محدودیتی در کار نیست !
هر چه قدر می خواید استفاده کنیـــد .
محدودیتی در کار نیست !
هر چه قدر می خواید استفاده کنیـــد .
برا من هم همینطوره ولی میتونی اطلاعات دقیق رو با این روش که میگم بگیری:
میری همون جا که میزان مصرف رو نشون میده و به صورت دستی اون جایی که نوشته از تاریخ رو میذازی روی روز گذشته یا دو روز گذشته(یه بازه کوتاه) مثلا امروز که 26ام هست باید بداری مثلا روی 24ام .اون قسمت که نوشته تا تاریخ رو هم دست نزن .حالا صدور گذارش رو بزن اطلاعات دقیق رو میده.
آقایون کسی مودم جیبی نداره؟؟؟؟؟ نمیدونم چجوری باید به ی دکل دیگه وصل بشم لطفا کمک کنید
شما پست من رو دیدید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براتون گفتم که شما اصلا در منطقه تحت پوشش نیستید و هیچ آنتی پیدا نمیشه که بخواهید تغییر بدید.
------------
بله.شنبه تماس گرفتم با نزدیکترین نمایندگی یکیشون که گفت ما استرداد نداریم.دومی هم گفت میام همونجا تست میکنم سالم باشه 110(قیمتی که نمایندگی میخواست برداره)من بالاتر درنظر دارم.مودمم کاملا سالمه.
Last edited by mohammad_87; 18-08-2013 at 01:56.
سلام دوستان ب قول دوستمان مبین نت مردمو خر فرض کرده
کسانی که مشکل سیگنال یا پایین بودن سرعت دارن یا قطعی اینترنت دارن به سایت سازمان تنظیم مقررات وارتباط رادیویی برن اونجا در خواست شکایت کنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 60 روزی هست سیگنال ندارم کسی نیست یه جواب قانع کننده به ما بده
کاری که این شرکت با من کرد رو اینجا میگم تا دوستانی که میخوان باهاش قرارداد کوتاه و مخصوصا بلند مدت ببندند در جریان قرار بگیرند
بعد از 2 سال مشترک بودن سرعت دانلودم با اشتراک 1مگ رسید به 10 کیلوبایت بعد از 1-2 هفته تماس و شنیدن اراجیف همیشگی مبنی بر اینکه ویندوزت چیه ؟!و ... آخر از طرفشون اومدن و دیدن سیگنال تقریبا قطع شده ! بعد معلوم شد کلا BTS منطقه جابجایی داشته و من موندم و قرار داد 6 ماه 1 مگ با سرعت 10 کیلوبایت دانلود !
1 ماه هم با این کارها گذشت تا درخواست پس گرفتن پولم رو دادم که گفتن فقط پول حجم باقی مانده رو میدن و مودم هم چون قدیمی هست بابتش چیزی پرداخت نمیشه ! دیروز بعد از گذشت 1 ماه و 6 روز تماس گرفتم که پس چرا پول رو به شماره کارتی که گرفتند واریز نمیکنند که بهم گفتند این "پروسه" 3 ماه طول میکشه !!!
یعنی قرارداد رو یک طرفه فسخ کردند و حالا پول رو هم پس نمیدند ! آدم اینها رو که میبینه برای دزد و زورگیر و راهزن احترام قائل میشه
توو اهواز منظقه "کمپلو" چندتا از بچه ها دقیقا همین مشکل رو داشتن
بخاطر همین من خودم قبل اتفاقات رفتم با ایرانسل عوضش کردم
من که بدون التماس به مبین زرت و مبین فرت مودمم رو به یه اشنا فروختم و از اونجایی که قیمت ها دوبرابر شدن مودم رو به 70 درصد قیمت فعلی و بیشتر از قیمتی که خریده بودم برد و کلی هم سود کردم هم سر پول خریدش هم سر این که دیگه شب کابوس مبین زرت رو نمیبینم.فقط تنها اشکالش این بود که لامصب حاضر نشد تغییر مالکیت بده و هر خلافی که باهاش بکنه پای من گیره![]()
شما کدوم شهر و منطقه هستی عزیز؟
تست ساعت رایگان، شهرک نفت اهواز
![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)