سلام بچه ها من با فوق دیپلم افتادم 05کرمان اعزامی6.1 میخواستم ببینم چه جورجاییه؟مرخصی میدن نمیدن؟ سختگیری میکنن نمیکنن؟ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام بچه ها من با فوق دیپلم افتادم 05کرمان اعزامی6.1 میخواستم ببینم چه جورجاییه؟مرخصی میدن نمیدن؟ سختگیری میکنن نمیکنن؟ممنون میشم راهنمایی کنید
راستی یه سوال دیگه هم داشتم من بیماری پوستی دارم به خاطر همین باید دارو مصرف کنم میخواستم ببینم داروها رو چیکار کنم میتونم ببرم یا کلا نمیشه برد؟
کلن پادگانهای استان کرمان سخت گیرن. 05 هم قبلن خیلی به سخت گیری معروف بوده اما الان دیگه خوب شده. نگران نباش. منم افتادم سیرجان
برادرا مارو دریابین
سلام با من هم تماس گرفتن همین هارو گفتن//..من قرب نوح افتادم شرکت عمران ساحل اگه از دوستان اشنایی ازین شرکت داره ممنون میشم توضیحاتی بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش اداره اجتماعی سازمان وظیفه عمومی ناجا، سرهنگ "رحمان عليدوست" در خصوص جزئيات مربوط به مدت خدمت سربازي، اظهارداشت: مدت خدمت کليه مشمولاني که از ابتداي سال 1391 در نيروهاي مسلح و يگان هاي حفاظتي ، خدمت دوره ضرورت را انجام دهند 21 ماه است.
وي افزود: مدت خدمت دوره ضرورت براي آن دسته از مشمولان که بعنوان امريه در ادارات و سازمان هاي دولتي مشغول به خدمت هستند 24ماه و مدت خدمت سربازاني که در مناطق عملياتي خدمت مي کنند 18 ماه است.
سرهنگ عليدوست يادآور شد: مدت خدمت کارکنان وظيفه غير بومي مشغول به خدمت در مناطق امنيتي غير درگير، عملياتي و بد آب و هوا نيز 19 ماه است.
وي گفت: مدت خدمت آن دسته از مشمولان که درسال 90 و قبل آن به خدمت اعزام شده اند مطابق مقررات سابق (مناطق عادي 18 ماه، مناطق عملياتي 16 ماه و مناطق محروم و بد آب وهوا 17 ماه ) است.
معاون احضار واعزام سازمان وظيفه عمومي ناجا تاکيد کرد: آن دسته از مشمولان که در سال 90 و قبل آن مشغول خدمت بوده و به علت قبولي در دانشگاه از خدمت ترخيص شده اند، در صورت اعزام مجدد 21 ماه خدمت خواهند کرد.
سلام
04 بیرجند 2/6 نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه کسی هم اطلاعاتی درمورد اونجا داره لطفا راهنمایی کنه،چجور جاییه؟
من امریه خاتم گرفتم و برگ سبز هم دارم بهم گفتن 6.2 باید تو اموزشگاه مدرس باشم.
می خواستم بپرسم من چقدر اونجا می مونم؟ موی سر رو باید بزنیم؟وسایل چی ببرم؟ادرس برگه چی می شه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سلامتی داداش
منم خاتمم و مث شما باید 2 شهریور مدرس باشم
10 روز اونجاییم
موی سرو نمیخواد بزنیم اما باید در حد معقول باشه دیگه
وسایل وسایل شخصی و ضروری
آدرس برگه اهمیت نداره اصلا
راستی بچه کجایی؟ رشته؟ مدرک؟ کدوم شرکت افتادی؟
دوستان شماره سپه کارتی که توی برگه ی اعزام نوشته باید شماره حساب باشه یا شماره کارت؟؟؟
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)