اره , هر چقدر شارژ داشته باشی همون قدر میتونی با سرعت روز دانلود کنی .. بعدش سرعت میاد رو 130 ..
اره , هر چقدر شارژ داشته باشی همون قدر میتونی با سرعت روز دانلود کنی .. بعدش سرعت میاد رو 130 ..
از من ظاهرا هر یکهفته یکبار سرعت شبانه به 7 الی 8 mbps میرسه! البته با تورنت امتحان کردم. گرچه دانلود چندانی ندارم
شرمنده دانلود شبانه تغییر ساعت پیدا کرده--قبلا 1 تا 7 بوده الان چی---همان ساعت هست؟؟؟
سرعت شبانه با گوشی
Tehran
Baku
Frankfurt با و.پ.ن
![]()
دقیق نمی دونم ولی فکرنکنم بجز کسانی که این کمپین اخر که تو پاییز بود و ازاول ساعت دانلودش 4الی 9 صبح بود بقیه سرویس ها اگه ازسرویس قبلیش همچنان چیزی مونده باشه همون یک تا 7 هستش
اما دیگه فکرنکنم از سرویس های قدیمی دیگه تایمی مونده باشه الانم که دیگه هیچکدوم شبانه ندارن
الان دوستمون امید که می گه طرح طلایی دوسال قبل رو داره بعید می دونم رواونا شبانه ایی ددیگه وجود داشته باشه
دوستان اين سرعت هاي فضايي رو از كجا ميارن
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD
سلام. من می خوام از سایت razavi2020.ir که یکی از نمایندگی های رسمی اینترنت مخابراته یه طرح خرید کنم چند روز دیگه وقت اینترنتم تموم میشه. سایتش چه جوریاست معتبره؟ کسی ازش تا حالا خرید کرده یا نه؟ ممنون میشم اگه جواب بدین
تاپیک تا اطلاع ثانوی قفل شد. در این مدت هیچ گزارشی بررسی نمیشود.
سلام
تاپیک باز میشه
در صورتی که پستی خلاف قوانین انجمن زده بشه پاک میشه و در صورتی که کسی پستی خلاف قوانین انجمن مشاهده کرد رو گزارش کنه
با تشکر
با تشکر از مسوولین انجمن
برای من یک یا دو شب درمیان حدفاصل 4 تا 9 سرعت به 8-6 Mbps هم میرسه که قبلا تست سرور داخل و خارج گذاشته شد (که متاسفانه یکنفر همونطور که همه دیدند به حاشیه بردش) قبلا در بازه ی زمانی 9-4 روی 1 مگ ثابت بود
البته شخصا اهل دانلود شبانه (و مثل یک شخصی دنبال دانلود 40 تا بلو-ری در یک شب!) نیستم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)