16 ساعت در روز وضعیت من اینه و فقط ساعت 4 صبح تا حدود 12 ظهر وضعیت خوب میشه
هیچکس هم پاسخگو نیست
![]()
16 ساعت در روز وضعیت من اینه و فقط ساعت 4 صبح تا حدود 12 ظهر وضعیت خوب میشه
هیچکس هم پاسخگو نیست
![]()
دوستان به من هم بگین جریان چیه
بابا مغز من هنگ کرده هرچی فکر میکننم اخه تا جایی که من میدونم معمولا شبا سرعت پایین میاد و پینگ خراب میشه بخاطر دانلود رایگان این برعکسه داستانش!!
لامصب پینگ تهران 700 من تو این چند ساله چیز اینطوری ندیدم با سرور داخلی اونم وسط روز اخه قبلا اینطوری نبود
همش بهونه شرکتهای خصوصی مثل پارس آنلاین و صبانت و ..... هست که شبا بخاطر ترافیک بالا سرعتا پایین میاد درصورتی که اصلا چنین چیزی وجود نداره و در اصل شبا باید سرعت بهتر بشه مثل مخابرات
من تا هفته پیش نتم شب و روزش یکی بود فرقی نداشت یهو پوکید اصلا ip عوض نمیکنه و در طول روز پینگ 700-800 با dc
!
برا منم قبلا 2بار اینجور شد و هر بار 1یا 2ماه طول میکشید تا درست بشه فقط برا بعضی از کاربرا این اتفاق میفته نمیدونم دلیلش چیه دفعه اول تخلیه و رانژه کردم درست شد ولی دفعه بعد گذاشتمش بعد از تقریبا 2ماه خودش خوب شد
دقیقا همینجوره , اصلا فلسفه اینکه شرکت ها از اول اومدن شبانه مجانی گذاشتن اینه که این ساعات ساعات بی باری و مرده شبکه هست و میخواستن با استفاده از این ساعات مشتری جذب کنن
اما چه کنیم که طمع پول اجازه نمیده هیچ چیزی درست پیش بره
فرشاد واسه تو هم ایپی قفل میشد همینجوری؟
من قبلا یک بار به مدت 2 هفته نتم خراب شده بود اما ایپی قفل نمیشد پینگ هم به این وحشتناکی نشده بود فقط پینگ نوسان و تایم اوت وحشتناکی داشت در طول روز
این ایپی 2.189 با وجود پینگ داغونی که داره ولی اصلا تایم اوت نداره!
نه برا من ip قفل نمیشد
فرشاد اینقدر توی تاپیک بغلی تست سرعت نزار , اونا خودشون الان عزادارن
بعدشم یهو دیدی بقیه ای اس پی ها به مخابرات فشار اوردن یهو دانلود روزانه هم برداشتن فقط بتونیم صفحه لود کنیم
چیزی که مشخصه اینه که این تاپیکا در تیررس کارکنان ای اس پی هاست پس بهتره زیاد مانور ندیم![]()
Last edited by sh@y@n; 03-11-2014 at 03:52.
آره راست میگی مخابرات باید از خداش باشه شبانه 5و10مگ مشتری جذب کنه خیلی واسش سود آوره جای اینکه مودم رایگان و 3ماه رایگان بده ولی امان از دست شرکتای حسود احتمالا همونا سنگ انداختن و نزاشتن مخابرات 5و10مگو با شبانه بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)