تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1721 از 4105 اولاول ... 721122116211671171117171718171917201721172217231724172517311771182122212721 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,201 به 17,210 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان من امریه خاتم الانبیا جور شد. من لیسانس برقم، بچه استان فارسم تکمیلی دارم، اعزام اول شهریورم و شرکت نیرو گستر منو جذب کرده.
    می خواستم دوستانی که خاتم بودن اگه میشه تجربیاتشونو بگن در مورد
    اولا دوره ی 10 روزه آموزشی که باید بریم کرج؟ کارهایی که تو این 10 روز انجام میدیم؟؟؟؟ شرایط؟ برنامه های این 10 روز؟ موها رو باید زده باشیم؟
    دوما در مورد بعد از این 10 روز و خود خدمت: شرایط کار؟ میزان راحتی کار؟ تایم کاری؟ حقوق و مزایا؟ مرخصی و تعطیلات (جمعه ها و تعطیلات رسمی هم تعطیله؟)؟ شرایط خوابگاهی و امکانات؟؟؟ وضعیت غذا؟ در طول خدمت موها باید مدام کچل شه؟

ممنون میشم از دوستانی که خاتم امریه شدن توضیح بدن؟
    دوستان مارو هم در یابید
    اگه کسی اطلاعاتی داره مچکر میشم بگه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان مارو هم در یابید
    اگه کسی اطلاعاتی داره مچکر میشم بگه
    دوست عزیز با من تماس گرفتن گفتن 2/6ساعت هفت صبح در پادگان شهید مدرس کرج باشم به نشانی ازادراه تهران کرج جنب شهرک خاتم .
    واین مدارک راهم باخودم بیارم اصل برگه 45روزه وکفایت ان با برگه اعزام به خدمت

ایا باشما هم تماس گرفتن همین گفتن که6/2 انجا باشی!

مگه نباید ابتدا6/2به نظام وظیفه استانمون میرفتیم بعد از انجا به پادگان مدرس میرفتیم
    من این سوال را از خاتم پرسیدم انها گفتن دیگه به نظام وظیفه استان نرو مستقیم6/2بیا مدرس کرج
    به نظرشما مشکلی ایجاد نمیکند.

3. این کاربر از sa.khani86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز با من تماس گرفتن گفتن 2/6ساعت هفت صبح در پادگان شهید مدرس کرج باشم به نشانی ازادراه تهران کرج جنب شهرک خاتم .
    واین مدارک راهم باخودم بیارم اصل برگه 45روزه وکفایت ان با برگه اعزام به خدمت

ایا باشما هم تماس گرفتن همین گفتن که6/2 انجا باشی!

مگه نباید ابتدا6/2به نظام وظیفه استانمون میرفتیم بعد از انجا به پادگان مدرس میرفتیم
    من این سوال را از خاتم پرسیدم انها گفتن دیگه به نظام وظیفه استان نرو مستقیم6/2بیا مدرس کرج
    به نظرشما مشکلی ایجاد نمیکند.
    با سلام
    آره دوست عزیزم
    با منم تماس گرفتن، نه هیچ مشکلی نیست، به منم گفتند اصلا کاری به چیزی که تو برگه اعزام نوشته نداشته باش و مستقیم بیا کرج
    شما بچه کجایی؟ رشته؟ مدرک؟ دانشگاه؟ کدوم شرکت افتادی؟
    شما در مورد سوالاتم اطلاعاتی نداری؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

منم سیرجان افتادم. صادقانه میگن سخته. ولی بیخیال میریم خوش میگذرونیم. معلوم نیست کجا بیوفتیم. احتمالا نزدیکترین منطقه ی نیرو دریایی به محل زندگیت
    شما بچه کجایین؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من ایلام ارشد مهندسی مخازن دارم شرکت نیروگستر افتادم
    فکر کنم نیرو کستر در زمینه خط لوله جاده سازی و تونل اب ومترو فعال باشه ربطی به رشته مانداشته باشه

7. این کاربر از sa.khani86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام داداش منم همونجا افتادم .اگه میخوای بدونی چطور جایی هست یه سری به این سایت بزن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قبلا تمام این لینکها رو دیدم.هرکسی یه چیزی نوشته.شما تهرانی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من ایلام ارشد مهندسی مخازن دارم شرکت نیروگستر افتادم
    فکر کنم نیرو کستر در زمینه خط لوله جاده سازی و تونل اب ومترو فعال باشه ربطی به رشته مانداشته باشه
    منم نیرو گسترم - ایشالا هرچی خیره پیش میاد ...
    در مورد این سوالاتم اطلاعاتی نداری؟
    اولا دوره ی 10 روزه آموزشی که باید بریم کرج؟ کارهایی که تو این 10 روز انجام میدیم؟؟؟؟ شرایط؟ برنامه های این 10 روز؟ موها رو باید زده باشیم؟
    دوما در مورد بعد از این 10 روز و خود خدمت: شرایط کار؟ میزان راحتی کار؟ تایم کاری؟ حقوق و مزایا؟ مرخصی و تعطیلات (جمعه ها و تعطیلات رسمی هم تعطیله؟)؟ شرایط خوابگاهی و امکانات؟؟؟ وضعیت غذا؟ در طول خدمت موها باید مدام کچل شه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوست عزیز چیزی که من ازشون پرسیدم
    1-این 10روز راجب عقیدتی واز این چیزا صحبت میکنند
    2-درمورد موی سر فکر کنم نیاز نیست بزنی
    3-درمورد پروه به من گفتن هرجا نیاز داشته باشیم میفرستیم زیاد این جوری فکر نکن فرض کنیم مدرک دانشگاهی xاست حتما جایی میفرستیم بامدرکت بخونه هرجا نیاز داشتیم میفرستم
    4-نیروگستر کارش درزمینه خطوط انتقال گاز اب نفت وجاده سازی وتونل و فکر کنم در مترو هم پروزه دارند

11. این کاربر از sa.khani86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

به نظر من اگر شرکت های مثل سپانیر بود خیلی بهتر بود چون تخصصی تر هستند نسبت به نیرو گستر زمینه کار سپانیر ساخت پالایشگاه ونیروگاه وفاز های پارس جنوبی است

13. این کاربر از sa.khani86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت kami32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

قبلا تمام این لینکها رو دیدم.هرکسی یه چیزی نوشته.شما تهرانی؟
    نه داداش من از زاهدان اعزام میشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •