من نمیخام تاپیک رو به هم بریزم ولی برای بعضی اینترنت 4 مگ نامحدود میدن 30 هزراتومن تو مخابرات البته بابات باید بالا بالا باشه(به چشم خودم دیدم)
من نمیخام تاپیک رو به هم بریزم ولی برای بعضی اینترنت 4 مگ نامحدود میدن 30 هزراتومن تو مخابرات البته بابات باید بالا بالا باشه(به چشم خودم دیدم)
قضیه چیه به ما هم بگید خب
یکی دیگه از اعضای پشتیبانی لو رفته؟تا حالا که 2تاشون لو رفتن
خواستم اطلاعات شخصی رو پاک کنم پاک کن کشید تا بالا![]()
مثل اینکه میخوان تو تعرفهها تغییری بدن چون تو پارتاک لیست سرویس ها و تعرفه ها رو برداشتن
از امروز صبح قبل از قطعی ها اینطور شده بود
توکه پارتاک نداشتی قضیه چیه؟؟![]()
خدا از دهنت بشنوه ولی چشمم آب نمیخوره ! همیشه تغییرات رو هم شب ها انجام میدن ! جغدن اینا![]()
بچه ها من الان داشتم تو پرتک محاسباتی انجام میدادم که به یه نتیجه خیلی خوب رسیدم .به صرفه ترین سرویس 1 مگ 5 گیگ هست .چرا ؟
چون شما پول سرویسش رو دیگه نمیدی و فقط پول 5 گیگ رو میدی که هر گیگش حدود 3700 درمیاد یعنی از ترافیک اضافه هم که میخری ارزونتره
هم اینکه شبانه داره و شبانش فعلا تضمینیه .
شارژخوریش هم عادیه .
اونایی که با من موافقن تشکر بزنن![]()
مگه تو خود صفحه ( زمانی که اصلا وارد نشدی ) اون بالاش ننوشته تعرفه ها . اونو میگی دیگه . اون که نیاز به وارد شدن نداره هر کسی میبینه .
مخابرات خوزستان فکر کنم اصلا زیر نظر اشنای اول نباشه
چون توی لیست نمایندگی استان ها اصلا خوزستان رو نداره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم بخاطر همین باشه که هر روز یه فیلمی داریم باشون و هیچ نظارتی هم نیست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)