تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1721 از 3017 اولاول ... 721122116211671171117171718171917201721172217231724172517311771182122212721 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,201 به 17,210 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

16 ساعت در روز وضعیت من اینه و فقط ساعت 4 صبح تا حدود 12 ظهر وضعیت خوب میشه
    هیچکس هم پاسخگو نیست

2. 2 کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان به من هم بگین جریان چیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه shk021051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

16 ساعت در روز وضعیت من اینه و فقط ساعت 4 صبح تا حدود 12 ظهر وضعیت خوب میشه
    هیچکس هم پاسخگو نیست
    بابا مغز من هنگ کرده هرچی فکر میکننم اخه تا جایی که من میدونم معمولا شبا سرعت پایین میاد و پینگ خراب میشه بخاطر دانلود رایگان این برعکسه داستانش!!
    لامصب پینگ تهران 700 من تو این چند ساله چیز اینطوری ندیدم با سرور داخلی اونم وسط روز اخه قبلا اینطوری نبود

5. 2 کاربر از shk021051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

بابا مغز من هنگ کرده هرچی فکر میکننم اخه تا جایی که من میدونم معمولا شبا سرعت پایین میاد و پینگ خراب میشه بخاطر دانلود رایگان این برعکسه داستانش!!
    لامصب پینگ تهران 700 من تو این چند ساله چیز اینطوری ندیدم با سرور داخلی اونم وسط روز اخه قبلا اینطوری نبود
    همش بهونه شرکتهای خصوصی مثل پارس آنلاین و صبانت و ..... هست که شبا بخاطر ترافیک بالا سرعتا پایین میاد درصورتی که اصلا چنین چیزی وجود نداره و در اصل شبا باید سرعت بهتر بشه مثل مخابرات

7. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shk021051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

همش بهونه شرکتهای خصوصی مثل پارس آنلاین و صبانت و ..... هست که شبا بخاطر ترافیک بالا سرعتا پایین میاد درصورتی که اصلا چنین چیزی وجود نداره و در اصل شبا باید سرعت بهتر بشه مثل مخابرات
    من تا هفته پیش نتم شب و روزش یکی بود فرقی نداشت یهو پوکید اصلا ip عوض نمیکنه و در طول روز پینگ 700-800 با dc
    !

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من تا هفته پیش نتم شب و روزش یکی بود فرقی نداشت یهو پوکید اصلا ip عوض نمیکنه و در طول روز پینگ 700-800 با dc
    !
    برا منم قبلا 2بار اینجور شد و هر بار 1یا 2ماه طول میکشید تا درست بشه فقط برا بعضی از کاربرا این اتفاق میفته نمیدونم دلیلش چیه دفعه اول تخلیه و رانژه کردم درست شد ولی دفعه بعد گذاشتمش بعد از تقریبا 2ماه خودش خوب شد

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دقیقا همینجوره , اصلا فلسفه اینکه شرکت ها از اول اومدن شبانه مجانی گذاشتن اینه که این ساعات ساعات بی باری و مرده شبکه هست و میخواستن با استفاده از این ساعات مشتری جذب کنن
    اما چه کنیم که طمع پول اجازه نمیده هیچ چیزی درست پیش بره

برا منم قبلا 2بار اینجور شد و هر بار 1یا 2ماه طول میکشید تا درست بشه فقط برا بعضی از کاربرا این اتفاق میفته نمیدونم دلیلش چیه دفعه اول تخلیه و رانژه کردم درست شد ولی دفعه بعد گذاشتمش بعد از تقریبا 2ماه خودش خوب شد
    فرشاد واسه تو هم ایپی قفل میشد همینجوری؟
    من قبلا یک بار به مدت 2 هفته نتم خراب شده بود اما ایپی قفل نمیشد پینگ هم به این وحشتناکی نشده بود فقط پینگ نوسان و تایم اوت وحشتناکی داشت در طول روز
    این ایپی 2.189 با وجود پینگ داغونی که داره ولی اصلا تایم اوت نداره!

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دقیقا همینجوره , اصلا فلسفه اینکه شرکت ها از اول اومدن شبانه مجانی گذاشتن اینه که این ساعات ساعات بی باری و مرده شبکه هست و میخواستن با استفاده از این ساعات مشتری جذب کنن
    اما چه کنیم که طمع پول اجازه نمیده هیچ چیزی درست پیش بره

فرشاد واسه تو هم ایپی قفل میشد همینجوری؟
    من قبلا یک بار به مدت 2 هفته نتم خراب شده بود اما ایپی قفل نمیشد پینگ هم به این وحشتناکی نشده بود فقط پینگ نوسان و تایم اوت وحشتناکی داشت در طول روز
    این ایپی 2.189 با وجود پینگ داغونی که داره ولی اصلا تایم اوت نداره!
    نه برا من ip قفل نمیشد

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نه برا من ip قفل نمیشد
    فرشاد اینقدر توی تاپیک بغلی تست سرعت نزار , اونا خودشون الان عزادارن
    بعدشم یهو دیدی بقیه ای اس پی ها به مخابرات فشار اوردن یهو دانلود روزانه هم برداشتن فقط بتونیم صفحه لود کنیم
    چیزی که مشخصه اینه که این تاپیکا در تیررس کارکنان ای اس پی هاست پس بهتره زیاد مانور ندیم
    Last edited by sh@y@n; 03-11-2014 at 03:52.

13. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

فرشاد اینقدر توی تاپیک بغلی تست سرعت نزار , اونا خودشون الان عزادارن
    بعدشم یهو دیدی بقیه ای اس پی ها به مخابرات فشار اوردن یهو دانلود روزانه هم برداشتن فقط بتونیم صفحه لود کنیم
    چیزی که مشخصه اینه که این تاپیکا در تیررس کارکنان ای اس پی هاست پس بهتره زیاد مانور ندیم
    آره راست میگی مخابرات باید از خداش باشه شبانه 5و10مگ مشتری جذب کنه خیلی واسش سود آوره جای اینکه مودم رایگان و 3ماه رایگان بده ولی امان از دست شرکتای حسود احتمالا همونا سنگ انداختن و نزاشتن مخابرات 5و10مگو با شبانه بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •