چه تضمینی هست که اگر خط جدید بخرم عین همین از آب در نیاد ؟؟؟
در ضمن رو اون مود بیشترین مقداری که خطم ادا در نیاره آپ میشه !!!! چه فایده داره بشه 3 مگ ولی همش قطع و وصل![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چه تضمینی هست که اگر خط جدید بخرم عین همین از آب در نیاد ؟؟؟
در ضمن رو اون مود بیشترین مقداری که خطم ادا در نیاره آپ میشه !!!! چه فایده داره بشه 3 مگ ولی همش قطع و وصل![]()
گفتم که وضعم خیلی خرابه
بیخیال بابا ایشاللا عوضش تو بهشت یه کابل STM1 کلا میدن دست من که باهاش حال کنم
اما خداوکیلی تو که ساکن تبریزی نباید وضع خطتت این باشه ، من باشم پدر مخابراتو درمیارم
من چون فاصلم با مرکز مخابراتی یخورده زیاده واسه همین نمیشه کاریش کرد
شما اول فیرمویر مودمو آپدیت کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از قسمت Advanced Setup > ADSL مقدار Annex Mode رو فقط A انتخاب کن و تست کن ببین وضع خط بهتر میشه. Modulation رو هم بذار رو حالت ADSL2PLUS
مگه فرقی هم میکنه؟
(خداییش همین الان دیدم مال 2010 هست
چقدر از دنیا عقب بودم و نمیدونستم)
منم حدود دو ساله همیشه از همارا سیستم 128 نامحدود میگرفتم که فک کنم فردا وقتش تموم بشه !
میخوام از این به بعد سرعت 128 با پهنای باند 4 گیگ در ماه و هزینه ی هر ماه 11 تومن بگیرم چون سرعتش حدود 100 (شایدم بیشتر) کیلوبایته هنگام دانلود درحالی که سرعت دانلود من که نامحدود دارم 25 کیلو بایته ! (البته من سرعت رو تو دانلود منیجر میگم)
اولا این سرویسی که شما گفتی دیگه نمیدن!! یعنی حجم 4 گیگ رو برداشتن فقط 2 گیگ دارن برای سرویس 128 یا همون کلاسیک
دوما سرعت این سرویس 250 برا روز هست و 90 برا شب
سوما فکر کنم شما خیلی از سرعت اینترنت عقب موندی که واسه سرعت 100 خوشحالی
خیلی وقته سرعتا بالا رفته که هیچ الان چند ماهی هست سرعتا کمتر از نصف شده و الان همه شاکین
دوستان بیشتر از 10 روز میشه که سرعتم اینترنتم خیلی پائین اومده... سرعت دانلود 20 الی 30 صبانت... جریان چیه؟
سلام دوستان
میخوام اشتباهی رو که من کردم و اینجا به دوستان بگم و امیدوارم هیچکدوم از دوستان اشتباه من و تکرار نکنن !
تقریبا ده روز پیش رفتم دفترمرکزی همارا سیستم میخواستم اینترنت نامحدود بگیرم ازشون هرکاری کردم به من که برای خونه میخواستم اینترنت بالای 128 ندادن !
آخرش راضی شدم به همین 128 که قیمت ماهانش 19000 تومن بود بعد که باهاشون صحبت کردم گفتن سرعت دانلود و روی 32 براتون تضمین میکنیم من هم ندیده 6 ماه ازشون خریدم !
الان فقط من عکس تست سرعتم و میذارم که در بهترین حالت به این شکله :
امیدوارم هیچکدوم از دوستان اشتباه من و مرتکب نشن !
عملا ماهی 19 تومن میدم به مدت 6 ماه و اینترنت ندارم یعنی به هیچ دردی نمیخوره !
الان سوالی که از دوستان دارم اینکه میشه من برم اونجا و بگم یه ماه نشده هزینه یه ماه من و کم کنن و با بقیه پولی که میمونه یه سرویس درست و درمون بهم بدن و اگه زیاد شد من بازم راضیم مابه اتفاوتش و بدم فقط من نمیتونم با این سرعت سر کنم !
![]()
چی شد بچه ها؟
هنوزم من با ۶۰ دانلود میکنم! شما هم اینطور شدبن؟
خوش اومدی ! الان 7-8 روزه صبانتم قاطی کرده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)