[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط Uchiha itachi از فروم بازیسنتر :شما ها هم واقعا فکر میکنین که Eu west ها از Eune ها بهتر بازی میکنن ؟
در راستای همین موضوع که میبینم این روزا خیلی بحثش توی فروم های مختلف میشه باید بگم که...
همین چند ماه پیش، طرفای اسفند یا فروردین، خود شرکت riot طی یک سری تحقیقات و جمع آوری اطلاعات تمام این سال ها و آنالیز اون ها، یک مقاله ی رسمی داد که سطح کیفی بازیکن های سرورهای مختلف زو نشون میداد! به طوری که بهت میگفت که مثلا اگه توی سرور X پلات 4 هستی، توی سرور Y داخل کدوم دسته قرار میگیری! به طور خلاصه بخوام بگم اینطوری بود که سرور کره از همه بالاتر بود! بعد از اون وست بود! بعد هم سرور آمریکا و نوردیک رو توی یک سطح تعریف کرده بود! بقیه سرورا هم رتبه های بعدی بودن! جالب اینجا بود که اختلاف سرور کره و وست خیلی پایین بود! اگه درست یادم باشه، اختلافشون تقریبا معادل سه تا division میشد. یعنی یه پلات 5 توی وست، معادل یه پلات 2 توی کره هست. که اتفاقا همه تعجب کرده بودن و توی کامنت ها میگفتن که انتظار اختلاف یه دسته کامل رو داشتن! یعنی یه سیلور یک معادل یه گلد باشه! اختلاف وست و نوردیک رو هم یک دسته کامل میدونست!
حالا این وسط یه نفر از نوردیک میاد وست! و توی یک بازی یه دایموند 5 جلوش میافته و موفق میشه که فاز lane رو ازش ببره! میاد میگه این چه دایموندی بودی! پس سطح وست بالا نیست! درحالی که دوست عزیزی که این اتفاق برات میافته و همچین فکری از ذهنت خطور میکنه، به این فکر کردی که اصلا شاید اون کسی که جلوش بازی کردی، صاحب اکانت نبوده باشه! برای خودت پیش نیومده که اکانتت رو به یکی از دوستات بدی تا با چمپیون خاصی بازی کنه؟!!! بازی های نرمال که رشار از این جور موارد هست! توی بازی های رنکد که اصلا کسی نمیتونه با دو تا TIER بالاتر از خودش بازی کنه! یعنی یه گلد نمیتونه با دایموند بازی کنه! نهایتا یه پلات 1 بیافته جلوت! که بردن همچین کسی هم دلیل بر تعیین کیفیت کل سرور از جانب اون شخص نیست! چون ممکنه که اون شخص کلا به دلایل زیادی درحال بد بازی کردن باشه! دلایلی که قطعا برای هرکسی پیش اومده! توی بازی های ranked خیلی کم میبینیم که کسی اکانتش رو دست شخص دیگه ای بده! مگر برای بوست کردن که غیر قانونی هم هست! اما بعضی وقتها به دلیل خراب شدن اینتر نت این اتفاق هم میافته! به عنوان مثال یه بار یکی از ذوستام که دایموند 4 بود، توی بازی نتش قطع میشه! و من جاش میرم! داشت با Vi توی جنگل بازی میکرد! اتفاقا اون بازی رو هم خیلی عالی بازی کردم و خیلی راحت بردیم! حالا دلیل بر این سهت که من به سطح دایموند رسیدم؟!!! خیر! با یه گل بهار نمیاد!
یازی دیگه هم یکی از دوستام که سیلور 3 بود نتش قطع میشه! داشت rumble تاپ بازی میکرد! جلوش هم Jayce بود! من به جاش رفتم! با تریلی 18 چرخ از روم رد شد! اصلا تا اون موقع رامبل بازی نکرده بودم! حالا دلیل بر این هست سطح من به سیلور تنزل کرده؟ یا اینکه سطح وست اینقدر قوی هست که سیلورش هم به اون شکل بازی میکنه؟ جواب قطعا خیر هست! یک بازی نشون دهنده هیچ چیزی نیست! و سطح سرور با تجربیات شخصی افراد از یک سری بازی محدود بدست نمیاد! مساله سطح زبان و این حرف ها هم نیست! من بازیهایی رو انجام دادم که کل تیم توی اون بازی حتی یک کلمه هم حرف نزدیم! ولی چنان هماهنگ بودیم و خوب بازی میکردیم که انگار چند روز داشتیم با هم تمرین میکردیم! مساله اینه که اعصای تیم فهم و درک بازی رو داشته باشن! در این صورت دیگه حتی فید کردن هم اهمیتی نداره! چون با کار تیمی خیلی راحت میشه بازی رو جلو برد!
توی همین مسابقات رسمی! چقدر پیش اومده که یک تیم دو بازی پشت سر هم به بدترین شکل ممکن باخته! ولی سه بازی بعدی خودش رو با قدرت از تیم رو به رو برده و به مرحله بعد رفته! همونطور که گفتم یک بازی هیچوقت تعیین کننده سطح یک بازیکن یا یک تیم نیست! و اینکه کدوم سرور سطح بالاتری از بازیکن ها رو داره و کدوم سرور پایین تر رو هم افراد تعیین نمیکنن! بلکه شرکت صاحب خود بازی که به تمام اطلاعات ریز و درشت موجود دسترسی داره، این مورد رو تحلیل میکنه!
1: راستی یادم رفت بگم که مقاله اشاره شده رو توی سایتخوندم! کسایی که حداقل ذو سال درحال بازی کردن باشن، قطعا با این سایت آشنا هستن و نیازی به توضح دیگه ای نیست