تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1723 از 2199 اولاول ... 7231223162316731713171917201721172217231724172517261727173317731823 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,221 به 17,230 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

فکر نمیکنم مشکل شما به همین راحتی حل بشه.اگه امکان گرفتن adsl داری این کار رو بکن وگرنه باید مودم بیرونی بگیری تا براحتی به بهترین دکل متصل بشی.
    مودم بیرونی که فروشش متوقف شده مگر اینکه دست دوم گیر بیاره که در اینصورت صد در صد صاحب اول و اخرش خودشه و میمونه رو دستش اونهم بالای 300 قیمت داره دست دومش گذشته از اینها مودم بیرونی از لحاظ گیرندگی تفاوتی با مودم داخلی نداره فقط چون در ارتفاع قرار میگیره سیگنال بهتر میشه همین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    وقتتون بخیر
    دوستان چند تا سوال داشتم در مورد مودم جیبی مبین نت :
    1-این نواحی تحت پوشش به روز هست.؟؟... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟
    2-اون نواحی که دورش خط کشیده چی هست؟پوشش میده تو اون نفاط؟مثل میدان آزادی تهران ؟ آزادی خط میده؟؟
    3-میشه بفرمایید به طور متوسط سرعت متوسط دانلود با مودم جیبی مبین نت با سرعت طرحهای 512 و 1024 و 2048 چنده؟مثلا همون حوالی ازادی؟
    4-خیلی ها هستند توی اینترنت مودمشونو میفروشند.من اگر بخوام یکدونه دسته 2 بخرم اگر به نام طرف باشه و سند تغییر نکنه مشکلی پیش نمی آد؟حضور شخص الزامی هست برای تغییر سند؟من تهران باشم و طرف مشهد چطور میشه اون وقت؟
    5-برای خرید طرح 2048 باید کپی کارت دانشجویی داشته باشی؟فقط کپی اش؟
    6-به فرض من یک طرح میخرم 512 یک ماهه.بعد از 4 روز میشه تبدیلش کنم به 2048؟

خیلی خیلی ممنونم

پروفشنال mojtaba0007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    وقتتون بخیر
    دوستان چند تا سوال داشتم در مورد مودم جیبی مبین نت :
    1-این نواحی تحت پوشش به روز هست.؟؟... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟
    2-اون نواحی که دورش خط کشیده چی هست؟پوشش میده تو اون نفاط؟مثل میدان آزادی تهران ؟ آزادی خط میده؟؟
    3-میشه بفرمایید به طور متوسط سرعت متوسط دانلود با مودم جیبی مبین نت با سرعت طرحهای 512 و 1024 و 2048 چنده؟مثلا همون حوالی ازادی؟
    4-خیلی ها هستند توی اینترنت مودمشونو میفروشند.من اگر بخوام یکدونه دسته 2 بخرم اگر به نام طرف باشه و سند تغییر نکنه مشکلی پیش نمی آد؟حضور شخص الزامی هست برای تغییر سند؟من تهران باشم و طرف مشهد چطور میشه اون وقت؟
    5-برای خرید طرح 2048 باید کپی کارت دانشجویی داشته باشی؟فقط کپی اش؟
    6-به فرض من یک طرح میخرم 512 یک ماهه.بعد از 4 روز میشه تبدیلش کنم به 2048؟

خیلی خیلی ممنونم
    1. تقریباً به روز هست
    2.توی اونجایی که خط کشیده و سبز پر رنگ هست خوب آنتن میده و با جیبی هم میشه اینترنت گرفت بیرون خط که سبز کم رنگ هست آنتن ضعیف هست و ممکن هست که با جیبی نتونید وصل شید. مثلاً میدون آزادی توی سبز کم رنگ هست و احتمالاً نمیتونید با جیبی وصل شید. برای استفاده خوب در اون نقاط باید از مودم بیرونی استفاده کنید.
    3.توی ساعات غیر رایگان: 512:64KB 1024:128KB 2048:256KB در ساعات رایگان هم حداکثر سرعت این هست ولی ممکن هست کمتر هم بشه و با قطعیت نمیشه گفت.

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

عزیز بعضی از دوستان که میگی شامل هزاران کاربر در مناطق مختلف شامل لشکر. کمپلو. خشایار.سه راه. چهارصددستگاه
    ای بابا کاریش نمیشه کرد نه دکلا درست میشن
    نه مودم را پس میگیرن

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

من تعجب میکنم چطور از اونجا به دکل کمپلو وصل میشن من خودم در منطقه لشکر هستم انتن به زور دارم
    دوست عزیز خوده پشتیبانی بهم گفت در حالی که 3دکل نزدیک خونه ما خاموش هست

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

همونطور هم که از تو نقشه مشخصه همه کاربرای این مناطق مشکل ندارند. فقط اونایی که تو نقاط کور هستند این مشکل رو دارند. خود دوست مون هم می گفتن که با سیگنال ضعیف از 400 دستگاه به دکل کمپلو وصل میشن.
    دوستانی که مشکل دارن با مبین نت مخصوصا توی اهواز خودتوت را خسته نکنید مبین نت کاری واسه مشکل شما نمی کنه 2راه داری یه بی خیال مبین دزد میشه میری سراغ adsl2
    یا شکایت به سازمان تنظیم مقررات وارتباط رادیویی شدیدا برخورد میکنه با شرکتای سیرویس دهنده اینترنت
    برو به این سایت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از ham33d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستانی که مشکل دارن با مبین نت مخصوصا توی اهواز خودتوت را خسته نکنید مبین نت کاری واسه مشکل شما نمی کنه 2راه داری یه بی خیال مبین دزد میشه میری سراغ adsl2
    یا شکایت به سازمان تنظیم مقررات وارتباط رادیویی شدیدا برخورد میکنه با شرکتای سیرویس دهنده اینترنت
    برو به این سایت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان لینکی که دوستمون گذاشتن خیلی راحته، یه فرمه که می‌تونین پر کنین و شکایت فرستاده میشه نیاز به کار خاصی نیست (من قبلا ایمیل میزدم) باور کنید اگر تعداد شاکی‌ها زیاد بشه اتفاقای خوب میافته اینکه صرفا بگیم مبین‌نت فلان کرد و بهمان کرد و ... هیچی درست نمیشه. اینهمه پول میدیم حقمون رو میخوایم...

9. 2 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان عزیز شکایت 1 نفر 2 نفر فایده نداره حداقل باید 10 الی 15 نفر باشیم
    مطمئن باشید ضرر نمی کنید

11. این کاربر از ham33d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کدوم یک از طرح های نامحدود مبین نت خوبه بگیرم ؟؟؟ دوستانی که استفاده کردن از نامحدود مبین یه راهنمایی کنن ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

کدوم یک از طرح های نامحدود مبین نت خوبه بگیرم ؟؟؟ دوستانی که استفاده کردن از نامحدود مبین یه راهنمایی کنن ممنون
    اصلا به سمت طرح های نامحدود 24 ساعته با ضریب اشتراک 1 به 10 نرو سرعت در حد دایل اپ هست و دور ریختن پول ولی نامحدود های اداری از 8 صبح تا 8 شب سرعتشون خوبه و ضریب اشتراکشون هم ا به 4 هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •