الیت بگیرید بهتره ، سه چراغه الان دیگه افسانه ای بیش نیست . گرافیک بازی هاش هم خیلی خوب و قابل قبوله و PC که بتونه با اون گرافیک بازی رو اجرا کنه قیمتش از 800 یورو بیشتره .
الیت بگیرید بهتره ، سه چراغه الان دیگه افسانه ای بیش نیست . گرافیک بازی هاش هم خیلی خوب و قابل قبوله و PC که بتونه با اون گرافیک بازی رو اجرا کنه قیمتش از 800 یورو بیشتره .
Last edited by sonixax; 14-08-2010 at 01:20.
ممنونم
اما الان یه مطلب خوندم که منو به شک انداخت. نوشته بود سرعت اسلیم تو پردازش بیشتر از بقیه مدلهاستحقیقت داره؟
یه سوال دیگه : من کدوم ریجن رو باید بخرم؟
ممنون از کمکتون![]()
من اطلاع زیادی در خصوص این مورد ندارم اگر دوستان میدونن راهنمایی کنن ولی من این رو
میخواستم بگم که در گرفتن کنسول اونم ایکس باکس هیچ شکی به خودت راه نده البته اگه یک
TV فول اچدی داری که چه بهتر در ضمن ریجن اکثر کنسولهای که وارد بازار ایران میشه همه اکثرا
PAL هستن شما هم هنگام خرید پشت جعبه کنسول پایین رو نگاه کن زده PAL و حتما همین ریجن رو بگیر
در ضمن الیت باشه و باید از یک جای معتبر بخری دیگه خیالت راحت واقعا میترکونه![]()
Last edited by pcali; 14-08-2010 at 08:21.
اگه منظورت Forza Motorsport 4 هست ، توی سال 2011 میاد و زمان دقیق تر عرضه مشخص نیست.
فعلا که تو بعضی از تست ها سرعت load بازی ها و همچنین بالا اومدن Dashboard حتی کمتر هم گزارش شده
در کل یکی هستن
سلام.....کسی میدونه فرمون xbox چنده؟ و از کجا میشه خرید؟
قیمتش 55 تومانه و تو مغازه های پاساژ لباف میتونی پیدا کنی
اشتباه نمیکنی؟؟
همه جا 120ته که!!![]()
بله همین قیمته
برای PS2 هم 28 تومانه
این قیمت فروشگاه سونی هست تو لباف
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)