خود isp می تونه گتوی من رو عوض کنه ؟
خود isp می تونه گتوی من رو عوض کنه ؟
نه نمیشه شما خودتون باید عوض کنید
مساله اینکه اگه تنظیمات رو دستی کنم اونوقت ارتباط کامپیوتر با نت قطع میشه
چون dhcp ، on هستش
lچند تا سیستم الان به مودم وصله یا فقط با یه سیستم از مودم استفاده میکنید؟
اگر یه سیستم باشه میتونید از تنظیمات کارت شبکه تنظیم کنید ولی اگر چند سیستم و گوشی باشه باید از خود مودم تنظیم کنید
سلام
شما که صفحه مودم رو باز کنی همون صفحه اول، اولین جدول یعنی همون قیمت DSL مشخصات خط تون هست ازش عکس بگیرید تا بهتون بگم نویزش چطوریه.
برای تنظیمات هم قسمت Network رو که کلیک کنید Wan Settings به طور پیش فرض فعاله همون جا گزینه Edit رو بزنید تمام مشخصاتش میاد. ازش عکس بگیرید.
اگر می دونید بعد نمی تونید دوباره تنظیمش کنید بهتره آپدیت نکنید ولی تنظیمش اصلا سخت نیست. از قسمت Quick Setup هم می تونید خیلی راحت تر تنظیمش کنید یا حتی با سی دی مودم خیلی راحت می تونید تنظیمش کنید.
من های وب هستم. نه دوست عزیز اگر Firmware مربوط به خودش رو درست نصب کنید بهتون قول میدم هیچ مشکلی پیش نمیاد.
کارت گرافیک با مودم فرق می کنه نمیشه مقایسه کرد بعضی از قطعات باید تو دمای بالا کار کنند پس مشکلی براشون پیش نمیاد ولی بعضی از قطعات دماشون باید کم باشه و اگر زیاد بشه مشکل براشون پیش میاد.
در هر صورت باید بررسی بشه ببینید دماش طبیعی هست یا نه. می تونید ببرید گارانتی دستگاه رو شاید واقعا مشکل داشت و قبول کردند براتون عوض کنند
تیک Enable Fullcone NAT رو بردار
اقا پویا نگفتید مدت کانکت دقیق مودم شما چقدر هست؟ضمنا میتونید دما سنج رو روی مودمت با وایرلس روشن بزاری ببینی دماش چقدر هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من منتظر جوابتون هستم!!!
مدت کانکت عرض نکردم 10-15 ثانیه هست. گفتم وقتی مودم و کامپیوتر رو با هم روشن می کنم حدودا 10-15 ثانیه بعد از اینکه سیستم بیاد بالا اینترنت وصل شده. راستش دقیق تست نکردم دفعه بعد اگر یادم بود دقیق تست می کنم.
دماسنج هم الان پیشم نیست بزارید اون رو هم تست می کنم نتیجش رو میگم.
SNR آپلودتون خیلی پایینه و Line Attenuation ـش خیلی بالاست. شاید همین مشکل ساز شده باشه. شما تمام دستگاه ها (تلفن، فکس و...) رو از خط جدا کن و یکبار بدون اینکه نویز گیر وصل کنی به مودم یعنی مستقیم سیم تلفن که میره برای مودم رو به دوشاخه وصل کن و وصلش کن به پریز تلفن تست کن بین اون عدد که الان 6.1 هست و اون که 56.9 هست چند میشه مقدارشون. البته Attenuation به فاصلتون تا مرکز مخابراتی بستگی داره. و یکبار هم همین تست رو با نویزگیر انجام بده و در هر دو حالت از همون صفحه دوباره عکس بگیر اینجا بزار.
من پارس دارم tplink 8968 هم دارم 2 دقیقه طول میکشه کانکت بشه مودم. من به آخرین ورژن آپدیت کردم البته که شما آپدیت نکردی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)