دیگه وقتی تیلیارد ی میرن فایروال میخرن و تا فی ها خالدون پکت ها رو میشکفان، باید به یه کارشون بیاد دیگه...
دیگه وقتی تیلیارد ی میرن فایروال میخرن و تا فی ها خالدون پکت ها رو میشکفان، باید به یه کارشون بیاد دیگه...
الان من پینگم با 4.2.2.4 حدود 100 هست اما تو بازی خراب شد پینگم انقدر خر تو الاغ میشه از 8 شب به بعد که همه چی میپوکه جتی با پینگ پایین الان تو باز پینگم 220 هست .
![]()
Last edited by George Shelly; 23-02-2016 at 21:47.
خدا رو حمد سپاس که حداقال این تکنولوژی کاهش پینگ به وجود اومدمگرنه نمیدانم عاقبت چه میشد برا من با کاهش پینگ 110 هست
درسته ولي واسه من خوب بود دقيق همين اتفاقي كه براي شما افتتد براي منم افتاد اما نتيجش بلعكس سرعت امد پايين پينگ رفت رو ٣٠٠
جسارت نباشه جناب اما به نظر من سرورها از شما دور هستند.اگر بازی شما سرور ایرانی داشت پینگ شما زیر 50 بود و خارجیهایی که وارد سرور ایرانی میشدند بالای 200![]()
عزیر دلم اون سرورهایی که می بینید تا چند دقیقه قبل از گرفتن شات پینگ باهاشون 90-100 بود و اکثرشون هم المان هست اگر می بینید که پینگ باهاشون بد شده به این علت هست که بعد از 8 شب افت کیفیت قابل توجه اتفاق می افته تو نت ایران .
ضمنا این cod نیست بتلفیلده و همه سرورها اون ور هستن .
دوستان من امروز gmail و googleplay تو گوشیم و تبلتم بدون فیلتر شکن باز نمیشه ، شما هم این مشکل رو دارید؟
باز انتخابات شد و اینترنت ترکید، همه چیو بلاک کردن.
محتوای مخفی: .......
سلام دوستان من سروسم رو به حجمی تغییر دادم ولی الان که میرم ببینم چقدر ترافیک باقی مونده میزنه نامحدود قسمت خرید ترافیک هم چیزی نمیاره ! داستان چیه نه میتونم بفهمم چقدر حجم دارم نه میتونم بخرم به سرویس توربو هم نمیتونم تغییر بدم میزنه فقط برای سرویسای حجمی خوب سرویس منم حجمی هست دیگه !
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)