خرید سرویسهای گرانتر جدید بخاطر دانلود شبانه بصرفه نیست چون اغلب روی 1 مگ ثابته
کاربر اگر بفکر سرعت و کیفیت بالا و یا در آرزوی نرخ عادلانه و مقرون بصرفه باشه در هر حال سراغ مخابرات نمیاد. میره 3g/4g ایرانسل
خرید سرویسهای گرانتر جدید بخاطر دانلود شبانه بصرفه نیست چون اغلب روی 1 مگ ثابته
کاربر اگر بفکر سرعت و کیفیت بالا و یا در آرزوی نرخ عادلانه و مقرون بصرفه باشه در هر حال سراغ مخابرات نمیاد. میره 3g/4g ایرانسل
این عکس مال کدوم سایته؟
دوست عزیز تو کجا دیدی این طرح رو ؟من که هرجا رو گشتم همچین طرحی رو ندیدم تو سایت خود مخابرات خراسان رضوی هم همچنان همون طرح زمستانه است
از روی pdf عکس گرفتم .
احتمالا ازجایی که گرفتی مال قبل بوده فایل pdf
چون تو هرجا که من گشتم همچین طرحی نیست قیمت ها و شرایط ه تو این عکس شما شبیه کمپین های سال های قبله احتمالا مال همون زمانه
خخخ داداش حداقل عنوانش رو میخوندی طرح بهار تا بهار که دیگه خیلی وقته نیست
الان فقط طرح زمستانه میده که شبانه نداره اینم لینک دانلود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین الان طرح بهار تا بهار داره تو صفحه اصلی مخابرات تبلیغ میشه ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون چیزی که شما تو سایت مخابرات می بینی طرح قرعه کشی هفتگی بین مشترکین مخابرات خراسانه نه فروش اینترنت پیامشم به گوشی مشترکین می فرستن اسمش بهارتا بهاره ولی نه فروش طرح جدید
البته جدا ازاین بحث ها احتمالا برای عید طرح جدید می زارن حالا با چه شرایطی خدا داند
قضیه این قرعه کشی چیه ؟ باید ثبت نام کرد یا خود بخود در قرعه کشی شرکت داده میشه ؟
این سرکت طی 4 سال اخیر بدهیش به دولت 3.5 برابر شده (از 200 میلیارد به 700 میلیارد) فکر نکنم باوجود تبلیغات مذکور در وضعیتی باشه که بتونه قرعه کشی برگزار کنه!!! من هر لحظه منتظرم اعلام ورشکستگی کرده و پول ما رو هاپولی کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)