از طریق مرورگرم میشه وارد تلگرام شد
از طریق مرورگرم میشه وارد تلگرام شد
سلام حجم دانلود از سرورهای خارجی با وجود اینکه 4 برابر داخلی کم میکنه اما بازم نسبت به شاتل وضعیت بهتری داری
فقط یه سوالی که هست سرور های ایران لیچر ها هم داخلی حساب میشه؟
بعیده، اون حجم داخلی فقط شامل چند سایت بانکی، آموزشی و دولتی میشه
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
فقط و فقط و فقط همون ۵۰۰ سایت
همین و بس!
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
اقا این مشکل اپ اندروید برای شما درست شد ؟
من امروز سرویس جدید 4 مگ خریدم همینو زده ! اصلا اون 320 گیگ رو نزده ولی تو پنل درسته !
فکر کنم مشکلی نداره.
تو پنل سایتش حجمو بر اساس سرعتی که خریدی زده و همینم مهمه.
ولی تو اپ اندرویدیش ، حجم کل و با فرض سرعت حداکثر و سرعت حداقل زده. اون ۳۲۰ گیگ ، حجمیه که شما با سرعت حداکثر دریافت خواهید کرد ، وقتی ۳۲۰ گیگت تموم شد و ترافیکم نخریدی ولی هنوز زمانت مونده بود ، خب طبق قانون جدید هنوزم میتونی از اینترنت استفاده کنی ، ولی سرعتت میشه کف سرعت یعنی سرعت 16KB ، با این سرعت مثلا دیگه محدودیت حجم که نداری هر چقدر بخوای میتونی دانلود کنی تا وقتی که زمان سرویست تموم بشه.
مختصر بگم بخندی ، منظورش اینه ۳۲۰ گیگ و با سرعت ۴ مگ دانلود کن ، ۱۰۰۰۰ گیگابایت دیگه رو با سرعت 16KB دانلود کن. ما رو .... فرض کردن.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Last edited by rezapcworld; 06-01-2018 at 21:01.
خب این جوری پس عملا اپ اندروید دیگه کاربردی نداره چون اصلا حجم رو درست نمیزنه و فقط پنل درست میزنه !
اره ، اپ اندرویدش با این کارکرد فعلیش فقط برای خرید و تمدید ترافیک یا سرویس به درد میخوره. در مورد اطلاع از حجم باقیموندت باید همون پنل سایتو ببینی.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
نه هنوز پنل اندروید درست نشده و حجم اشتباه میزنه و حجم تفکیک شده نداره و از همون پنل می بینم
سلام دوستان، برای شما هم تو این طرحهای جدید هایوب داره رو هوا حجم کم میکنه؟! کما اینکه به نظر من قبلا هم اینکارو میکرد اما الان دیگه شورشو در آورده!
من قبل این سرعتم روی ۱۶ مگ بسته شده بود و نهایتا ماهی 35گیگ مصرف داشتم، اما ۵ روزه که سرویس ۳مگ جدید رو گرفتم ( و تو این ۵ روز اینستا و تلگرام و این داستانا هم نبوده خودتون بهتر میدونین)، ۲۱ گیگ از ۲۴۰ تا رو کم کرده، جالب اینه جز ۳-۴تا آهنگ دانلودی هم نداشتم!
باید چیکار کنم چجوری ثابت کنم این قضیه رو؟ دیگه شورشو در آوردن دزدی هم حدی داره! من با سرعت مضخرف ۳ مگ چطوری تو ۵ روز ۲۱ گیگ مصرف داشتم تازه بدون اینستا و تلگرام و دانلود آخه!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)