تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1721 از 1805 اولاول ... 721122116211671171117171718171917201721172217231724172517311771 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,201 به 17,210 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام. من می خوام از سایت razavi2020.ir که یکی از نمایندگی های رسمی اینترنت مخابراته یه طرح خرید کنم چند روز دیگه وقت اینترنتم تموم میشه. سایتش چه جوریاست معتبره؟ کسی ازش تا حالا خرید کرده یا نه؟ ممنون میشم اگه جواب بدین
    بهتره از نمایندگیها خرید نکنین
    اولش نرخ پایینتری اعلام میکنن ولی در آخر یا همون مبلغ خود مخابرات و یا بیشترش رو میگیرن
    و یا کم فروشی میکنن. و مخابرات هم جوابگو نخواهد بود
    دو راه مطمئن یکی تماس با 2020 و هماهنگی با بخش فروش هست و دیگری خرید آنلاین از سامانه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام دوستان

یک راه حل دیگه برای دانلود شبانه پیدا کردم

این دفعه لازم نیست گوشیتون 4g باشه سرعت 3g همراه اول واقعا عالیه

ولی فقط برای سایت های داخلی خوبه اگر از سرور خارج دانلود کنید سرعتش 220 کیلوبایته و با سرور داخل 1.2 مگابایت میگیره

با شماره گیری *1000# این طرح رو میتونین فعال کنید که از ساعت 2 تا 7 صبح رایگان و به صورت نامحدوده

این هم که بگم که به گوشیتون خیلی ربط داره چون قبلا با گوشی برادرم امتحان کرده بودم سرعت کم بود ولی همون سیم کارت و همون ساعت

سیم کارت رو داخل گوشی خودم گذاشتم و سرعتش عالی شد

من اگه این چیزارو قبلا میدونستم دیگه اصلا مخابرات مهم نبود

الان هر شب راحت 16 گیگابایت میتونین دانلود کنید با 3g همراه اول

اینم توجه کنید که H همون 3g هست

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

وضعیت پینگ الان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

8

+

نکته ی 1 :
    دوستان به شاتهایی که از speedtest گذاشته میشه دقت داشته باشید که اولا مثل دو تا شات بالایی لینکش از خود speedtest.net باشه. دوما به جزئیات دقیق داخل خود شات هم توجه کنین تا اگر از یک isp یا شهر یا حتی از کاربر دیگری بود گول نخورین (چکارکنیم دیگه بعضی کارهای آماتوری رو اینجا قبلا دیدین و نیاز به توضیح نداره )
    اگر لینکش از speedtest.net نبود و توسط افراد آماتور با فوتوشاپ جعل شده بود به 110 اطلاع بدین (مسوولین انجمن) تا برخورد کنن

+

نکته ی 2 :
    در بازه ی 9-4 اگر سرعتتون بالا بود و مودم رو ریبوت کردین دوباره ip میگیره و سرعت میره روی 1Mbps
    پس اگر میخواین مودم رو (از بابت نظارت بر حجم مصرفی شبانه) ریبوت کنین حداقل نیم ساعت قبلش بهتره اینکار انجام بشه
    Last edited by HardwareMaster; 28-02-2016 at 05:57.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

[QUOTE=ghnjfg;8794870]با این که انتخابات تموم شده ولی سرعت هنوز کامل خوب نشده و بعضی وقتها نوسان دار
    تست ساعت 1ظهر

سرور داخل و خارج
    (خط بر روی 16 مگ ست شده)

[QUOTE=ghnjfg;8794870]
    سلام دوست من
    سرعت پورت يا سرعت دانلود
    با اسپيت تست

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD

7. 2 کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان بعضی راههای تشخیص شاتهای جعلی رو قبلا عرض کردم
    اصلش اینه که باید از خود speedtest.net باشه نه از آپلودسنترها !
    البته افرادی که در ساخت شاتهای جعلی آماتور باشن سوتیهای زیادی میدن که براحتی میشه مچشون رو گرفت
    مثلا توجه کنین که برای ما که در ایران از مخابرات سرویس می گیریم سرعت بین 6 تا 7 Mbps در Grade D و 7 تا 8 مگ در Grade C و 8 مگ که من در ص قبل شات گذاشتم همونطور که می بینین در Grade B قرار می گیره (در -B قرار گرفته) . پس شاتهای مخابرات ایران که از سرور داخلی باشه در عین حال مثلا سرعتش بالای 10 مگ و در Grade C باشه %100 فیک و جعلی هست ... البته راههای دیگری هم برای تشخیص جعلی بودنش هست
    Last edited by HardwareMaster; 28-02-2016 at 17:18.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام . دوستان خواهشاً این بحث های تکراری و مواردی رو که واقعا هیچ مشکلی رو حل نمیکنه رو تموم کنید.
    طبق خود سایت مخابرات بیشترین سرویسی که مخابرات الان ارائه میده در این استان 10 مگ هست ! بخاطر ساختار خطوط مخابراتی استان ها این سرعت نوسان داره .ممکنه در یک شهر یا استان سرعت بیشتر بشه. اصلا به معنی بهتر بودن سرعت در تهران یا شهرهای بزرگ نیست

خطوط مخابراتی ایران بسیار قدیمیه. تنها کسایی که خطوطشون جدید و فیبر نوری هست میتونن به حداکثر سرعت اون تعرفه در حالت محدود دست پیدا کنن.
    من خودم واسه خونه یکی از دوستان سرویس 16 مگ مخابرات ( تهران ) راه اندازی کردم. تا پشت مودم من تا 28 مگابیت سرعت از خط گرفتم. اما بخاطر محدود کننده های سرعت که ISP ها اعمال میکنن این سرعت به حداقل سرعت برای اون تعرفه میرسه !

چیزی که من از خطوط فیبر نوری روی سرویس 16 مگ گرفتم تا 30 مگ هم جوابگو هست که البته این سرعت رو تعرفه های شرکت ها محدود به سرعت های ثبتی میکنن.
    و با قانون نانوشته که الان برای آپراتورها وجود داره سرعتها محدود به سرعت هایی شده که اعلام میکنن اما بعضی از خطوط این سرعت ها بیشتر از حدنساب هم میتونه برسه
    اما این اماکن که بشه این سرعت رو شکست وجود نداره چون این تنظیمات یک جور اتصال واحد از مصرف کننده به ارائه دهنده هست. یعنی اگه من تست بگیرم از خط و 30 مگ بده تا زمانی که از مرکز خط من رو آزاد نکنن سرویس 512 من ، با همون 64 کیلوبایت دانلود میکنه !

برای سرعت 16 مگ حدااکثر باتوجه به نویز خطوط که همیشه وجود داره بیشترین عدد میتونه تا 15.60 برسه !

10. 4 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

مراقب باش

من فکر کنم دیشب امتحان کردم هنوز سرعت 128 هست

شما هم قبل از این که ساعت 4 بشه مودم رو ریست بده تا بهانه دستشون نیفته که شما حجم مصرف کردی حواست نبوده

اینا خیلی دزدن مراقب باش
    من یه سئوال دارم اگه در ساعت رایگان سرعتت بره بالا ودانلود کنی چه بهونه ای دستشون میفته ؟ منظورم عواقب داره؟
    یه سئوال دیگه هم دارم ریز مصرف رو چطور میشه مشاهده کرد؟
    ممنون می شم ج بدید

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان مخابرات سرویس های با شبانه نداره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان مخابرات سرویس های با شبانه نداره؟
    نداره
    الان فقط سرویس کمپین زمستانه یکساله 140 گیگ ب قیمت 174 ت واگذار میشه که شبانه هم نداره
    دانلودرهای حرفه ای فعلا تنها بسته های شبانه ی 3g/4g ایرانسل براشون بصرفست

14. این کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •