تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1723 از 2365 اولاول ... 72312231623167317131719172017211722172317241725172617271733177318232223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,221 به 17,230 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه farzin.jm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فرزین جان من یه سری موارد رو دیگه به خودتون واگذار میکنم. نه اینکه نخوام پست شما رو کامل جواب بدم.دیگه با یه سرچ ساده تو گوگل حتی pdf ساب 3010 در دسترس هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    باکس سیلد حجم خالص 28.30 لیتر.
    دیسپلیسمنت هم 4 لیتر بهش اضافه میشه.
    پس حجم ناخالص باکس جمعا میشه 32.30 لیتر.
    شما باید بر اساس فضای مصندوق عقب ماشینتون باکس رو از نظر طول عرض و ارتفاع محاسبه کنید و بسازید.
    Pdf رو خونده بودم ولی توی یک سری از پست ها گفته بودند که باکس های معرفی شده خود شرکت زیاد جالب نشستند و باکس های طراحی شده با winisd بهترین بخاطر همین از شما راهنمایی خواستم.
    بهر حال از روی همین manual باکس پرتلندش رو ساختم ک حجم خالص حدود 50 لیتر میشه و اگزوز رو هم مطابق همین دفترچه گذاشتم و داخل باکس رو با پشم شیشه گرفتم.
    حالا میخاستم بدونم از کجا میتونم بفهمم ساب درست عمل میکنه یا ن اخه ی نمه زیادی انگار ویره و بیس داره البته نسبت به ساب های هم رده خودش ک من دیدم. بیسش خشک نیست.
    ببخشید اگه سوالاتم خیلی مبتدیانس تازه وارد.بیرونم ک تغریبا هیچکس هیچی سرش نمیشه. تو عباسی نصف بیشتر مغازه ها rms نمیدونستم چیه. 99 درصد هم باکس سیلد و پرتلند رو میگفتن کدنویسی و غیر کدنویسی.
    وگرنه ن مزاحم شما نمیشدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام..حمید خان ممکنه در مورد موجودی کواک co609یه آماری بهمون بدی ؟ امکانش بود شماره تون رو برام پ خ میذارید ؟ ممنون از بذل توجه تون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان،

یه آمپ 4 کاناله JBL قراره از یکی از آشناها برسه، تصمیم دارم باهاش یه نیمچه سیستمی ببندم واسه 206 البته بدون ساب.

هد یونیت Pioneer x9650BT. (سفارش داده شده)

واسه در های جلو کامپوننت Helix E62 C در نظر گرفتم. (قابل تغییر، نظرتون؟)

واسه تاقچه هم باند های Infinity Kappa 693.11i که خیلی تعریفش رو شنیدم و ظاهرا تا حد زیادی زحمت بیس رو می کشه.

نظرتون راجع به این ترکیب چیه؟ با توجه به اینکه سابی در کار نیست، و من از صدای تیز تو گوشی خوشم نمیاد. ترکیب خوبی از بیس و تریبل و شفافیت و تفکیک صدا برام مهمه. سیستم هم فقط جهت لذت بردن داخل ماشین.

البته اینا همش رو کاغذ هست، متاسفانه اینجا معتبرترین سیستم صوتی کار، بیشتر Cadence کار می کنه، و گفت اصلا Infinity رو نمیارم چون تقلبی و بی کیفیت شدن و تیوتر ها می سوزن؟ ولی تو بهرام شاپ خیلی تعریف کردن.

خودش 2، 3 تا باند بیضی Cadence رو پیشنهاد کرد، که من از بینشون از صدای
    Ultra Drive ZRS 69.3 بیشتر خوشم اومد.

ممنون می شم سریع راهنماییم کنید چون دیگه اینقد مطلب خوندم خسته شدم و فردا می خوام به امید خدا ببندم سیستم رو.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

Ba salam khedmate asatid, beine do sabe jbl 1204br va infinity kappa120.3 kodoom behtare? Kolan age mishe ye rahnamaii befarmaiin va ye moghayese daghigh az lahaze ghodrat keifiat va vibre konid lotfan. Merc

داره خودمونی میشه zanes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    مپنون میشم اگه راهنمایی کنید
    یکه تر دوستان من یه پخش 8150 پایونیر با باند 6970v2 با آمپ GM-3500 پایونیر داره و الان میخواد یه ساب و آمپلی اضافه کنه
    شما چی پیشنهاد میدید؟؟ اصلا آمپش واسه بانداش خوبه؟؟ کلا یه راهنمایی کنید.
    یا تشکر

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید جان کدوم یکی از این دو گزینه برای داشتن صدای کیفیتی بهتره؟ یه چیزی باشه که تا ساعتها گوش دادن خسته ات نکنه و سردرد نیاره:
    1- یه جفت خربزه ای اینفینیتی کاپا (صداش تو مایه های هلیکس e69x با یه کم بیس بیشتره) و ساب باکس اینفینیتی 1260
    2- یه جفت میدبیس-یه جفت سوپر توییتر با ساب باکس (یا هلیکس Blue B12E
    یا اینفینیتی 1260)
    آمپ چهارراهه هلیکس Match MA 40FX
    آمپ مونو JBL GTO 301 (در صورت نیاز)
    آیا بستن آمپ پشت صندلی پشت بهش آسیب نمیزنه؟
    سلام خدمت دوستان و سروران گرامی.
    از اینکه چند رو نتونستم خدمتتون باشم از همگی عذرخواهی میکنم.
    بنده خودم اگر باشم هیچ گدام رو منظور نظر ندارم.من ترکیبی از کامپوننت +ساب ووفر رو پیشنهاد میکنم.
    اما بین این دو با توجه به اینکه اینفینیتی جزو کیفیتی ها بوده (البته این جدیدا دیگه اون کیفیت قدیم رو نداره) من تصور میکنم گزینه 1 بهتر باشه.
    حميد جان پس من با اطمينان برم سراغ آلپاین SPG-69C3؟
    قيمتش چنده؟
    اگخ زماني بخام آمپلي اضافه كنم اين كم نمياره؟
    قیمت رو ندارم ولی با آمپ هم مچ میشه.
    من اصلا سر رشته ای ندارم در این مورد میشه یه توضیحی بدید در مورد آمپلیفایر و ساب ووفر و کارش؟
    محمد جان اگر لینکهای داخل امضاء بنده رو مطالعه نمائید اطلاعات خوبی دستگریتون خواهد شد. من پیشنهاد میکنم حتما این کار رو سر فرصت انجام بدید.
    آمپلیفایر یا تقویت کننده صدا از اسمش مشخص هست. سیگنال رو از خرجی پخش میگیره و بعد از تقویت کردن به اسپیکرها و ساب ووفرها ارسال میکنه.
    ساب ووفر هم نوعی یاسپیکر هست که طراحی شده برای تولید صدای باس عمیق و اجرای فرکانسهای زیر 100HZ
    سلام بر اساتید فن
    با توجه به جمع گرم و صمیمی که بین دوستان دیدم امیدوار شدم که بتونم از نظرات ارزشمند دوستان استفاده کنم.
    ماشین بنده مگان هست و تا هفته پیش که سارقین عزیز زحمت بکشند، هد یونیت پایونیر AVH8450 داشتم.
    توی این مدت بلندگوهام کوآکسیال پایونیر توی در جلو بود و یه ساب به خروجی مستقیم ضبط وصل بود.
    الان با توجه به مطالعاتم از صحبت های اساتید قصد دارم هزینه خاصی برای هد یونیت نکنم و بجاش یک ساند پروسسور تهیه کنم.
    ممنون میشم که اساتید بنده رو راهنمایی کنند و از نظراتشون بنده رو بی نصیب نگذارند.
    در حال حاضر یک ضبط JVC KD-AVX44 دارم که قصد دارم ازش بعنوان هد یونیت سیستم استفاده کنم.
    ساند پروسسور هم میخوام Audison bit one بگیرم.
    یک عدد آمپ ووچه 5.1 کانال هم میخوام بگیرم و از دوتا خروجیش برای دو تا کامپوننت که برای درهای جلو، دوتای دیگه برای تیوتر های جلو و از خروجی آخرش برای ساب استفاده کنم.
    در عین حال یه آمپ اودیسان 2 کانال هم بگیرم برای دو تا باند مید رنج جلو.
    خروجی RCA ضبط رو می خوام بدم به bit one و از bit one بدم به آمپ ها
    نظرتون راجع به این ستاپ چیه؟ چه کامپ و یا اسپیکر ها و یا سابی برای این سیستم پیشنهاد می کنید؟
    با توجه به اینکه نمیخوام برش کاری کنم سایز باند جلو 13 سانت میشه اجبارا.
    با تشکر
    دوست عزیز پروسسور دستگاه خوبیه و کیفیت صدا رو بسیار بالا میبره.در حال حاظر اسپیکر 13 خوب تو بازار نیست. باید صبر کنید تا چند ماه آینده بار گلیدن برسه تا بتونید سایز 13 خوب تهیه کنید.
    ضمنا بیت وان و بیت 10 هم از رده خارج شده و داره مدلهای جدید جای اون قرار میگیره. یه سر به سایتشون بزنی بد نیست.اگر میخواهید هزینه کنید کالای به روز تهیه کنید.این نظر شخصی بنده هست.
    ضمنا شرکت هلیکس هم تا 10 روز آینده داره یه پروسسور حرفه ای میاره.از بین وان خیلی بهتره.عجله نکن بزار بارشون برسه.
    سلام خدمت دوستان دوتا سوال از اساتید عزیز داشتم
    1-ماشین بنده پراید است و میخوام فقط باند 718 بگیرم که دوتا مدل دوتا بازار است یکیش همون پشت ابی است که تو توپخانه قیمت دارم 230 تومان و دیگری مدل 718ex است که اونم 260 تومان است بعضی ها میگن 718ex سفارش ایران است و از
    718 پشت ابی ضعیف تر است به نظرتون کدومش بهتره
    2-برای ماشینم میخوام کلا تا 250 تومان برای ضیط و یک امپلی 2 کاناله قیمت پایین و خوب و باند 718 بگیرم یعنی ساب نمیخوام به نظرتون ظبط جی وی سی یا پاییونیر یا کنوود بگیرم و همین طور چه امپلی بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام
    718 بهتره.
    پخش رو کن وود بگیر.خیلی نمیتونی با این بودجه روی انتخاب آمپ مانور بدی.یه کن وود معمولی مثل 526 میتونید بگیرید
    حمید جان سلام
    آقا من دی وی دی پلیر ماشین رو عوض کردم و فابریک خودش رو انداختم
    کسی رو نمی شناسی که دی وی دی پلیر هیوندا ix35 یا همون توسان 2014 را بخواد؟
    هر کار کردم نتونستم برات عکس آپلود کنم.
    سلام
    نه متاسفانه.
    به ساب باکس خوب + آمپ معرفی کنید لطفا ..
    باندام TS-A2013i هست ، پخش JVC هست چهار کاناله ..
    با تشکر
    هزینه؟
    ماشین؟
    سلام ...دوستان میخوام به 6965 s پایونیییر موقتا یه آمپلی وصل کنم...امکانش وجود داره ؟ اگه + بود چه آمپلی بندازم ؟
    پخش پایونییر 4050
    خیلی قوی نیست اغلب بودن امپ نصب میکنند.ولی میتونید یه آمپ سبک مثل 3602 پایونیر براش بگیرید.
    سلام دوستان
    من میخوام واسه ال90 تا 1تومن ضبط و باند بزارم و موارد زیر برام مهمه...
    1- پخش حتما پایونر باشه
    2- به هیچ عنوان نمیخوام حتی یک سوراخ هرجای ماشین باشه(یعنی باند گرد جای باندهای فابریک بخوره)
    3- هنسفری بلوتوث حتما داشته باشه.
    4- از لحاظ کیفیت صدا ،کیفیت و بیس بهتری از صدای ضبط و باند فابریک داشته باشه.
    سلام
    1-پایونیر 6750BT
    2-دو جفت اسپیکر آلپچاین مدل SPG-13C2
    Pdf رو خونده بودم ولی توی یک سری از پست ها گفته بودند که باکس های معرفی شده خود شرکت زیاد جالب نشستند و باکس های طراحی شده با winisd بهترین بخاطر همین از شما راهنمایی خواستم.
    بهر حال از روی همین manual باکس پرتلندش رو ساختم ک حجم خالص حدود 50 لیتر میشه و اگزوز رو هم مطابق همین دفترچه گذاشتم و داخل باکس رو با پشم شیشه گرفتم.
    حالا میخاستم بدونم از کجا میتونم بفهمم ساب درست عمل میکنه یا ن اخه ی نمه زیادی انگار ویره و بیس داره البته نسبت به ساب های هم رده خودش ک من دیدم. بیسش خشک نیست.
    ببخشید اگه سوالاتم خیلی مبتدیانس تازه وارد.بیرونم ک تغریبا هیچکس هیچی سرش نمیشه. تو عباسی نصف بیشتر مغازه ها rms نمیدونستم چیه. 99 درصد هم باکس سیلد و پرتلند رو میگفتن کدنویسی و غیر کدنویسی.
    وگرنه ن مزاحم شما نمیشدم
    قبلا ساب باکسهای شرکتی که واردئ میشد و الان هم وارد میشه مثل کن وود پایونیر کدنس و از این دست کیفیت صداشون خیلی بالا نبود.البته راکفورد از این مقوله مستثنی بود.
    با ورود برندهای مطرحی مثل گلیدن و هلیکس که باکسهای بسیار با کیفیت ساخت بالا و همچنین کیفیت صدای بالا تولید میکنند صرفه به تهیه آنها هست.
    برای سابهای رده پائین چون پارامتهرای جالبی ندارن وقت گذاشتن و طراحی کردن باکس خیلی نیاز نیست. و لذا بهتره همون پیشنهاد سازنده رو انجام بدید.
    در مورد صدا و ویبرهای بودن به خاطر نوع و حجم باکستون هست. کلا باکس پورتد هرچقدر به حاجم خالصش افزوده بشه و فرکانس تیونش هم پائین باشه صدا به سمت Low Bass میل میکنه. اگر شما کوبش دقیق و پانچی مد نظرتون هست باید باکس سیلد رو انتخاب کنید.
    سلام..حمید خان ممکنه در مورد موجودی کواک co609یه آماری بهمون بدی ؟ امکانش بود شماره تون رو برام پ خ میذارید ؟ ممنون از بذل توجه تون
    با توجه به پیگیریهائی که کردم شرکت گفته احتمالا اواخر اردیبهشت یا اوایل خرداد CO 609 موجود میشه. شماره هم pmدادم خدمتتون.
    سلام دوستان،
    یه آمپ 4 کاناله JBL قراره از یکی از آشناها برسه، تصمیم دارم باهاش یه نیمچه سیستمی ببندم واسه 206 البته بدون ساب.
    هد یونیت Pioneer x9650BT. (سفارش داده شده)
    واسه در های جلو کامپوننت Helix E62 C در نظر گرفتم. (قابل تغییر، نظرتون؟)
    واسه تاقچه هم باند های Infinity Kappa 693.11i که خیلی تعریفش رو شنیدم و ظاهرا تا حد زیادی زحمت بیس رو می کشه.
    نظرتون راجع به این ترکیب چیه؟ با توجه به اینکه سابی در کار نیست، و من از صدای تیز تو گوشی خوشم نمیاد. ترکیب خوبی از بیس و تریبل و شفافیت و تفکیک صدا برام مهمه. سیستم هم فقط جهت لذت بردن داخل ماشین.
    البته اینا همش رو کاغذ هست، متاسفانه اینجا معتبرترین سیستم صوتی کار، بیشتر Cadence کار می کنه، و گفت اصلا Infinity رو نمیارم چون تقلبی و بی کیفیت شدن و تیوتر ها می سوزن؟
    خودش 2، 3 تا باند بیضی Cadence رو پیشنهاد کرد، که من از بینشون از صدای
    Ultra Drive ZRS 69.3 بیشتر خوشم اومد.
    ممنون می شم سریع راهنماییم کنید چون دیگه اینقد مطلب خوندم خسته شدم و فردا می خوام به امید خدا ببندم سیستم رو.
    بله اینفینیتی تقلبی و فیکش زیاده.کدنس هم خیلی برند حرفه ای نیست.ضمنا با توجه به نوع ماشین شما اسپیکر 9*6 اون صدائی که تو ماشینهای صدان میده رو نمیده.
    من پیشنهادم یک جفت کامپونت خوب برای جلو و یه ساب هم عقب هست.صداتون خیلی بهتر میشه نیاز به بیضی هم ندارید.
    Ba salam khedmate asatid, beine do sabe jbl 1204br va infinity kappa120.3 kodoom behtare? Kolan age mishe ye rahnamaii befarmaiin va ye moghayese daghigh az lahaze ghodrat keifiat va vibre konid lotfan. Merc
    سلام دوست عزیز.ورودتون رو به جمع p30world خیر مقدم عرض میکنم.خواهش میکنم حتما منبعد فارسی تایپ نمائید.
    این مقایسه درست نیست. چون جی بی ال با باکس فابریک هست و اینفی بدون باکس.
    سلام دوستان
    مپنون میشم اگه راهنمایی کنید
    یکه تر دوستان من یه پخش 8150 پایونیر با باند 6970v2 با آمپ GM-3500 پایونیر داره و الان میخواد یه ساب و آمپلی اضافه کنه
    شما چی پیشنهاد میدید؟؟ اصلا آمپش واسه بانداش خوبه؟؟ کلا یه راهنمایی کنید.
    یا تشکر
    سلام
    پخش 8150؟پایونیر همچین مدلی نداره!!اسپیکر هم 6975V2 هست.
    آمپلیفایرشون که دو کانال هست باید برای ساب یه آمپلیفایر جداگانه تهیه کنه. یا مونو تک کانال یا یه دوکانل که بریج کنه و بده به ساب.ضمنا همین آمپ 3500 هم برای 6975 شون ضعیفه.
    میزان بودجه چقدر هست؟ماشینشون چیه؟چه سبکی موزیک گوش میکنند؟

7. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

ماشین رانا ، هزینه تا 750

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    1-پایونیر 6750BT
    2-دو جفت اسپیکر آلپچاین مدل SPG-13C2
    مرسی که جواب دادی آقا حمید
    ولی اینا که شما گفتی تا 1تومن هنوز جا داره...حتی اگه یکم بالاتر هم بره مشکل نداره...واسه همین میخواستم ببینم آیا میشه با همون شرایطی که قبلا گفتم ضبط و باند بهتری هم بست از اینا که گفتی؟(بیس نرم با کیفیت بالا)
    Last edited by amir9489; 25-02-2015 at 09:35.

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    بنده قصد خرید یه پخش سونی 1150 دارم با قیمت 212 تومان
    گزینه خوبی هست بدون آمپ میخوام استفاده کنم زیاد هم نمیخوام هزینه کنم همین حدود نظر دوستان چیه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ممنونم از اینکه جواب دادین حمید عزیز تا تاریخی که فرمودین صبر میکنم حتما برای تهیه مزاحمتون میشم از همه چیز ممنونم ..از پستهای قبلی شما کاملا استفاده بردم خواهشم اینه که به کار خیرتون ادامه بدین انشاله در تمامی لحظات زندگی سرافراز باشین

12. این کاربر از paksazab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •