دوستان مارو هم در یابید
اگه کسی اطلاعاتی داره مچکر میشم بگه
دوستان مارو هم در یابید
اگه کسی اطلاعاتی داره مچکر میشم بگه
دوست عزیز با من تماس گرفتن گفتن 2/6ساعت هفت صبح در پادگان شهید مدرس کرج باشم به نشانی ازادراه تهران کرج جنب شهرک خاتم .
واین مدارک راهم باخودم بیارم اصل برگه 45روزه وکفایت ان با برگه اعزام به خدمت
ایا باشما هم تماس گرفتن همین گفتن که6/2 انجا باشی!
مگه نباید ابتدا6/2به نظام وظیفه استانمون میرفتیم بعد از انجا به پادگان مدرس میرفتیم
من این سوال را از خاتم پرسیدم انها گفتن دیگه به نظام وظیفه استان نرو مستقیم6/2بیا مدرس کرج
به نظرشما مشکلی ایجاد نمیکند.
با سلام
آره دوست عزیزم
با منم تماس گرفتن، نه هیچ مشکلی نیست، به منم گفتند اصلا کاری به چیزی که تو برگه اعزام نوشته نداشته باش و مستقیم بیا کرج
شما بچه کجایی؟ رشته؟ مدرک؟ دانشگاه؟ کدوم شرکت افتادی؟
شما در مورد سوالاتم اطلاعاتی نداری؟
شما بچه کجایین؟
من ایلام ارشد مهندسی مخازن دارم شرکت نیروگستر افتادم
فکر کنم نیرو کستر در زمینه خط لوله جاده سازی و تونل اب ومترو فعال باشه ربطی به رشته مانداشته باشه
قبلا تمام این لینکها رو دیدم.هرکسی یه چیزی نوشته.شما تهرانی؟
منم نیرو گسترم - ایشالا هرچی خیره پیش میاد ...
در مورد این سوالاتم اطلاعاتی نداری؟
اولا دوره ی 10 روزه آموزشی که باید بریم کرج؟ کارهایی که تو این 10 روز انجام میدیم؟؟؟؟ شرایط؟ برنامه های این 10 روز؟ موها رو باید زده باشیم؟
دوما در مورد بعد از این 10 روز و خود خدمت: شرایط کار؟ میزان راحتی کار؟ تایم کاری؟ حقوق و مزایا؟ مرخصی و تعطیلات (جمعه ها و تعطیلات رسمی هم تعطیله؟)؟ شرایط خوابگاهی و امکانات؟؟؟ وضعیت غذا؟ در طول خدمت موها باید مدام کچل شه؟
دوست عزیز چیزی که من ازشون پرسیدم
1-این 10روز راجب عقیدتی واز این چیزا صحبت میکنند
2-درمورد موی سر فکر کنم نیاز نیست بزنی
3-درمورد پروه به من گفتن هرجا نیاز داشته باشیم میفرستیم زیاد این جوری فکر نکن فرض کنیم مدرک دانشگاهی xاست حتما جایی میفرستیم بامدرکت بخونه هرجا نیاز داشتیم میفرستم
4-نیروگستر کارش درزمینه خطوط انتقال گاز اب نفت وجاده سازی وتونل و فکر کنم در مترو هم پروزه دارند
به نظر من اگر شرکت های مثل سپانیر بود خیلی بهتر بود چون تخصصی تر هستند نسبت به نیرو گستر زمینه کار سپانیر ساخت پالایشگاه ونیروگاه وفاز های پارس جنوبی است
نه داداش من از زاهدان اعزام میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)