیره و فقط روی G.dmt اوکی هست
امه جمعآوری 3 روز پس از عدم تمدید سرویس به مخابرات ارسال میگردد.
واقعا بعد س روز تمدید نکنیم جمع میشه!!!!؟
شرکتای دگه هم اینطوریه؟
عمرا اگر جمع بشه. ولی اگر تا دو سه ماه تمدید نکنی شاید جمع بشه.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
نه 3 روز نیست ...
من بعد از اتمام سرویسم 20 روز تمدید نکردم ولی نامه جمع آوری ارسال نشد
فقط از های وب sms میومد و تماس میگرفتن که هر چه زودتر سرویس را تمدید کنید
البته این موضوع مربوط به سرویس های قبلی هست و هرچقدر ستاره بیشتری داشته باشی های وب دوست نداره از دستت بده ...![]()
Last edited by EhsanCPU; 10-01-2018 at 15:17.
چرا به حجم فشفشه ها اضافه نمیکنه
جالبیش اینجاس که پنل سرعت بالای ۴ مگ برای ثبت سفارش تو مرکز ما نداره
خداروشکر که فروش مرکز مارو بست این دزد
داداش فیلمشونه تا قبل اون خونه همسایه سرویس قدیمی داشت سرعت تا 16 باز بود الان روی همون پنل سرعتای بالای 4 مگ وجود نداره نمیدونم چه سیاست کثیفی پشت این ماجراست شاید میخواد فشفشه بفروشه یا...![]()
الان ی ماهه دارم میگم اقا کی میخواین پنل برنامه اپ اندروید رو درست کنید میگه مشکلی نداره و از سایت اصلی چک کنید!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا اپ اندرویدیش از یک نظر درسته.
چون در ظاهر ماجرا حجم سرویسا نامحدوده ، بازم میتونی با سرعت کف 16kBدانلود کنی. ولی خب خیلی مزخرفه. بهتره همون حجم پر سرعت و تو اپ اندرویدش بزنه.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
این رو تو کانال تلگرام های وب زده بود... تغییرات در سرویسهای غیر حجمی 8Mbps و 16Mbps:
کلیه مشترکین گرامی که از سرویس 8Mbps غیرحجمی استفاده میکنند پس از اتمام حجم مصرف منصفانه خود سرعت دریافت آنها بجای 128Kbps، سرعت 256Kbps خواهد بود؛
مشترکینی که از سرویس 16Mbps غیرحجمی استفاده میکنند پس از اتمام حجم مصرف منصفانه خود سرعت دریافت آنها بجای128Kbps، سرعت 512Kbps خواهد بود.
لازم به ذکر است این تغییرات برای مشترکینی که قبلاً هم این دو سرویس را خریداری کردهاند اعمال میشود.
سرویسهای +ADSL2 غیرحجمی هایوب؛ سرویس 16Mbps با حجم مصرف منصفانه ۱.۱۰۰ گیگ ۸۰ هزار تومان، اطلاعات بیشتر در مورد این سرویسها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)