تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1722 از 2014 اولاول ... 7221222162216721712171817191720172117221723172417251726173217721822 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,211 به 17,220 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در گفت و گو با فارس
    هدايتي: ترجيح مي‌دهم درباره ماجراي كريمي سكوت كنم
    خبرگزاري فارس: رئيس هيئت مديره باشگاه پرسپوليس گفت: در شرايط كنوني ترجيح مي‌دهم درباره ماجراي عدم بازگشت علي كريمي به تيم ملي سكوت كنم.

حسين هدايتي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره اينكه كريمي گفته هدايتي در جريان اتفاقات رخ داده بين او و دايي است؛ عنوان كرد: همه حرف هايم را درباره مراسم آشتي كريمي و دايي قبلا گفته ام و با توجه به اينكه اتفاق تازه اي رخ نداده ترجيح مي دهم درباره اين موضوع صحبت نكنم.
    وي در خصوص شايعه مشكل علي كريمي با هيات مديره پرسپوليس در خصوص دريافت پيش قرار داد خود گفت: اين موضوع صحت ندارد. كريمي طبق توافقات داخل تيمي با وينگادا كه من در آن دخالت نمي‌كنم برابر صبا بازي نكرد. او حتي يك ريال هم از پرسپوليس طلب ندارد.
    هدايتي درباره شايعه دخالت او براي حضور تروسيه در تيم ملي ايران تصريح كرد: من در اين باره هيچ نقشي نداشته ام. هيچ وقت خارج از حيطه وظيفه خودم عمل نمي كنم. نه از كسي در فدراسيون فوتبال درخواست پست كردم و نه اينكه تروسيه را به فدراسيون فوتبال معرفي كردم. چون شناختي از او ندارم و اين كار را بايد افراد ديگر انجام دهند.
    رئيس هيات مديره پرسپولپس در پايان يادآور شد: چشم انتظار حضور هواداران در ديدار روز چهارشنبه مقابل الغرافه قطر هستيم تا تيم بتواند 3 امتياز شيرين را كسب كند. شكست هاي پرسپوليس هميشه قلب ما را آزرده خاطر مي كند مخصوصا در اين شرايط حساس كه بايد پرقدرت برابر الغرافه قطر قرار بگيريم.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

گزارش تمرين امروز پرسپوليس/
    تذكر كريمي به خليلي و عصبانيت عابدزاده
    خبرگزاري فارس: تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس پس از شكست برابر صباي قم صبح امروز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 10:30 امروز در مجموعه ورزشي خيريه عمل برگزار شد.
    در اين تمرين بازيكنان اصلي پرسپوليس به مدت 50 دقيقه به گرم كردن، حركات كششي و سرعتي زير نظر كاستا پرداختند. بازيكنان ذخيره در بازي مقابل صباي قم نيز به گرم كردن، كار با توپ، حركت بر روي موانع و فوتبال در نيمه زمين در قالب دو تيم پرداختند. يان بازيكنان با زدن استارت‌هاي كوتاه و بلند تمرينات خود را به پايان رساندند.

* مازيار زارع و مسعود زارعي به دليل مصدوميت غايب بودند.

*ابراهيم توره و حميد علي ‌عسگر به دليل مصدوميت دقايقي در تمرين حضور پيدا كردند و سپس محل تمرين را ترك كردند.

*احمد‌رضا عابدزاده از ابتداي تمرين با دروازه‌بانان اختصاصي تمرين كرد. پسر عابدزاده نيز در تمرين امروز حضور داشت.

*ابوالفضل حاجي زاده مدافع تيم فوتبال پاس همدان تماشاگر ويژه تمرين پرسپوليس بود. وي دقايقي با كريم باقري و پژمان نوري گفت و گو كرد.

*مهدي واعظي براي اولين بار در سال جديد به صورت اختصاصي تمرين كرد. همچنين علي كريمي نيز همراه محسن خليلي تمرينات ويژه‌اي را به همراه بازيكنان ذخيره پرسپوليس انجام دادند.

*در حين فوتبال دستگرمي علي كريمي به محسن خليلي تذكر داد تا از بازي نمايشي خودداري كند و به فوتبال بپردازد.

*5 هوادار در تمرين امروز حضور داشتند و نارضايتي خود را از عملكرد روز گذشته تيم اعلام كردند.

*بازيكنان پرسپوليس با لباس‌هاي جديد تمرين كردند.

*در انتهاي تمرين علي كريمي در پاسخ به خبرنگاران كه از او درباره غيبت در تمرينات پيش از بازي با صبا پرسيدند؛ جوابي نداد.

*احمد‌رضا عابد‌زاده باز هم از دست يكي از رسانه‌هاي ورزشي ناراحتي خود را اعلام كرد. او معتقد بود اين رسانه در خصوص درگيري او در بازي روز گذشته دروغ نوشته است.

*تمرين تيم فوتبال پرسپوليس ساعت 12:30 دقيقه به پايان رسيد و صبح فردا پيگيري مي‌شود.
    انتهاي پيام/

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

با اشاره به نيمكت‌نشيني‌ در پرسپوليس
    بادامكي:‌ در پايان فصل همه چيز را افشا مي‌كنم
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: دوست ندارم وارد حاشيه شوم اما نيمكت نشيني من فوتبالي نيست.

حسين بادامكي در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: هميشه پرسپوليس را دوست داشته ام. اگر جز اين بود با اين تيم قرار داد نمي بستم و الان در تيم هاي ديگري بازي مي كردم.
    وي افزود: سكوت را در حال حاضر دوست دارم اما نيمكت نشيني من فوتبالي نيست و به مسائل ديگري ارتباط دارد.
    بادامكي ادامه داد: درد دل و حرف هايم را انتهاي فصل مي زنم و همه چيز را افشا مي كنم تا همه متوجه شوند در پرسپوليس چه اتفاقي افتاده كه حتي من در بعضي از بازي ها در ليست 18 نفره نيز حضور ندارم.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

وينگادا در گفت و گو با فارس:
    نمي‌دانم چرا عملكرد بازيكنان پرسپوليس در ايران و آسيا تفاوت دارد
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: دليل تفاوت عملكرد بازيكنان پرسپوليس در ايران و آسيا را نمي‌دانم.

نلو وينگادا در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: از لحاظ دفاعي مشكلي نداريم و تنها مشكل بزرگ پرسپوليس نبود يك بازيكن تمام كننده در خط حمله است. مي‌توانيم با قدرت بگوييم كه در هنگام دفاع خوب عمل مي‌كنيم اما مشكل بزرگ پرسپوليس در زدن ضربات آخر است. ما در اين پست بازيكن حرفه‌اي نداريم. خوب فرصت خلق مي‌كنيم ولي در نزديكي دروازه عملكردمان با استرس همراه مي شود تا باعث شود گل نزنيم.
    وي ادامه داد: 35 گل خورده در 31 بازي براي يك خط دفاعي آمار خوبي نيست اما اين گل‌ها فقط در زمان من وارد دروازه پرسپوليس نشده است. به همين دليل من درباره مسائل و اتفاقات قبل از حضورم حرف نمي‌زنم.
    وينگادا در خصوص بازي روز گذشته برابر صباي قم گفت: اگر بازيكنان خوب نبودند مثل بازي با مقاومت سپاسي از يكسري انتقاد كردم اما روز گذشته تنها كاري را كه انجام نداديم گلزني بود. صبا با توجه به فرصت‌هاي كمي كه داشت تمام كننده‌هاي باهوشي داشت و بهتر است به اين نكته دقت بيشتري داشته باشيم.

اين مربي يادآور شد: در مورد فرد خاصي هيچ وقت انتقاد نمي كنم و حرف نمي‌زدم. معتقدم اگر تيم باخته همه مقصر هستيم. قبول دارم مطبوعات و مردم از عملكرد ما انتقاد مي كنند چون واقعا براي من جاي سئوال دارد كه چرا بايد برابر الشارجه و الشباب در ليگ قهرمانان آسيا آنطور زيبا و حرفه‌اي بازي كنيم اما در ليگ برتر ايران اينقدر متفاوت باشيم.
    وينگادا در جواب اين سئوال كه آيا خودش درباره تركيب پرسپوليس تصميم مي گيرد؛ گفت: من و دستيارانم با هم تصميم مي‌گيريم. من دو ماه است كه در ايران هستم و شناخت كافي از بازيكنان دارم. مطمئن باشيد بهترين‌ها وارد زمين مي‌شوند. براي من اهميت ندارد كه فلان بازيكن در سال قبل جزو بهترين‌ها بوده چون من فقط به حال حاضر پرسپوليس و شرايط فعلي كار دارم و گذشته به من ربطي ندارد.
    سرمربي پرتغالي پرسپوليس تاكيد كرد: مطمئن باشيد نتايج بد پرسپوليس و سقوط به رده ششم در كارنامه من نيز تاثير‌گذار است. من همانند ساير پرسپوليسي ها ناراحتم اما بايد از اين اشتباهات درس بگيريم و به فكر اين بود كه در ليگ قهرمانان آسيا آنها را تكرار نكنيم.
    وينگادا در خصوص شكست تيم ملي ايران برابر عربستان خاطرنشان كرد: من فقط به پرسپوليس فكر مي‌كنم اما تيم ملي ايران هنوز فرصت حضور در جام جهاني را دارد و خود مي تواند سرنوشت خودش را رقم بزند. پتانسيل فوتبال ايران بالاتر از نتايج چند مدت گذشته‌اش است.
    وينگادا عنوان كرد: براي كمك به تيم ملي ايران آماده هستم و در اين خصوص مشكلي ندارم اما هدف اول من موفقيت اين تيم و شاد كردن دل هواداران و مسئولان باشگاه پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا است.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

با اعلام سازمان ليگ
    ساعت ديدار پرسپوليس و پيكان تغيير كرد
    خبرگزاري فارس: ساعت بازي ديدار تيم هاي فوتبال پرسپوليس و پيكان قزوين از هفته سي و دوم تغيير پيدا كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار پرسپوليس و پيكان قزوين از ساعت 18:45 روز يكشنبه 23 فروردين برگزار مي شود.
    پيش از اين قرار بود اين ديدار ساعت 16:45 برگزار شود.
    ساير بازي هاي هفته سي ودوم ساعت 16:45 برگزار خواهد شد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با اشاره به نيمكت‌نشيني‌ در پرسپوليس
    بادامكي:‌ در پايان فصل همه چيز را افشا مي‌كنم
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: دوست ندارم وارد حاشيه شوم اما نيمكت نشيني من فوتبالي نيست.

چقدر حرف مفت میزنه
    از اول فصل فقط یه بازی خوب بازی کرده تو بقیه بازی ها افتضاح بوده بعدش میخواد افشاسازی هم بکنه

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

پرسپولیس – سپاهان؛ دهم اردیبهشت در آزادی

از سوی فدراسیون فوتبال برنامه دور اول از مرحله دوم از بازي هاي جام حذفي باشگاههای كشور اعلام شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، پنجشنبه دهم ارديبهشت ماه بازي هاي جام حذفي باشگاههای فوتبال کشور پیگیری می شود که طی آن تیم پرسپولیس در ورزشگاه آزادی تهران میزبان سپاهان است. برنامه اين ديدارها به شرح ذیل اعلام شد:

پنجشنبه 10/2/1388

پرسپوليس – سپاهان - ساعت 16:30 - مرحله يك هشتم نهايي – آزادي - تهران

مس رفسنجان - استقلال تهران - ساعت 17:15 - مرحله يك شانزدهم - نوش آباد - رفسنجان

صباي قم - شموشك نوشهر - ساعت 17:15 - مرحله يك هشتم نهايي - يادگار امام - قم

برق شيراز - راه آهن - ساعت 17:15 - مرحله يك هشتم نهايي - محل برگزاري مسابقه متعاقبا اعلام مي شود.

پروفشنال آنتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    دهات

پيش فرض

تو شيراز به ايم مدل عقب مو ميگن دم كفتري

كلا بازيكن خاصي نيست يادامكي،اگه اولروم يا جباري يا تيموريان رو همون فصل به جاي اين يكي خريده بوديم الان خيلي جلوتر بوديم
    دوست عزیز درسته که هیچکس الان نقش بادامکی را نداره
    ولی انصافا در دوران دنیزلی یکی از بهترین بازیکنان پرسپولیس بود ولی پارسال با آمدن آقایی نیمکت نشین شد و خراب شد

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

معرفی سومین حریف سرخپوشان

تیم فوتبال پرسپولیس برای ادامه صدرنشینی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا روز چهارشنبه با حمایت هواداران مشتاق خود در ورزشگاه آزادی به مصاف الغرافه قطر می‌رود.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، تیم فوتبال پرسپولیس صدرنشین گروه دوم مسابقات لیگ قهرمانان آسیا روز چهارشنبه نوزدهم فروردین ماه در سومین بازی لیگ قهرمانان آسیا خود به مصاف الغرافه قطر می‌رود. در ذیل نگاهی کوتاه و اجمالی داریم به تیم الغرافه حریف اینده سرخپوشان:

الغرافه

نام محلی: نادی الغرافه (این تیم با نام الاتحاد تأسیس شد و در سال 2004 به الغرافه تغییر نام داد)

کشور: قطر
    تاریخ تأسیس: 1979
    معروف به: الفهود (پلنگ)
    گنجایش ورزشگاه: 25 هزار نفر

سرمربی: مارکوس پاکوتا (برزیل)

رتبه در فصل پیش لیگ : قهرمان

رتبه فعلی در لیگ: اول (تیم الغرافه برای تکرار قهرمانی از دو بازی آینده خود در لیگ ستارگان قطر تنها نیاز به یک امتیاز دارد. به گفته محمود عبدا... نائب رئیس فوتبال الغرافه که روز گذشته پیش از کاروان تیم و برای هماهنگی به ایران آمده است در صورت وقوع این اتفاق بعد از مدت‌ها یک تیم توانسته از قهرمانی خود در لیگ قطر دفاع کند.)

عناوین: قهرمانی لیگ 5 بار، قهرمانی حذفی 6 بار

بازیکنان مطرح: فرناندائو (برزیل)، کلمرسون دو آرائوخو (برزیل)، نشاط اکرم (عراق)

بهترین گلزن: یونس محمد

بازیکنان مطرح سال‌های پیش: مرحوم سیروس قایقران (ایران)، تونی یبواه (غنا)، پائولو ونچاپ (کاستاریکا)، سانی اندرسون (برزیل)، مارسل دسائیلی (فرانسه)، عماد محمد‌رضا (عراق)، هاکان یاکین (سوئیس)
    پیراهن: زرد، خارج از خانه قرمز
    تاریخ بازی رفت با پرسپولیس: 19 فروردین ماه 88 تهران
    تاریخ بازی برگشت با پرسپولیس: یکم اردیبهشت 88 دوحه

بازیکنان اصلی:
    علی عبدا..، حامد شامی ظاهر، سعد الشمری، حاجی عیسی، سعود صباح، لورنس اولی الکوایه، نشاط اکرم، الامری، ناصر کمیل مبارک، کلمرسون، فرناندائو، احمد علی ال بینال ...
    تیم الغرافه در دو بازی پیشین خود در دوحه با نتیجه سه بر یک مغلوب الشباب و در شارجه دو بر صفر شارجه را شکست داده و با 3 امتیاز در رده سوم گروه دوم لیگ قهرمانان‌ آسیا قرار دارد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

آمادگی کریمی در تمرینات پرسپولیس

تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز (یکشنبه) در شرایطی برگزار شد که علی کریمی با آمادگی کامل به تمرینات گروهی پرداخت و خود را برای بازی روز چهارشنبه آماده کرد.

آمادگی کریمی در تمرینات پرسپولیس

تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز (یکشنبه) در شرایطی برگزار شد که علی کریمی با آمادگی کامل به تمرینات گروهی پرداخت و خود را برای بازی روز چهارشنبه آماده کرد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، تمرين امروز سرخپوشان از ساعت 10:30 آغاز شد و بازيكنان به گرم كردن، كار با توپ، عبور از موانع، كارهاي كششي، حمله به دفاع و ضربه به سمت دروازه و حفظ توپ و پرسينگ پرداختند.

در ابتداي تمرين وينگادا به مدت 15 دقيقه با بازيكنان به گفت و گو پرداخت. مازيار زارع با رفع مصدوميت در تمرينات گروهي شركت كرد.

علي كريمي و ميثاق معمارزاده از آمادگي مناسبي برخوردار بودند. احمدرضا عابدزاده از ابتداي تمرين به صورت اختصاصي با دروازه‌بانان تمرين كرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •